Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 17/08 – 23/08/2016 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε το Φεγγάρι αυτό λένε πως είναι μαγικό! Απρόβλεπτο πολύ, βέβαια αυτή τη στιγμή που σας γράφω.. νιώθω
μια ταραχή, μια αναστάτωση, έναν εκνευρισμό, όμως θα δείξει το θέμα σε λίγες μέρες.. σωστά;

Να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε, να δείτε τους φίλους σας, να κάνετε τα μπάνια σας στη θάλασσα, να χαμογελάσετε, γιατί το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του σιγά-σιγά, από τις 22 και μετά αρκετοί επιστρέφουν στη βάση τους, στις δουλειές τους και για αυτό σας προτείνω το φινάλε να είναι χαρωπό και επεισοδιακό!

Μην ανεβαίνετε στη ζυγαριά, όχι ακόμα, μην ανησυχείτε, πλησιάζει ο καιρός της υγιεινής της διατροφής και του γυμναστηρίου! Κάθε πράγμα στο καιρό του και ο κολιός τον Αύγουστο..!! χαχα..

Καλά να περάσετε! φιλάκια..


Κριός
Η Πανσέληνος στις 18 σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητη και φέρνει ανθρώπους από τα παλιά στη ζωή σου. Προσπάθησε να ξεκουραστείς μέχρι και τις 20, πεσμένα τα κέφια πολύ. Μείνε λίγο σπίτι το έχεις ανάγκη. Φλέρταρε άφοβα στις 21!
Επαγγελματικά: Συνεργάσου και παίξε ομαδικά. Ευκαιρίες προκύπτουν στις 22, ρώτα να μάθεις τις λεπτομέρειες και κινήσου αναλόγως στις 23. Μη φοβάσαι, είναι μέρες που διαπρέπεις.

Ταύρος
Η Πανσέληνος στον Υδροχόο σε μαγεύει κανονικά και φέρνει πολύ τύχη στη πόρτα σου. Μέχρι και τις 20 βγαίνεις έξω διασκεδάζεις, βάζεις νέους προσωπικούς στόχους, κάποιος από το παρελθόν, σε αναστατώνει γλυκά. Μπορεί να δώσεις και όρκους αιώνιας πίστης. Να προσμένεις το απρόβλεπτο! Κάνε μια ζαβολιά στις 21!
Επαγγελματικά: Επιστρέφεις στη βάση σου, ότι και αν βρεις είσαι έτοιμη να το αντιμετωπίσεις με ένα χαμόγελο στα χείλη. Βοηθάς δίχως να λάβεις στις 23.

Δίδυμος
Η Πανσέληνος στις 18 σε κάνει και φτιάχνεις βαλίτσα και επιστρέφεις είτε στο σύντροφό σου, είτε στους δικούς σου τους ανθρώπους. Μπορεί στις 19 να μη λάβεις αμοιβαία αισθήματα, όμως ώρα με την ώρα το κλίμα θα αλλάζει προς το καλύτερο. Οικογενειακές οι στιγμές που ζεις μέχρι και τις 23. Μαγειρεύεις κιόλας!
Επαγγελματικά: Φρόντισε μέχρι και τις 22 να βάλεις νέους στόχους, για το πώς θα κινηθείς από εδώ και πέρα. Έδωσες μεγάλη μάχη για να το αφήσεις να φύγει έτσι.

Καρκίνος
Χαμένη στο διάστημα θα είσαι στις 18 και 19 και θα φταίει το Φεγγάρι. Είναι και στον Υδροχόο, σου προκαλεί μια αναστάτωση. Ακολουθεί ένα υπέροχο διήμερο στις 20 και 21, ακολούθησε τη παρέα και όπου σε πάνε. Μη πιστεύεις όσα σου λένε μέχρι και τις 23.
Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 17. Μπορείς να κερδίσεις κάτι πολύ εύκολα. Από τις 22 και μετά οργανώσου καλύτερα και ξεκίνα από τα πιο σημαντικά.

Λέων
Σε διχάζει το Φεγγάρι στις 18, μια νιώθεις πιο ερωτευμένη από ποτέ και έτοιμη να κάνεις μια νέα σχέση, μια σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου και τα θες όλα δικά σου, όχι όμως και με πολύ ευχάριστο τρόπο. Όλα αυτά μέχρι και τις 20.
Επαγγελματικά: Από τις 22 και μετά μπαίνεις ξανά δυναμικά μέσα στο παιχνίδι. Τρέχεις και δε φτάνεις, όμως ένα νέο που θα ακούσεις θα σε ξεκουράσει αφάνταστα. Λες να είναι εκείνη η αύξηση;

Παρθένος
Η Πανσέληνος στις 18 σε τρελαίνει ευχάριστα, αφού βρίσκεις νέες δραστηριότητες και προσέχεις τη φυσική σου τη κατάσταση. Κάνεις και υγιεινή διατροφή, μες στο κατακαλόκαιρο. Απέφυγε το πολύ τον κόσμο στις 19 και 20, σε αναστατώνουν άδικα. Μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει στις 21! Επαγγελματικά: Στις 19 σε εκνευρίζουν, προτίμησε να εξηγήσεις, παρά να αντιδράσεις. Πολύ θετική ημέρα στις 23. Κάνε αυτό που ξέρεις καλά!

Ζυγός
Ερωτικά ανεβαίνει το θερμόμετρο και γοητεύεσαι πολύ από ένα φιλικό πρόσωπο. Λίγο το φεγγάρι στις 18, πολύ το καλοκαιράκι, βγαίνεις έξω διασκεδάζεις, μεθάς, χαίρεσαι τη ζωή. Αναστατώνεσαι ερωτικά και κανείς δε ξέρει το πώς αισθάνεσαι. Απέφυγε να υποσχεθείς κάτι στις 20. Πες ναι στις προκλήσεις στις 21!
Επαγγελματικά: Από τις 22 και μετά ότι γίνει. Κράτησε κρυφά τα φύλλα σου, δε χρειάζεται να ξέρουν. Ζήτησε να λάβεις χρήματα που σου οφείλουν στις 23.

Σκορπιός
Αν και μυστήριες οι μέρες σου πολύ, να ξέρεις πως στις 17 θα σου συμβεί κάτι που δε θα το πιστεύεις. Ηρεμείς, δεν αφήνεις κανέναν να σε ενοχλεί, σκέφτεσαι διάφορα να κάνεις, φρόντισε να τα προτείνεις μέχρι και τις 20. Φοβερή η μέρα σου στις 21. Συναντάς ανθρώπους που σου αρέσουν. Δείξε ενδιαφέρον σε φίλους.
Επαγγελματικά: Το Φεγγάρι στις 18 σε τσιτώνει αρκετά και αντιδράς σε οτιδήποτε παραπάνω χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις όρια. Τυχερή ημέρα στις 22, κάτι νέο ξεκινάς, παίζεις ομαδικά και ενθουσιάζεσαι πολύ.

Τοξότης
Το Φεγγάρι στις 18 σε κάνει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο. Θέτεις εσύ τα όρια, είσαι ξεκάθαρη και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Φρόντισε στις 21 να κάνεις ότι σου αρέσει. Κάτι ευχάριστο συμβαίνει στις 23, σου δείχνει κάποιος ενδιαφέρον και απογειώνεσαι. Κράτα διπλωματική στάση.
Επαγγελματικά: Σε προκαλούν στις 17. Βάλε τους στη θέση τους και να είσαι σίγουρη πως θα εντυπωσιάσεις έτσι. Κάτι νέο ξεκινά στις 22.

Αιγόκερως
Σε πολλά λόγια βρίσκεσαι μέχρι και τις 19. Το Φεγγάρι σε κάνει πάλι να ασχοληθείς με τα λεφτά σου, πόσα ξόδεψες, πόσα σου έμειναν. Κάπου πηγαίνεις και περνάς ωραία. Κάτι ακούς στις 20 και σοκάρεσαι. Ξεκουράσου όσο μπορείς περισσότερο στις 21. Μη κάνεις τίποτα.
Επαγγελματικά: Κάτι λόγια σε εκπλήσσουν στις 17. Να είσαι πιστή στις απόψεις σου. Τυχερές ημέρες στις 22 και 23. Ανέλαβε δράση και κάνε και το χατίρι κάποιου.

Υδροχόος
Ασχολείσαι με τα ερωτικά σου στις 17 και 18, η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, σε κάνει πιο ευάλωτη συναισθηματικά. Υπάρχει ένα άτομο από τα παλιά που θέλεις πολύ να είναι δίπλα σου από εδώ και πέρα. Απέφυγε τις σπατάλες στις 19. Προσπάθησε στις 23 να ξεκουραστείς. Μη σηκωθείς καθόλου από το κρεβάτι.
Επαγγελματικά: Κάνεις πολλές συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα στις 21 και 22. Έχεις μαζέψει όσα ήθελες, τώρα οργανώσου για το μέλλον!

Ιχθύς
Το Φεγγάρι στις 18 σε βάζει σε τρελές διαδικασίες. Βάζεις ένα τέλος σε ότι δε σου αρέσει. Μπαίνει ένα άτομο από το παρελθόν ξανά στη ζωή σου. Πριν κάνεις κάτι μίλησε με ένα δικό σου άνθρωπο στις 19. Ικανοποίησε τις επιθυμίες σου στις 21 και 22, αλλά προσπάθησε να είσαι και συνεργάσιμη συγχρόνως.
Επαγγελματικά: Σκέψου τι θες να κάνεις από εδώ και πέρα και μετά ανακοίνωσε το! Όσο παίζεις ομαδικά τόσο το καλύτερο.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos