Τρίτη 16 Αυγούστου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 16/08/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά. Αν και βρισκόμαστε λίγο πριν τη Πανσέληνο, είμαστε όλοι μια χαρά! Το σύμπαν στέλνει τα τρελά τα Υδροχοϊστικα, τα μαγικά, τα
κόλπα και το απρόβλεπτο γίνεται τρόπος ζωής. Είπαμε τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, αφηνόμαστε στη μαγική επιρροή του φεγγαριού και όπου μας πάει..

Οι τυχεροί της παρέας;;; Οι Δίδυμοι και οι Ζυγοί!



Υπάρχει θετική αύρα εκεί έξω, ο άνεμος είναι δροσερός, το σύμπαν έχει κέφια και το θερμόμετρο ανεβαίνει ερωτικός! Έτσι να βγάλω και ποιηματάκι πρωί-πρωί..

Μέρα που θα προκύψουν συναντήσεις, τηλεφωνήματα, η επικοινωνία στο φόρτε της και πολύ φλερτ.. Είναι ακόμα καλοκαίρι.. remember?

Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα..

φιλάκια..


Κριός
Μετά από τόσες μέρες με μουτράκια μπορώ να σας πω πως από σήμερα και μέχρι και τις 18 θα είστε μια χαρά και με ανεβασμένη πολύ τη διάθεση. Κάτι έχετε βάλει στο μάτι, ένα φόρεμα; Μια μεγάλη αγορά; Μια νέα συνεργασία; Κάτι θέλετε να συμβεί και άμεσα. Λοιπόν σήμερα θα κάνετε του κεφαλιού σας. Σίγουροι για τον εαυτό σας, τις επιλογές σας, θα λειτουργήσετε με πάθος και ένταση και μπόλικο παρορμητισμό. Η επιτυχία είναι όλη δική σας!

Ταύρος
Που λέτε σήμερα θα πάτε να κάνετε το καλό και θα ανεβάσετε πίεση γιατί όταν ο καθένας το χαβά του εσείς αρρωσταίνετε! Στο πρόγραμμα είναι να συνεργαστείτε με κάποιους ανθρώπους, να τους κάνετε το χατίρι, έτσι επειδή πού και πού πρέπει. Σίγουρα θα δείτε πράγματα που θα σας εξοργίσουν, θα ακούσετε και την απίστευτη τη χαζομάρα, κρατήστε το στόμα σας κλειστό και χαμογελάστε.. Δε πειράζει, συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες τις οικογένειες.

Δίδυμος
Καταπληκτική η σημερινή ημέρα. Να ντυθείτε ωραία, να φορέσετε τα αρώματά σας, γιατί κάποια ψυχή θα συναντήσετε τυχαία στο δρόμο; Στο καφέ; Κάπου στο άσχετο; Και φυσικά θα πρέπει να είστε όμορφοι, γοητευτικοί και πάνω από όλα χαμογελαστοί. Σας βλέπω να ξεχνιέστε κάπου και να παρατάτε όλες τις δουλειές σας στη μέση. Και τηλέφωνο να προκύψει, το νου σας μην έχετε τίποτα στο φούρνο γιατί θα γίνει κάρβουνο. Μέρα ευχάριστα απρόβλεπτη και άκρως επικοινωνιακή.

Καρκίνος
Σήμερα που λέτε θα σας πιάσει μια μεγαλομανία και θα ξεπαραδιαστείτε κανονικά. Καταρχήν όσα και αν έχετε, προσγειωθείτε, μαζευτείτε και δε χρειάζεται να κάνετε επίδειξη γιατί η αλήθεια είναι πως δε θα εντυπωσιάσετε κανέναν και θα απογοητευτείτε στο τέλος. Προτιμήστε τα απλά καθημερινά πράγματα και αφήστε τις πολυτέλειες για πιο prive καταστάσεις. Με πιάνετε τι σας λέω;

Λέων
Μέρα που θα αποζητήσετε κάτι το διαφορετικό. Μια βόλτα κάπου πιο μακριά, σε ένα ξένο μέρος, να αλλάξετε παραστάσεις, έτσι επειδή βράζει το αίμα σας και πρέπει να ξεδώσετε. Μπορεί εσείς που κάνετε διακοπές να δείτε κάποιο θαλάσσιο σπορ και να ξεμυαλιστείτε. Να γίνετε δηλαδή πιο extreme. Όπως και να έχει η διάθεσή σας είναι μια χαρά, έχετε πάρει τα πάνω σας και τίποτα και κανείς δε σας σταματά. Απολαύστε το κάθε λεπτό!

Παρθένος
Καλέ λέτε να γνωρίσετε σήμερα το σύντροφο της ζωής σας; Να γίνει συνάντηση τρελή; Κάπου θα βρεθείτε ως δια μαγείας και θα γνωρίσετε κόσμο διαφορετικό και θα σας αρέσει. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, να ακολουθήσετε τα σημάδια, να πείτε ναι σε νέες προκλήσεις και ότι πει η παρέα. Διακοπές είστε οι περισσότεροι, ξεχάστε το σπιτάκι σας, ή το ξενοδοχείο και βγείτε έξω να σας δουν.. να σας θαυμάσουν.. Φοβερή η νύχτα σας..

Ζυγός
Ερωτική η μέρα σας πολύ. Και μυστήρια συγχρόνως. Κάπου θα μπλέξετε πάλι, οι ματιές θα πάρουν φωτιά και τα χαμόγελα και βλέπω να γίνεται πανικός απόψε. Γοητευτικοί και σέξι, προκαλείτε το ταίρι σας; μια νέα γνωριμία; είστε κάπως ξαναμμένοι η αλήθεια είναι αυτή και θα φροντίσετε να το μάθουν τα ενδιαφερόμενα τα άτομα. Είναι και πολλά τι να κάνουμε τώρα.. Το πρόσωπο που θα έχει εγκεφαλική επικοινωνία μαζί σας.. εκείνο και θα επιλέξετε!

Σκορπιός
Την ατάκα κάθε εμπόδιο για καλό, τι γνωρίζετε; Ε λοιπόν ότι και αν συμβεί σήμερα, θα πρέπει να το καταπιείτε, να είστε ψύχραιμοι πολύ, συνεργάσιμοι και να ξεχάσετε τις αγριοφωνάρες. Κάτι θα συμβεί, κάποιος σας αλλάζει τα πλάνα και εσείς τρελαίνεστε κανονικά. Όσο δίκιο και αν έχετε, η συμπεριφορά που θα δείξτε θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τα μελλοντικά σας σχέδια. Μην είστε υπερόπτες, ούτε εριστικοί. Κάντε πίσω.. Από τις 19 και μετά αλλάζει το σκηνικό..

Τοξότης
Τι έγινε; Μόλις ο Κρόνος ήρθε στα ίσα του, κάνατε τρελή γνωριμία; Τι εμφανίστηκε το μαναράκι στη ζωή σας έτσι ξαφνικά; Και τώρα τι θα κάνετε για αυτό; Πριν λοιπόν αρχίζετε να φαντάζεστε σχέσεις και δεσμεύσεις αιώνιες, ψάξτε το λιγάκι, μη πέφτετε με τα μούτρα γιατί οτιδήποτε λάμπει δεν είναι χρυσό. Τώρα από την άλλη αν γυρεύετε μια καλοκαιρινή ερωτική περιπέτεια, αλλάζουν τα δεδομένα. Απολαύστε το όσο εκεί που δε πάει!!! Μετά μη κλαίτε όμως..

Αιγόκερως
Σήμερα που λέτε θα ξεπαραδιαστείτε για τους δικούς σας τους ανθρώπους. Θα θελήσετε να τους δείξτε το πόσο σημαντικοί είναι για εσάς και θα πληρώσετε το λογαριασμό και μετά θα βογκάτε. Τα χρήματα αγαπητοί μου έρχονται και φεύγουν, το καλό όμως που θα κάνετε, θα γλυκάνει μερικές ψυχές και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν χρειαστεί να πάρετε δωράκια για το σπίτι, να το κάνετε. Μη περιμένετε τα Χριστούγεννα. Η αγάπη δεν έχει ημερομηνία. Ξεπεράστε τη τσιγκουνιά σας!

Υδροχόος
Μια χαρά θα πάρετε από ένα άτομο που δε το περιμένετε. Μπορεί να είναι ερωτικό το ζητούμενο, μπορεί και επαγγελματικό. Μια πρόταση θα σας γίνει που θα σας απογειώσει και θα χαμογελάτε όλη την ημέρα. Και ανήθικη να είναι, πάλι θα σας αρέσει. Ζείτε για το απρόβλεπτο, για το διαφορετικό και γεμίζει και το Φεγγάρι στο Ζώδιό σας, τι άλλο θέλετε.. Όλο το σύμπαν συνωμοτεί μαγικά υπερ σας. Μήπως να τη κάνατε εσείς τη πρόταση και να χαρείτε με το ναι που θα ακούσετε;;; Μήπως;;;

Ιχθύς
Κάτι έχετε πάθει με το χρήμα εσείς. Σας αγαπάει περισσότερο τώρα τελευταία. Ε λοιπόν, αν εργάζεστε σήμερα, μπορεί να βρείτε ένα μπόνους. Έτσι ξαφνικά. Η χαρά που θα πάρετε θα είναι μεγάλη. Πάντως αλλάζει η ζωή σας προς το καλύτερο, γίνεστε πιο δυναμικοί και δραστήριοι από ποτέ και είστε και απαραίτητοι στις ζωές αρκετών ανθρώπων. Σιγά-σιγά βρίσκετε το παλιό καλό σας εαυτό και όλα μπαίνουν στη θέση τους.. Κάλιο αργά παρά ποτέ!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos