Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Τι παθαίνει ένας Κριός από μια Σκορπίνα;;;;

Χαμογέλασα μόλις βρήκα την απορία αυτή στη μαγική μηχανή αναζήτησης της magicfariel, χαμογέλασα πολύ, γιατί αντιλαμβάνομαι πως κάποιος
τρέχει με τα χίλια και φλέγεται και τσουρουφλίζεται!

Κριός με Σκορπιό, είναι μια έντονη σχέση, γεμάτη από πάθος. Φλογερή την έχω ξανά χαρακτηρίσει που ή θα έχει αίσιο τέλος, ή όχι!


Πάντως οι αναμνήσεις πολλές, τα συναισθήματα ποικίλα και το σεξ καταπληκτικό!

Άντρα Κριέ, τα έπιασες τα λεφτά σου και καλά να πάθεις! Όλοι βρίσκουμε το μάστορά μας στη ζωή αυτή, είναι απλά θέμα χρόνου. Αφού είσαι κυνηγός και σου αρέσουν τα δύσκολα. Τώρα γιατί αγχώνεσαι; Μήπως τα βρήκες σκούρα με τη Σκορπίνα σου;;; Μήπως πρέπει να τη πιάσεις από τα μαλλιά να της δείξεις εσύ;;; Συνεχίζω να χαμογελώ, γιατί άντρα Κριέ δεν είσαι και το καλύτερο παιδί όλου το κόσμου. Για σκέψου, πόσες κοπέλες πλήγωσες πριν τη Σκορπίνα σου; Πόσες απάτησες; Πόσες εγκατέλειψες, έτσι επειδή βαρέθηκες;; Φλερτάρεις χρόνια επικίνδυνα με τη ζωή, παίζεις με τις γυναίκες, γιατί είναι η φύση σου τέτοια, που δε μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Μεταξύ μας τώρα πρέπει να λέμε αλήθειες. Σωστά;

Άντρα Κριέ, αποφεύγεις τις δεσμεύσεις, δε σου ταιριάζουν τόσο, ή κατά καιρούς παίρνεις αυτό που θες, γεμίζεις τις μπαταρίες σου και μετά πας για άλλα. Πόσο ορθό το βρίσκεις αυτό; Λες ψέματα έτσι επειδή δεν υπάρχει λόγος. Για να μπερδεύεις τα μυαλά και κανείς να μη γνωρίζει την αλήθεια. Ναι εσύ! Μην αναρωτιέσαι. Κρύβεις πράγματα γιατί είσαι και τυχοδιωκτικός τύπος..

Και τώρα βρήκες μια Σκορπίνα. Να υποθέσω είναι μελαχρινή; Γοητευτική; Σέξι; Ναι έτσι είναι οι Σκορπίνες, σε μαγεύουν με τα μάτια τους, με το χαμόγελο τους και δε λένε και πολλά. Είναι μυστήριες υπάρξεις, που θέλουν να τις αγαπούν, όμως εκείνες δε δίνουν ποτέ πίσω το ίδιο. Και μια Σκορπίνα κρύβει πράγματα. Κατασκοπευτική η σχέση σας, ωραία, υπάρχει ένταση.

Η γυναίκα Σκορπίνα δε λέει ψέματα. Χτυπάει στο ψαχνό. Ή δε μιλάει καθόλου. Της αρέσει ο άντρας να τη κυνηγά, όμως θέλει να είναι και εκείνη κυνηγός. Συνεπώς, αν εσύ άντρα Κριέ τρέχεις από πίσω της, έχεις χάσει την αίγλη σου και εκείνη σε έχει τοποθετήσει ήδη στη συλλογή της. Δύσκολο το παιχνίδι αυτό μεταξύ σας, αφού λειτουργείτε με τον ίδιο τον τρόπο όμως η διαφορά ξέρεις ποια είναι;;; Πως εσύ άντρα Κριέ είσαι συναισθηματικός και παρορμητικός και εκείνη πολύ καλά μελετημένη. Καμία κίνηση δεν είναι τυχαία. Άρα ο πιο ψύχραιμος κερδίζει!

Η γυναίκα Σκορπίνα θέλει να νιώθει το ανταγωνισμό. Να υπάρχει αγώνας, μάχη. Συνεπώς άντρα Κριέ η δουλειά σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Όπως και το παρουσιαστικό σου. Πρέπει να είσαι εντυπωσιακός, για να σε ζηλέψει. Ιδιαίτερα αν εκείνη εργάζεται. Ζει το ρόλο έντονα του ποιος είναι ο άντρας και ποια η γυναίκα. Πρέπει να είσαι από πάνω. Δώσε βάση Κριέ!

Η γυναίκα Σκορπίνα θα ασχοληθεί μαζί σου, θα σε ερωτευτεί, θα σε αγαπήσει, ή από τη πρώτη τη ματιά, ή ποτέ! Εννοείται πως αν σου κάνει τη τιμή άντρα Κριέ, πως απαγορεύεται δια ροπάλου, να έχεις σχέσεις με άλλες γυναίκες, να φλερτάρεις ή να κάνεις απιστίες! Εκεί πραγματικά σε έφαγε το μαύρο το σκοτάδι. Και ναι να τρομάξεις, γιατί η αλήθεια είναι πως όσο σαγηνευτική ύπαρξη και αν είναι, κρύβει μέσα της το σκοτάδι του Σκορπιού! Ένα χάρισμα πολύ δυνατό και πολύ μαγικό.

Άντρα Κριέ.. θα το παλέψεις;;; Έχεις τα φόντα.. Είσαι άντρας και είσαι και Κριός!

καλή επιτυχία..


magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos