Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 10/08 – 16/08/2016 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου! Που λέτε διανύουμε μέρες άκρως καλοκαιρινές, χαρωπές και ξέγνοιαστες, να όμως που το σύμπαν
δεν έχει την ίδια διάθεση με εμάς!

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στη Παρθένο, δεν είναι καθόλου καλά! Την έχουν βάλει στο μάτι ο Ποσειδώνας, ο Κρόνος και ο Ερμής! Τραγικό αυτό, κυρίως για τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες! Όμως να που συμβαίνουν και στους λοιπούς της παρέας τα γνωστά-άγνωστα παρατράγουδα!

Συναισθηματικά τα προβλήματα, ερωτικά κυρίως, αφού το τοπίο πραγματικά πιο θολωμένο δε γίνεται!



Ο Ποσειδώνας είναι ένας σκοτεινός χαρακτήρας, που θέλει η φαντασία του κόσμου να καλπάζει, σε λανθασμένα μονοπάτια. Του αρέσει να προκαλεί σαματά! Υπογείως όμως, έτσι ώστε ποτέ κανείς να μη μάθει την αλήθεια. Ο Κρόνος βάζει φρένο, λέει τι είναι δίκαιο και τι άδικο.. Και ο Ερμής παρερμηνεύει τα μαντάτα, ίσως για να μη φτάσουνε ποτέ..

Τέτοιες θα είναι οι μέρες, μέχρι και τις 16! Μετά;;; Έχουμε μια φανταστική πανσέληνο.. αλλά υπομονή.. μια βδομαδούλα ακόμα..

φιλάκια..

Κριός
Ο Άρης που βρίσκεται στο Τοξότη, να περιμένεις να σου φέρει ένα νέο έρωτα τις μέρες αυτές. Και σύντροφος να υπάρχει στη ζωή σου, μπορεί να σου προκύψει και μια πρόταση γάμου. Διώξε τη μοναξιά σου, βγες έξω και διασκέδασε. Στις 14 και 15 ακολούθησε τη παρέα. Θα σου αρέσει κατά βάθος.
Επαγγελματικά: Πολύ δουλειά μέχρι και τις 12, λίγο η Αφροδίτη από τη Παρθένο, πολύ το σύμπαν, πάντως τακτοποιείς όλες σου τις εκκρεμότητες και ακους και ένα μπράβο! Γεμίζει η τσέπη σου με χρήμα.

Ταύρος
Η Αφροδίτη που πλέον βρίσκεται στη Παρθένο, σε ξεσηκώνει για ένα φοβερό καλοκαίρι και άκρως ερωτικό! Αυτό που θα σε ενδιαφέρει περισσότερο τις μέρες αυτές, είναι η εικόνα σου προς τα έξω. Βγες, διασκέδασε, φλέρταρε, κάνε νέες γνωριμίες κυρίως στις 15.
Επαγγελματικά: Μια νέα πρόταση ίσως προκύψει και κάπως έτσι να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάνε οικονομία και προσπάθησε να είσαι καλά οργανωμένη. Τυχερή ημέρα στις 13.

Δίδυμος
Κλείνεσαι στον εαυτό σου τις μέρες αυτές. Δε θες τουλάχιστον μέχρι και τις 12 να ανακατεύονται πολλοί στα πόδια σου. Εκνευρίζεσαι στις 13 με μια ψυχή και απογοητεύεσαι με τη στάση του. Υπομονή στις 16 φτιάχνει η διάθεσή σου. Αλλάζεις απόψεις πάνω σε θέμα που ήσουν απόλυτη. Επαγγελματικά: Ζήτα για να λάβεις. Προσπάθησε να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ο Άρης στο Τοξότη σε κάνει πιο δυναμική και δραστήρια από ποτέ. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες.

Καρκίνος
Μέρες ζόρικες, προκύπτουν συνεχώς διάφορα και δε μπορείς να χαλαρώσεις. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου και με το σύντροφό σου και με την οικογένειά σου. Απέφυγε να οδηγείς ή να πηγαίνεις από εδώ και εκεί.
Επαγγελματικά: Μπορεί να προκύψει ένα θέμα, το οποίο θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις μόνη σου, δίχως τη βοήθεια κανενός. Απέφυγε τις επαγγελματικές εξόδους, κοστίζουν και σου τρώνε το χρήμα άδικα. Οργανώσου καλύτερα από τώρα για το χειμώνα.

Λέων
Η πιο ωραία εβδομάδα του Αυγούστου είναι αυτή για σένα. Βγες έξω, διασκέδασε, κοινωνικοποιήσου, είσαι πιο λαμπερή από ποτέ, γοητεύεις τα πλήθη και σίγουρα βρίσκεις κάτι το ενδιαφέρον εκεί έξω. Προσπάθησε να είσαι εγκρατής στο θέμα των χρημάτων.
Επαγγελματικά: Στις 12 και 13 θα μάθεις ένα νέο, για μια δουλειά που καιρό τώρα το προσμένεις. Ξεκινάς συζητήσεις και συναντήσεις γιατί έφτασε ο καιρός και για αυτό.

Παρθένος
Μπερδεμένες οι μέρες σου πολύ. Από τη μια κανονίζεις να πας ένα μικρό ταξιδάκι και από την άλλη προκύπτουν οικογενειακά βάσανα, που σε στρεσάρουν και σου χαλούν τη διάθεση. Διαπιστώνεις επίσης πως κάποιοι που έχεις σε ιδιαίτερη εκτίμηση, δεν έχουν αμοιβαία αισθήματα και ταράζεσαι πολύ. Εντάσεις στις 14! Τυχερή ημέρα στις 16!
Επαγγελματικά: Εμπόδια σου βάζουν λίγο πριν φύγεις για διακοπές. Προσπέρασε το οτιδήποτε, δίχως να δώσεις σημασία. Μπορεί να γίνει και αργότερα.

Ζυγός
Μυστήριες οι μέρες σου πολύ. Από τη μια τρέχεις να ανανεωθείς τουλάχιστον εξωτερικά, από την άλλη αυτό που ετοιμάζεις καιρό τώρα, θα σκάσει μύτη και θα αναστατωθείς πολύ. Η προσοχή σου στραμμένη στα επαγγελματικά σου. Προσπάθησε να απολαύσεις μικρές οικογενειακές στιγμές. Μια συνάντηση στις 16 σε απογειώνει!
Επαγγελματικά: Από τις 11 ως και τις 14, κάτι φτιάχνεις εκεί πέρα, είναι μυστικό, όμως προχωράς παρακάτω και είσαι έτοιμη να κάνεις μια μεγάλη έκπληξη. Αλλάζεις σελίδα σύντομα!

Σκορπιός
Συναντάς πολύ κόσμο τις μέρες αυτές, ξεσηκώνεσαι ευχάριστα και χαλάς πολλά χρήματα έτσι ξαφνικά. Προσπάθησε να είσαι μαζεμένη όσο μπορείς και αν υπάρχει κάποιος εκεί έξω που σου οφείλει, να τα ζητήσεις. Προσπάθησε να κάνεις μπάνια στη θάλασσα, είναι ο μόνος τρόπος να ηρεμήσεις.
Επαγγελματικά: Ευχάριστα τα νέα στις 10. Μέχρι και τις 14 βασανίζεσαι, γιατί πρέπει να δείξεις το καλύτερό σου εαυτό και ας βρίσκεσαι σε διακοπές. Ο λόγος σου μετράει.

Τοξότης
Αλλάζεις πολύ το ύφος σου τις μέρες αυτές, σοβαρεύεσαι και ασχολείσαι με τις υποθέσεις σου τόσο πολύ, που δε δίνεις καμία σημασία στο τι συμβαίνει γύρω σου. Δείξε προσοχή στις 14, υπερβάλεις και μπορεί να εκτεθείς. Ρώτα για να μάθεις!
Επαγγελματικά: Εργάζεσαι τις μέρες αυτές, μπορεί και διακοπές τέλος. Από τις 11 και μετά, γίνεσαι μάχιμη και βρίσκεις και το άτομο που μπορείς να συνεργαστείς πολύ καλά. Κράτα μικρό καλάθι.

Αιγόκερως
Από τη μια είσαι μέσα στη τρελή τη χαρά και από την άλλη φαντάζεσαι διάφορα και χαλάς τη διάθεση σου. Ότι κάνεις μέχρι τις 15 μετά μαζεύεσαι στο σπιτάκι σου για ξεκούραση. Ξεπαραδιάζεσαι και το διαπιστώνεις στις 16. Δε μπορείς όμως να κάνεις και αλλιώς. Πρόσεχε τις φιλίες σου!
Επαγγελματικά: Σε βασανίζουν λίγο μέχρι και τις 12 αλλά μετά όλα φτιάχνουν. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι απαισιόδοξα και να είσαι συνεργάσιμη.

Υδροχόος
Μπερδεύεσαι συναισθηματικά τις μέρες αυτές. Από τη μια θες να δώσεις, από την άλλη μπορεί αυτό να μην είναι αμοιβαίο και να πληγωθείς. Βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και κανείς δε γνωρίζει μέχρι και τις 15 το πού πραγματικά βρίσκεσαι. Κάνε αυτό που θες στις 16, πολύ τυχερή ημέρα! Άλλαξε παρέες ή συνεργάτες!
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 13, κάνεις πολλές συζητήσεις, συμβιβάζεσαι, επιμένεις, βρίσκεσαι σε μια απίστευτη κατάσταση. Γίνεται το δικό σου, αρκεί να δοκιμάσεις κάτι νέο.

Ιχθύες
Από τη μια κάνεις διακοπές, από την άλλη το μυαλό σου είναι σε δουλειές που πρέπει να κάνεις άμεσα, γιατί είναι μια καλή ευκαιρία τώρα που έχεις χρόνο, να κλείσεις μερικές τρύπες. Πρόσεχε τις παρέες σου στις 14. Μέχρι και τις 16 συναντάς φίλους, βρίσκεις το κέφι σου ξανά. Σε μαλώνουν στις 12!
Επαγγελματικά: Κουράζεσαι τις μέρες αυτές, γιατί ασχολείσαι ακόμα και αν λείπεις. Από μακριά. Σε ενοχλούν διάφορα, μέχρι και τις 13 βασανίζεσαι. Δεν έχεις άλλη επιλογή. Πρέπει να συνεργαστείς.

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos