Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 03/08 – 09/08/2016 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα στην αγαπημένη μου τη παρεϊτσα. Μπορεί οι μέρες που διανύουμε να είναι άκρως καλοκαιρινές και διακοπών, όμως το σύμπαν, θέλει να
κάνει το κομμάτι του, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε. Πού θέλω να καταλήξω;







Σήμερα που λέτε, ο Άρης με το Πλούτωνα, φέρνουν τα σκοτάδια. Τι έπεσε στην αντίληψή μου;;; Θα συμβούν διάφορα παράξενα, τα οποία ουσιαστικά θα γίνουν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, για να τον αποσυντονίσουν, αλλά έχει τόσο φως έξω, τέτοια λιακάδα, που δε θα περάσει! Άκρως επικίνδυνες μέρες θα είναι στις 6 και 7, γιατί ο Ερμής, τα βάζει με το Κρόνο και το Ποσειδώνα. Συνεπώς η επικοινωνία θα είναι πολύ μυστήρια, πολύ θολωμένη και από τη μια θα πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια και από την άλλη τα ψέματα θα πρωταγωνιστήσουν!
Εντάσεις, τσακωμοί, λογομαχίες, από όλα τα καλά θα έχει το μενού των ημερών.

Και φυσικά με τον Ουρανό ανάδρομο στο Κριό, το απρόβλεπτο κυριαρχεί και φέρνει τα πάνω-κάτω σε όλες τις σχέσεις.. Κατά τα άλλα.. το σύμπαν πιέζει για δουλειά και ο κόσμος αντιδρά.. γιατί είναι Αύγουστος στο κάτω-κάτω.. περίοδος χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς..

Για να δούμε .. ποιος θα νικήσει στο τέλος;;;


Κριός
Με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σου, να προσμένεις ανατροπές και απρόβλεπτες καταστάσεις. Ζήτησε στις 5 από τους άλλους να κάνουν κάποια πράγματα και μη μπαίνεις πάλι μπροστά. Κάποιος σε στεναχωρεί στις 6 και θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις ψύχραιμα. Προσπάθησε στις 7 να είσαι καλά οργανωμένη. Στις 8 τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο. Δε συμφωνείς με τίποτα. Ερωτική η μέρα στις 9, προσπάθησε να την απολαύσεις.
Επαγγελματικά: Ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σου στις 3. Βρίσκεις λύσεις ακόμα και για το πιο δύσκολο. Στις 4 αντιμετώπισε ότι έχει μείνει πίσω. Πρέπει να βάλεις μια τελεία.

Ταύρος
Υπάρχει ένα άτομο που σε γλυκό κοιτάζει και στις 4 θα πέσει στην αντίληψή σου.. Ο έρωτας αν δεν ήρθε τον Ιούλιο, δε πειράζει, μπορεί να σου δείξει τα σημάδια του στις 5! Πρόσεχε στις 6 εντάσεις προκύπτουν από το πουθενά. Σε παίρνει από κάτω στις 7, αλλά είναι προσωρινό.
Επαγγελματικά: Ένταση στις 3 κάποιος σε τεστάρει. Μυστήρια μέρα στις 8, προσπάθησε να είσαι τυπική όσο μπορείς περισσότερο. Ένα δώρο στις 9 σε κάνει και απορείς. Μην είσαι καχύποπτη.

Δίδυμος
Σου τα χαλάνε τα κέφια τις μέρες αυτές. Είναι το σύμπαν τέτοιο, δε το αποφεύγεις με τίποτα. Εντάσεις στις 3, τα λόγια σου ας είναι σταράτα. Κλειδώνεσαι μέσα στο σπίτι μέχρι και τις 7, διαφωνίες προκύπτουν και πολύ δουλειά. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική γιατί χαλάς ότι όμορφο έχεις φτιάξει τόσο καιρό.
Επαγγελματικά: Δούλεψε και απέφυγε τις αντιρρήσεις. Από τις 8 και μετά φτιάχνει το τοπίο ξανά και γίνεσαι απαραίτητη. Δείξε για το τι είσαι ικανή και ξεπέρασε τα εμπόδια. 

Καρκίνος
Όμορφες οι μέρες σου όμως όχι και τόσο καλοκαιρινές. Μέχρι και τις 5 θα πρέπει να ασχοληθείς με πολλά πράγματα, να βάλεις προτεραιότητες και να ζητήσεις και τη βοήθεια από τους δικούς σου. Φρόντισε να είσαι προσεκτική και συγκεντρωμένη όταν οδηγείς.
Επαγγελματικά: Μια ευκαιρία σου παρουσιάζεται στις 6, κάτι που κυνήγησες κάποτε και δεν ήρθε. Πρέπει να ασχοληθείς. Σου ζητούν τα απίστευτα στις 8 και τα προσφέρεις. Πιο σίγουρη από ποτέ στις 9. Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις.

Λέων
Ετοιμάζεσαι για διακοπές, όμως πάλι βασανίζεσαι με τα λεφτά σου. Προσπάθησε στις 4 να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις. Μέχρι και τις 7 μπαίνεις σε διαδικασία να κάνεις οικονομία και να ζητήσεις χρήματα που σου οφείλουν. Απέφυγε τις εντάσεις στις 8. Υποστήριξε τις απόψεις σου στις 9 με όλο σου το είναι!
Επαγγελματικά: Ξαφνικά στις 5, πιάνεις το τεφτέρι και δε σου βγαίνουν τα κουκιά. Μέρες όμως που βρίσκεσαι σε άδεια, είτε πας κάπου, είτε όχι. Κάτι μπορεί να σώσεις, αλλά τελευταία στιγμή, αδύνατον!

Παρθένος
Στις 3 και 4 αντιμετωπίζεις διάφορα οικογενειακά προβλήματα που προκύπτουν. Ηρεμείς στη πορεία, μπαίνει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, το σώμα σου, η ομορφιά σου και ο έρωτας, ξανά σε πρώτο πλάνο. Σου ανατρέπουν το πρόγραμμα στις 6 και 7 και εντάσεις προκύπτουν πάλι μέσα στο σπίτι. Προσπάθησε να συζητάς τα θέματά σου και να μη τα κρατάς μέσα σου.
Επαγγελματικά: Ο Αύγουστος έρχεται με δώρα στα χέρια του. Εσύ που θα μείνεις πίσω, θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και με το παραπάνω. Τυχερές ημέρες στη 1 και 2!

Ζυγός
Ζόρικες οι μέρες σου, σε πιάνει το παράπονο και έχεις τάσεις φυγής. Ότι σκέψεις κάνεις στις 4 σε οδηγούν σε λανθασμένα μονοπάτια. Αν έχεις κάνει κάποια απιστία, μπορεί να μαθευτεί στις 5. Μη παίζεις θέατρο. Καλύπτεις τα χνώτα σου, λέγοντας πράγματα που δε πρέπει. Κράτα το στόμα σου κλειστό στις 6. Ηρεμείς στις 9, αλλά όχι για όλους!
Επαγγελματικά: Μεγάλη προσοχή να δείξεις στις 3. Απρόβλεπτη μέρα, γεμάτη από λάθη και εντάσεις. Απέφυγε να ρίξεις τις ευθύνες αλλού μέχρι και τις 7. Συνεργάσου αλλά μη περιμένεις και θαύματα στις 8.

Σκορπιός
Σε πιάνουν οι τσιγκουνιές σου στις 3. Παρόλα αυτά μέχρι και τις 6 κάνεις σχέδια, βρίσκεσαι με κόσμο που σου αρέσει πολύ, γίνεσαι αγαπητή ξανά. Και αντιρρήσεις να σου φέρνουν, δε χρειάζεται να προκαλείς εντάσεις. Κάνε ότι σου αρέσει πάνω από όλα. Ένα νέο που θα ακούσεις στις 8, έχει κακό σκοπό, για αυτό προσπέρασέ το!
Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 5! Σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις. Έχεις κατά νου ένα πλάνο, δε σου βγαίνει, μην επιμένεις. Συγκρατήσου!

Τοξότης
Μυστήρια εβδομάδα, γεμάτη από εντάσεις! Ναι μεν είσαι αγαπητή και επιθυμητή στο κύκλο σου, όμως πρόσεχε στις 6 και 7, γιατί θα προσπαθήσουν να σε κατευθύνουν κάπου που δε θα θες! Σε στριμώχνουν και δε σου αρέσει καθόλου. Απέφυγε τις εκρήξεις! Στις 8 και 9 καλύτερες μέρες για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους.
Επαγγελματικά: Ότι κάνεις στις 3 και 4. Τακτοποίησε ότι μπορείς, κλείσε εκκρεμότητες και μετά εξαφανίσου!

Αιγόκερως
Από τις 5 και μετά ξεκινούν οι δικές σου οι διακοπές και συγχρόνως έρχεται και ένας μεγάλος έρωτας, για να σε αναστατώσει για τα καλά! Μπορεί και να τον συναντήσεις εκεί που θα πας. Σκέψεις σου προκαλούν άγχος στις 6. Ηρέμισε, δεν είναι έτσι. Κράτα μικρό καλάθι στις 7. Δεν εντυπωσιάζεσαι εύκολα. Φρόντισε να μιλήσεις με ένα δικό σου πρόσωπο ως και τις 9. Επαγγελματικά: Σε φορτώνουν στις 3 με παραπάνω αρμοδιότητες. Ξεπέταξε ότι μπορείς και ξέχνα για λίγο τις λεπτομέρειες.. Κανείς δε θα τις δει.

Υδροχόος
Άλλοι ξεκουράζονται και εσύ τρέχεις πανικόβλητη. Προσπάθησε μέχρι και τις 5 να κάνεις μια σχετική οικονομία και να έχεις πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στο πορτοφόλι σου. Εντάσεις στις 6 και 7, μη δώσεις μεγάλη σημασία, άδικα θα χαλάσει το κέφι σου. Σου ανατρέπουν το πρόγραμμα στις 8 και 9, όμως μπορείς και μόνη σου. Δεν έχεις ανάγκη κανέναν!
Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 3, βλέπεις ποιος είναι δίπλα σου και σε στηρίζει στο όνειρο! Τα φαινόμενα απατούν στις 4, όμως γνωρίζεις πολύ καλά για αυτό.

Ιχθύες
Σου αλλάζουν το πρόγραμμα των διακοπών και βγαίνεις από τα ρούχα σου. Ναι μεν σε έχουν ανάγκη και στο δείχνουν στις 5, όμως στις 6 και 7, εντάσεις προκύπτουν, τσακωμοί και αγριοφωνάρες και δε μαζεύεσαι με τίποτα! Τα χρήματα δε προλαβαίνουν ούτε λεπτό να μείνουν στο πορτοφόλι σου. Συγκρατήσου!
Επαγγελματικά: Αυτό μου μαθαίνεις στις 3 σου αλλάζει τα δεδομένα. Προσπάθησε να είσαι λογική στις 4 και να μην έχεις απαιτήσεις από τους άλλους. Κάνεις άλλα σχέδια για το μέλλον. Αισιοδοξείς μετά τη μπόρα!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos