Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Ερωτική η διάθεση του Υδροχόου και όχι μόνο..!@

Και που λέτε σήμερα, αποφάσισα να ασχοληθώ! Και μόλις αντιλήφτηκα πως το σύμπαν στέλνει σήμα στους Υδροχόους,
δε μπόρεσα να αντισταθώ, δε μπόρεσα!

Ναι είναι η τυχερή σας ημέρα, εσείς, οι μαυρόγατες και το Νο13! 
Παράξενα σας τα λέω, αλλά να που προκαλείτε μυστήριες καταστάσεις, άμεσα και με το πιο απρόβλεπτο τρόπο!


Λοιπόν, χρειάζεστε μια ερωτική θεραπεία. Να κλείσετε τους διακόπτες, να σταματήσετε να σκέφτεστε τις δουλειές και το χρήμα και να αφεθείτε στη μαγεία της νύχτας και όχι μόνο. Να φύγετε μακριά από το σπίτι, να πάτε σε μια παραλία, σα τότε που ήσασταν παιδιά, να εξομολογηθείτε το κρυφό σας το μυστικό και να δώσετε καυτά φιλιά κάτω από τα αστέρια.

Ναι εσείς, μην αναρωτιέστε και μη σταυροκοπιέστε, γιατί μπορεί να δείχνετε παγόβουνο, αλλά από μέσα παίζει ηφαίστειο κανονικό.. Αν με ακούσετε, ίσως να δείτε και κανά άστρο να πέφτει, κάντε μια ευχή και ναι, ας νιώσετε ξανά 20 χρονών.
Ξέρετε πόσο το έχετε ανάγκη αυτό;;;; Για θυμηθείτε.. πότε κάνατε σεξ στη θάλασσα για τελευταία φορά; Πότε αφήσατε το σώμα σας να γεμίσει από άμμο και ιδρώτα; Εντάξει ωραία τα ξενοδοχεία και οι χλίδες, αλλά ότι πιο απλό, είναι πιο μοναδικό, ακόμα δεν έχετε καταλήξει εκεί;;;

Και αν όλα αυτά τα ακούτε κινέζικα, τότε ίσως να είναι και μεταφορικά. Δηλαδή το σύμπαν λέει, σας φωνάζει, βάλτε τον έρωτα και την αγάπη μέσα στη ζωή σας. Σα τότε που ήσασταν παιδιά. Έχουν περάσει τα χρόνια και κάτι σας έχει ξεφύγει.. Ένα μονοπάτι πολύ ωραίο..

Άντε να σας μιλήσω και για τα επαγγελματικά. Μια ευκαιρία θα προκύψει για ένα νέο ξεκίνημα. Θα πρέπει να πείτε αντίο στο παρελθόν και να προχωρήσετε στο μέλλον δίχως καμία σκέψη. Έχετε φτάσει στο επιθυμητό σημείο, ο κόπος σας αναγνωρίζεται, είστε μέσα στα πράγματα και στη πρώτη γραμμή, το μόνο που απομένει είναι εκείνος ο άνθρωπος, εκείνη η κουβέντα, εκείνη η χειραψία. Δε γνωρίζω τους όρους, σίγουρα δε σας αρέσουν και τόσο, γιατί έχετε μάθει εσείς να τους βάζετε, αλλά δείτε πίσω από το δέντρο και αποφασίστε!

Και επειδή βαρέθηκα να σας λέω για τα επαγγελματικά σας..

Με τον Έρωτα τι γίνεται;;;

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos