Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Οι διαθέσεις των Ζωδίων μέχρι τέλος Αυγούστου 2016! Η μαγική Σελήνη είναι ένοχη όσο ποτέ.. by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα σήμερα να σας γράψω κάτι το διαφορετικό, αφού η αλήθεια είναι, πως
ότι και αν γράφω, ότι και αν λένε τα άστρα, η διάθεση του κόσμου είναι μυστήρια, έχει εναλλαγές, σκαμπανεβάσματα και μια είναι έτσι και μια γιουβέτσι. Με πιάνετε τι σας λέω;;;






Και επειδή πρώτα ζω και μετά γράφω, αποφάσισα να το ψάξω λίγο παραπάνω, να δω γιατί μια είμαι χαρούμενη και μια λυπημένη. Και λέω έξω φωναχτά, για όλα φταίει η Σελήνη του Αυγούστου! Πρέπει να περάσει από όλα τα ζώδια, για να κάνει το κύκλο της και μένει στο καθένα περίπου 2-3 ημέρες. Συνεπώς, για να δούμε σήμερα πού βρίσκεται; Αύριο που θα είναι; Μεθαύριο;;;

Και τι βρήκα;

13/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω
16/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο
18/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Ιχθύ
20/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό
22/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο
24/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Δίδυμο
27/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο
29/08 η Σελήνη βρίσκεται στο Λέων
31/08 η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο

Δηλαδή μέχρι να φύγει ο Αύγουστος, θα τα νιώσουμε όλα, θα τα δούμε όλα γιατί δεν είναι μόνο η θέση της Σελήνης, έχουμε και την Αφροδίτη που είναι στη Παρθένο, έχουμε και το Κρόνο που είναι στο Τοξότη, έχουμε και το Ποσειδώνα και το Πλούτωνα, που ξαφνικά μας θυμήθηκαν, δηλαδή, έλεος!

Η Σελήνη είναι ένας δορυφόρος, έτσι λένε οι επιστήμονες, όμως στην αστρολογία αναφέρεται ως πλανήτης. Έχει τεράστια επιρροή επάνω στη Γη και επηρεάζει τον κάθε άνθρωπο, τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του, τις συναισθηματικές του αντιδράσεις, συνδέεται με το παρελθόν, με τις ρίζες του, τις συνήθειές του και τα παιδικά του τα βιώματα.

Έτσι μια μικρή αναφορά και προχωράω παρακάτω.

Τα άτομα που έχουν Σελήνη στα Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) είναι εκφραστικά, αρκεί κάποιος να τους προκαλέσει το ενδιαφέρον. Στα Ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) είναι ευαίσθητα με αμέτρητες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Στα Ζώδια του Αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) είναι ψυχροί, κακοί και ανάποδοι.. σε συναισθηματικό επίπεδο πάντα..!!! Στα Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) είναι άτομα με πάθος, εκφραστικά με έντονο συναισθηματικό κόσμο.

Για να δούμε πώς θα νιώθουμε τις μέρες αυτές;;;

13/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω
Ξαφνικά εκεί που είμαστε στη παραλία, σκεφτόμαστε τι να γίνεται στο γραφείο. Κάποιους μπορεί να τους πιάσει ένας πανικός, κάποιους όμως μπορεί και όχι. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα. Νέοι στόχοι βολτάρουν στο μυαλό μας, το image μας προς τα έξω, οι φιλοδοξίες μας στα κόκκινα και η επιτυχία το βασικότερο αποτέλεσμα. Πάνε τα χαμόγελα..

16/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο
Ετοιμαστείτε για περιπέτειες! Ξαφνικά ο καναπές δε μας αρέσει και τόσο, ούτε η παραλία που πηγαίνουμε κάθε μέρα! Επαναστατική η διάθεσή μας, αντιδραστική σε οτιδήποτε ρουτινιάρικο. Μα διακοπές και ρουτίνα δε ταιριάζουν. Μήπως δε κάνουμε κάτι σωστά; Καλοσύνες μας πιάνουν με τους πάντες, θέλουμε να βοηθήσουμε όπου μπορούμε, όποιον το έχει ανάγκη. Αλλά δίχως αιώνιες δεσμεύσεις. Το φλας της στιγμής που λέμε!

18/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Ιχθύ
Μέρα που θα γίνουμε όλοι ρομαντικοί και ονειροπαρμένοι. Ετοιμαστείτε να φορέσουμε τα ροζ, να αράξουμε κάπου μόνοι και έρημοι και να αφήσουμε τη φαντασία μας να καλπάσει ψηλά στον ουρανό, παρέα με τα ταξιδιάρικα τα σύννεφα. Ευαίσθητοι πολύ, ξαφνικά θα λυπηθούμε κάποια ψυχή, θα τρέξουμε να βοηθήσουμε, αλλά για λίγο. Γιατί; Πιο καλή η μοναξιά! Ένα περίεργο συναίσθημα θα το νιώσουμε, που σημαίνει πολύ αλκοόλ, πολύ από όλα τα απαγορευμένα, γιατί το ταξίδι πρέπει να είναι δυνατό! Το νου σας!!!! Το νου μας!!!

20/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό
Μέρα που θα είμαστε παρορμητικοί όσο ποτέ! Γιούρια που λέμε! Ότι επιθυμήσει η καρδιά, θα το διεκδικήσει με όλο της το είναι. Θα νιώσουμε ενθουσιασμό με κάτι ή με κάποιον και όπως μας έρθει, έτσι θα μας φύγει. Το πάθος ρέει άφθονο, αυτό είναι σίγουρο και η αυτοπεποίθηση μας στα κόκκινα. Πολύ power τη βρίσκω τη κατάσταση και αναρωτιέμαι τα μούτρα μας πότε θα τα φάμε;;; Προσοχή στην οδήγηση!

22/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο
Ιδανική ημέρα για να κάνουμε τα beaute μας. Δηλαδή να πάμε σε ένα σπα, σε ένα κομμωτήριο, ακόμα και στη μπανιέρα μας με αφρόλουτρα να αράξουμε, μια χαρά είναι και πιο οικονομικά. Όσοι έχετε σύντροφο να φροντίσετε να περάσετε μια ρομαντική ημέρα, ή καλύτερα νύχτα, με κεριά, φεγγάρι, κρασάκι και ωραία μουσική. Οι μοναχικοί της παρέας, ας πάμε σε ένα ωραίο εστιατόριο, παρέα με καλά φιλαράκια. Όλα ωραία είναι στη ζωή αυτή.. Ιδανική ημέρα για κηπουρική!

24/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Δίδυμο
Η κατάλληλη ημέρα για gossip! Θα είμαστε πιο επικοινωνιακοί από ποτέ, δε θα βάλουμε γλώσσα μέσα, πάντως τα μαντάτα θα ταξιδέψουν γοργά και μια χαρά! Ας το διασκεδάσουμε λοιπόν, δίχως να πιάσουμε φτυάρι φυσικά, γιατί τα πικρόχολα τα σχόλια, προκαλούν αρνητική ενέργεια και γυρίζουν πάλι πίσω! Μηνύματα από εδώ, τηλεφωνήματα από εκεί πέρα, τα ραντάρ θα ανοίξουν και θα παίξουν τρελή μπάλα..!!!

27/08 η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο
Πω πω οι ευαισθησίες μας στα κόκκινα! Πάει όπου και αν είμαστε φτιάχνουμε βαλίτσα και δρόμο. Επιστρέφουμε στο σπίτι μας, διακοπές τέλος για πολύ κόσμο, μαζευόμαστε στη φωλίτσα μας. Και στη βάση μας να βρισκόμαστε λοιπόν, θα φροντίσουμε να μαγειρέψουμε ένα ωραίο φαγητό και να προσκαλέσουμε τους δικούς μας τους ανθρώπους να τους τρατάρουμε. Στιγμές λοιπόν οικογενειακές, θα τις ζήσουμε και θα τις απολαύσουμε να είστε σίγουροι!

29/08 η Σελήνη βρίσκεται στο Λέων
Μια φοβερή ημέρα για όλο τον κόσμο και άκρως παιχνιδιάρικη. Δε θα δώσουμε και τόση σημασία στα βάσανά μας, αντιθέτως το ρίξουμε στο πέρα βρέχει και η διασκέδαση και το φλερτ θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Αρκετοί θα χρειαστεί να πάτε σε ένα party, να ντυθείτε ωραία και με έντονα χρώματα, να παίξετε εκεί ένα θεατρικό ρόλο, να εντυπωσιάσετε με τη παρουσία σας. Μέρα με έντονες κοινωνικές υποχρεώσεις για όλους εμάς! Να ράψω φουστάνι;;;;;;;;

31/08 η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο
Τι περιμένετε να σας πω; Τα γλέντια τέλος! Καιρός να καθαρίσουμε το σπίτι μας, να οργανώσουμε το γραφείο μας, να βάλουμε μπροστά τις μηχανές για το τρίμηνο που ακολουθεί. Επίσης ιδανική ημέρα για να πάμε στο γιατρό, κάποιες εξετάσεις μπορεί να μας γλυτώσουν από αρκετά. Επιστροφή στα γυμναστήρια, στις σαλάτες, στην υγιεινή διατροφή και γενικώς μπαίνουμε σε πρόγραμμα θέλουμε, δε θέλουμε..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos