Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 24/08 – 30/08/2016 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα στην αγαπημένη μου τη παρείτσα. Τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, ο κόσμος σιγά-σιγά μαζεύεται, το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, ως εδώ ήταν. Δεν είναι μόνο
ημερολογιακό το θέμα, αλλά με το που φτάνει 30/08 ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου γυρίζει ανάδρομος και χαλάει πολύ το σκηνικό!






Λοιπόν ξωτικά μου.. τις μέρες αυτές θα ασχοληθείτε με τη φυσική σας τη κατάσταση, πάει τέλειωσαν οι λιχουδιές, με την υγεία σας, να πάτε σε εκείνο το ραντεβού που καιρό αποφεύγατε και γενικά θα βάλτε τη ζωή σας σε πρόγραμμα.

Η αλήθεια είναι πως μια τελευταία εξόρμηση αρκετοί θα τη προτιμήσετε, γιατί πάντα το αντίο του Αυγούστου, εκείνης της καταγάλανης της θάλασσας, εκείνου του αξέχαστου του ηλιοβασιλέματος, πονάει.. Αλλά συγχρόνως δίνει ελπίδα για το επόμενο το καλοκαίρι.

Εύχομαι να περάσατε όμορφα, να πήρατε δυνάμεις, να βρήκατε τον εαυτό σας, γιατί με το που μπαίνει 1η Σεπτέμβρη, καλά κρασιά!

φιλάκια..


Κριός
Από τις 27 και μετά να περιμένεις να χαλαρώσεις. Μαζεύεσαι στο σπίτι σου, σε φροντίζουν οι δικοί σου οι άνθρωποι, τρως λιχουδιές, χαμογελάς ξανά. Η αλήθεια είναι πως το μυαλό σου είναι συνεχώς στις δουλειές που έχεις να κάνεις. Οργανώσου καλύτερα!
Επαγγελματικά: Ζόρικες οι μέρες σου από τις 24 ως και τις 26. Κάτι χαλάει και πρέπει να το φτιάξεις. Εμπόδια προκύπτουν, ανατροπές και ότι και αν κάνεις δε σου βγαίνει με τίποτα!

Ταύρος
Μετά τις 27 χαμογελάς ξανά, συναντάς ανθρώπους που σου φτιάχνουν το κέφι, ηρεμείς. Στις 28 κάνε ότι λέει η καρδιά σου και δε θα χάσεις. Ευχάριστα νέα σε αναστατώνουν στις 29. Σε καμία περίπτωση μην επιστρέψεις στο παρελθόν ερωτικά. Όχι στις δεσμεύσεις!
Επαγγελματικά: Από τις 24 μέχρι και τις 26, σε ζορίσουν, σε πιέζουν, κάνεις και εσύ λίγο πίσω. Κάτι που πλέον δε σε καλύπτει οικονομικά, διώξε το!

Δίδυμος
Κλειδαμπαρώνεσαι στο σπίτι σου ή σε ένα φιλικό πρόσωπο από τις 27 και μετά, για να ηρεμίσεις, να σκεφτείς και να νιώσεις λίγη αγάπη και ζεστασιά. Φρόντισε να γεμίσεις το ψυγείο μέχρι τις 30 και να βοηθάς όπου χρειάζεται. Ιδανική περίοδος για να αλλάξεις σπίτι!
Επαγγελματικά: Τα βάζεις με όλους από τις 24 ως και τις 26. Ρώτα πριν κάνεις το οτιδήποτε για να αποφύγεις τα χειρότερα. Μη βιαστείς να τα βροντήξεις όλα στον αέρα.

Καρκίνος
Να πας στο γιατρό στις 24. Απέφυγε τις μέρες αυτές την οδήγηση επίσης. Συγκράτησε τα λόγια σου ως και τις 27. Μετά πες τα όλα για να βρεις ανταπόκριση. Σου κάνουν το τραπέζι στις 28 και εντυπωσιάζεσαι. Ένα δώρο παίρνεις!
Επαγγελματικά: Σε στριμώχνουν στις 25 και 26, έχεις μερίδιο ευθύνης, πρέπει να το αντιμετωπίσεις άμεσα. Να περιμένεις να το ξενυχτίσεις πρώτες μέρες στη δουλειά!

Λέων
Μένεις στο σπίτι, ξεκουράζεσαι, στις 27, όποιος θέλει έρχεται και σε βλέπει. Μια ευχάριστη έκπληξη στις 28, από έναν άνθρωπο που δε το περιμένεις. Λεφτά παίρνεις όμως δε δόσεις. Λίγα-λίγα. Κάνε καλό κουμάντο μέχρι και τις 30! Πρόσεξε τις αντιδράσεις σου!
Επαγγελματικά: Σε προκαλούν και σε στρεσάρουν από τις 24 ως και τις 26! Θες να τα βροντήξεις όλα και να εξαφανιστείς. Συγκρατήσου και όχι σε νέα ξεκινήματα!

Παρθένος
Οικογενειακοί καβγάδες προκύπτουν από τις 24 ως και τις 26! Ένα θέμα δε βρίσκει τη λύση του και σου ρίχνουν τις ευθύνες. Είσαι συναισθηματικά ευαίσθητη και κάποιος θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει. Το νου σου! Ταξίδεψε λίγο ακόμα!
Επαγγελματικά: Από τις 29 και μετά επιστρέφεις στη βάση σου. Κάποιος σου τη φυλάει και σε αναστατώνει. Ζόρικη η μέρα σου στις 30. Ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου! Χάνεται η επικοινωνία.

Ζυγός
Ζόρικες οι μέρες σου μέχρι και τις 27. Οργανώσου καλύτερα, φρόντιζε να ξεκουράζεσαι περισσότερο και μη μένεις μόνο σε ένα πράγμα. Ας έχει η ζωή σου λίγη ποικιλία. Απέφυγε τις δυσάρεστες τις συναντήσεις. Πρόσεχε πώς οδηγείς!
Επαγγελματικά: Κάτι μαθαίνεις στις 28 και χαίρεσαι πολύ. Μια νέα δουλειά στις 29, μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Μη λες πουθενά τα μυστικά σου. Προσοχή στις 30, κάποιος θέλει το κακό σου!

Σκορπιός
Κάτι σε πιάνει στις 24 και ξεπαραδιάζεσαι κανονικά. Μια ψυχή σε αναστατώνει με άσχημο τρόπο. Σε εκμεταλλεύεται και ξεσπάς στις 26! Βρίσκεις το χαμόγελό σου ξανά από τις 27 ως και τις 30. Φύγε κάπου για διήμερο! Απέφυγε τις παρεξηγήσεις!
Επαγγελματικά: Στριμώχνεσαι στις 25, αλλά ανταπεξέρχεσαι μια χαρά στις υποχρεώσεις σου. Σκέψου να συνεργαστείς με ένα φίλο από το παρελθόν.

Τοξότης
Το τριήμερο της καταστροφής! Από τις 24 ως και τις 26, θα σου συμβούν τα απίστευτα! Πρόσεχε πώς οδηγείς! Μη λες κουβέντα σε κανέναν. Πείσμωσε όσο μπορείς διακριτικά. Ηρεμείς στις 27 και 28. Πήγαινε στη θάλασσα. Απομακρύνσου από τις ενοχλητικές παρουσίες.
Επαγγελματικά: Θετική ημέρα στις 29. Εκμεταλλεύσου την γιατί στις 30 εμπόδια προκύπτουν και παρεξηγήσεις και εξοργίζεσαι ξανά!

Αιγόκερως
Πεσμένα τα κέφια από τις 24 ως και τις 26. Απέφυγε να λύσεις διάφορα θέματα, γιατί δε θα καταφέρεις τίποτα. Πήγαινε στο γιατρό αν χρειάζεται. Σου κάνουν τα χατίρια στις 27 και 28 προκειμένου να σε δουν χαμογελαστή ξανά. Μη κρίνεις τους άλλους!
Επαγγελματικά: Λες και ξε λες τις μέρες αυτές. Κάποιος σου προτείνει κάτι και αναθεωρείς τις απόψεις σου. Μέχρι και τις 30 θα είσαι σε ένα δίλημμα.

Υδροχόος
Θα κάνεις το τραπέζι σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο στις 27, κουράζεσαι βέβαια, αλλά αξίζει το κόπο. Κάτι ευχάριστο σου συμβαίνει μέχρι και τις 29 και χαμογελάς σα μικρό παιδί. Ερωτικά καβγαδάκια στις 30. Σου το κάνουν το χατίρι!
Επαγγελματικά: Αντιδράς έντονα στις 24 για κάτι που ακούς και δε σου αρέσει. Βάζεις όρια στις 25. Μέχρι και τις 28 οικονομικά θέματα βρίσκουν τη λύση τους.

Ιχθύς
Αφιέρωσε τις μέρες 27 και 28 στο να ξεκουραστείς, να βγεις έξω να διασκεδάσεις και να ερωτοτροπήσεις πολύ. Τα μαύρα σύννεφα φεύγουν και μέχρι τις 29 διόρθωσε το χαρακτήρα σου.. Ψυχραιμία πάνω από όλα!
Επαγγελματικά: Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική στη δουλειά σου από τις 24 ως και τις 26, γιατί τσακώνεσαι, σε πιέζουν και μπορεί ακόμα να δηλώσεις και παραίτηση! Από τις 29 και μετά μπορεί να κάνεις κάποια συζήτηση όμως ο ανάδρομος Ερμής στις 30, αναιρεί τα πάντα!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos