Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Το Φεγγάρι του Αυγούστου, έχει τον Αέρα σου!

Και όπως γύρευα θέμα για να γράψω, μου ήρθε μια ιδέα! Το φεγγάρι έχει αρχίσει να γεμίζει, είναι νωρίς ακόμα, αλλά
σε 12 μέρες από σήμερα, θα έχουμε Πανσέληνο στον Υδροχόο! Το ζώδιο αδυναμία, τι να κάνουμε τώρα..

Ένα Φεγγάρι φευγάτο, ένα όνειρο θα είναι εκεί ψηλά στον ουρανό και θα έχει όλη τη μαγεία που κρύβει ένας Υδροχόος μέσα του! Θα παίξει μαζί μας χαρωπά, χαμογελαστά και πονηρά, γιατί η αλήθεια είναι, πως μια απελευθέρωση θα τη νιώσουμε, θα την αποζητήσουμε, γιατί είναι καλοκαίρι και οι αισθήσεις όσο να είναι βρίσκονται σε χαλαρό mood, έτοιμες να παρασυρθούν και να μεταμορφωθούν σε έντονα πάθη.. Υδροχοϊστικα είναι αυτά.. ξέρετε τι λέω.. !

Το Φεγγάρι του Αυγούστου έχει τον Αέρα σου.. Αναφέρομαι σε εσένα που είσαι Υδροχόος, που τρελαίνεις τον κόσμο κάθε μέρα με το ένα και με το άλλο, που τρέχεις να πιάσεις το όνειρο σα τρελός, που μια χαμογελάς και μια φωνάζεις. Που δεν ικανοποιείσαι με τίποτα, που όλο τις δουλειές σκέφτεσαι και το χρήμα!

Μανάρι Υδροχόε, στο ξανά λέω το Φεγγάρι του Αυγούστου έχει τον Αέρα σου, δηλαδή θα κρύβεις όλες τις μαγικές τις δυνάμεις στα χέρια σου. Θα μπορέσεις να κάνεις αυτό που θες, μόνο με τη σκέψη, με τη θέληση, με τη ψυχή. Για αυτό να είσαι συνεργάσιμος, προσιτός και να παίζεις ομαδικά, γιατί έτσι θα κερδίσεις πολλά περισσότερα! Όχι γκρίνιες, όχι εγωιστικές συμπεριφορές, όχι ανούσια λόγια του αέρα, όχι νεύρα! Θα τα καταφέρεις όλα αυτά;;;

Έρωτας υπάρχει μέσα στη ζωή σου;;; Σε φιλάνε τα βράδια τρυφερά;;; Μήπως να σκεφτείς να κάνεις κάτι και για αυτό;;; Υδροχόε το Φεγγάρι σου ανήκει. Πάρε τα πάνω σου, βγες έξω για σεργιάνι, ασχολήσου.. Πάρε εκείνο το τηλέφωνο.. Είπαμε όχι εγωισμός.. έτσι λέει το σύμπαν.. όχι πείσματα.. μόνο αγάπη.. you know???

Και αφού στις 18/8 έχει Πανσέληνο στο ζώδιό σου, τα μαγικά τα κόλπα συμβαίνουν τρεις μέρες πριν και τρεις μετά.. Άρα..

15/08: Ταξιδεύει το μυαλό σου, κάπου που κανείς δε ξέρει.. Και ούτε πρόκειται ποτέ να μάθει.. Κάνεις μυστικές σκέψεις..
16/08 – 17/08: Κάνεις μια πρόταση, κάτι κρατάς και κάτι αφήνεις. Το παρελθόν, με το παρόν και το μέλλον, ως δια μαγείας στα χέρια σου. Η επιλογή είναι δική σου. Κάνε ότι λέει η καρδιά σου.

Μετά τις 19/08: Επιστρέφεις στη δουλειά και στο χρήμα. Πάλι τα ίδια ξανά!

Το Φεγγάρι του Αυγούστου έχει τον Αέρα σου..
τις μαγικές αυτές λέξεις, να θυμάσαι ξανά και ξανά..
έχεις όλο το χρόνο για να κάνεις το θαύμα σου..
και να σε αγαπάμε όλοι παντοτινά..!

magicfariel



πηγή φωτογραφίας pixabay free photos