Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Η Δύναμη του Έρωτα είναι μαγική..

Ο Έρωτας.. πόσοι τον χλευάζουν. Πόσοι τον αποφεύγουν. Πόσοι τον φοβούνται! Και όμως υπάρχει εκεί έξω
για όλους, για το καθένα από εμάς, απλά είναι όλα θέμα χρόνου. Γιατί, μπορεί να χτίζουμε τείχη γύρω από τη καρδιά μας, μπορεί να τη βάζουμε και στο ψυγείο, όμως ο Έρωτας, δε μασάει. Τα γκρεμίζει όλα και τα καίει στο δευτερόλεπτο..!!!




Η Δύναμη του Έρωτα! Ναι είναι μαγική, γιατί είναι απρόβλεπτη, εντυπωσιακή, μοναδική κάθε φορά και τόσο επικίνδυνη. Πόσο μου αρέσει, πόσο.. Έρχεται σαν ένα σύννεφο, αλλάζει χρώματα, κρύβει τον ήλιο, φτιάχνει αστραπές και βροντές, όμως στο τέλος, τι απομένει; Το πάθος. Ή έλξη. Η χημεία. Το σύννεφο πρέπει να ξανά έρθει. Ήταν ωραίο! Έρχεται και τούτη τη φορά είναι ανεμοστρόβιλος, μπορεί και τυφώνας, έρχεται και φεύγει τόσο ξαφνικά.
Μεταφορικές οι έννοιες πάντα, αλλά ο Έρωτας έχει τόσα συναισθήματα. Τόση ένταση. Τόση αλήθεια και συγχρόνως τόση φαντασία και παράνοια, που θέλει ψυχή, θέλει στομάχι, θέλει τα πάντα όλα! Αξίζει;;; Κάθε εμπειρία αξίζει. Κάτι μένει. Κάτι φεύγει. Κάτι αλλάζει. Τίποτα δε μένει ίδιο. Να αυτά κάνει ο Έρωτας. Έχει δύναμη. Ισοπεδώνει τα πάντα και ξανά πάλι από την αρχή.

Τον Έρωτα δε μπορείς να τον κοροϊδέψεις. Είναι έξυπνος και πανούργος. Τρυπώνει στο υποσυνείδητο, δουλεύει υπογείως και μια ωραία μέρα, μια αφορμή, ακόμα η πιο ασήμαντη, ξυπνάει την επιθυμία, εκείνο το φιλί και ένα κάρο συναισθήματα. Απωθημένα γίνονται στο λεπτό. Πρέπει να ικανοποιηθούν. Και κάπως έτσι το βλέμμα αλλάζει, η καρδιά χτυπάει πιο δυνατά, τα γόνατα κόβονται, η ανάσα γίνεται πιο βαριά, οι λέξεις βγαίνουν με δυσκολία. Η τιμωρία του Έρωτα, το βασάνι αυτό, που λίγο πριν δε το ήξερες, δε το ένιωθες, το είχες απαρνηθεί γιατί γνώριζες, το μέγεθός του.. Και τώρα; Βουαλά!!!!!!!! Όλο δικό σου!

Η Δύναμη του Έρωτα, θα σε ταξιδέψει, όπου χρειαστεί. Για δυο μάτια. Για δυο χείλη. Για μια συνάντηση. Και ας είναι μόνο ένα γεια. Τελικά τόσα χιλιόμετρα για μια λέξη μόνο; Ναι! Δε το σκέφτεσαι. Οι ώρες και τα λεπτά δεν υπάρχουν πια. Είναι μαγικός ο έρωτας δεν είπαμε;;

Είναι τόσο μαγικός και τόσο μοναχικός που όσο ωραίος και αν είναι, όσο απολαυστικός, χάνεται για τόσο πολύ που ξεχνιέται. Κανείς δεν το απαρνιέται, αλλά μέχρι να συμβεί, μέχρι το σύμπαν να συνωμοτήσει και να προκύψει εκείνο το σωστό timing που λέμε.. κάποιοι πρέπει να βασανιστούν.. γιατί κάτι δε κάνανε σωστά!

Ο Έρωτας είναι και επαναστατικός! Τόση Δύναμη είπαμε έχει. Σε τυφλώνει και προχωράς προς το άγνωστο. Και μετά; Το χάος! Αλλά το ταξίδι είναι μαγικό.. Στον Έρωτα δεν υπάρχει κανένα λάθος!


magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos