Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Οι Εμμονές ενός Σκορπιού!

Καλησπέρα.. ξωτικά μου..! Τι λέτε να κάνουμε μια βουτιά στο σκοτάδι, στο κόσμο ενός Σκορπιού;;;
Μια ανήσυχη ψυχή, γύρευε το θέμα αυτό και μπορώ να πω πως το βρήκα πολύ ενδιαφέρον.

Οι εμμονές ενός Σκορπιού! Είναι αμέτρητες, πραγματικά δε ξέρω από πού να ξεκινήσω, πώς να επεκταθώ και πού θα καταλήξω. Θα το δοκιμάσω όμως, γιατί μου αρέσουν οι προκλήσεις.

Να ξεκινήσω από το Χρήμα; Έχει αρρώστια με το χρήμα, όχι γιατί του αρέσει να τα έχει μπόλικα, αλλά προτιμάει κάτι άλλο. Την ευκαιρία! Του αρέσει να βρίσκει μια τελειωμένη κατάσταση, να τη φτιάχνει όπως νομίζει και να παίρνει ξανά σάρκα και οστά. Τη λάμψη του. Με διαφορετικό τρόπο μεν, αλλά η επιτυχία είναι το ζητούμενο και η έξυπνη επένδυση. Μπορεί να βάλει στόχο, το πιο ακατόρθωτο πράγμα, να χάσει τον ύπνο του, την ηρεμία του, ο σκοπός είναι ένας και το αποτέλεσμα πρέπει να είναι μοναδικό! Είναι αδίστακτος στο παιχνίδι αυτό. Ναι θα πατήσει επί πτωμάτων, όμως έτσι. Ένας ο νικητής και πολλοί οι χαμένοι. Και ο Σκορπιός πρέπει να είναι νικητής! Ακόμα μια εμμονή!

Σ* ξουαλικά ναι υπάρχει εμμονή. Πρέπει να είναι ο καλύτερος. Ο Αξεπέραστος. Εκείνος ο άντρας που θα αφήσει ιστορία. Ή εκείνη η γυναίκα η μοιραία. Ο Σκορπιός μπορεί να είναι ένας φλογερός εραστής, όμως ο τίτλος τον βαραίνει. Πρέπει να ανταπεξέλθει με επιτυχία και εκεί. Δε δυσκολεύεται βέβαια, γιατί είναι η φύση του τέτοια, που θα αποκτήσει αμέτρητες εμπειρίες μέχρι να πεθάνει. Όμως είναι φοβερός εραστής, όταν είναι ερωτευμένος και όταν αγαπάει. Και ποιος Σκορπιός αφήνεται σε τέτοιες καταστάσεις; Δε γνωρίζω και πολλούς! Συνεπώς, εδώ έρχονται οι εμμονές. Σ* ξουαλική επιθυμία, σ* ξουαλική ικανοποίηση, δίχως πολλούς συναισθηματισμούς. Μια εσωτερική διαμάχη. Ένα ταξίδι στο παρελθόν και στο παρόν. Μιλάμε για μεγάλο βασάνι..

Ναι υπάρχει εμμονή..! Ακόμα και όταν θέλει να ταξιδέψει. Θα προτιμήσει να πάει κάπου μόνος του. Έτσι είναι ο Σκορπιός. Δε θέλει να εξαρτάται από κανέναν. Θέλει ο ίδιος να βάζει πρόγραμμα στον εαυτό του. Έχει εμμονή μοναχικότητας και ανεξαρτησίας. Δε μπορεί τους άλλους δίπλα του. Γιατί; Για να έχει το ελεύθερο ότι ώρα και αν προκύψει, να χαθεί, να εξερευνήσει, να ανακατευτεί με παράξενο κόσμο. Να εκφραστεί όπως θέλει, δίχως να τον κρίνουν. Δε χρειάζεται οι άλλοι να γνωρίζουν το τι του αρέσει και τι όχι. Είναι σημάδι αδυναμίας.

Η υπέρτατη εμμονή του Σκορπιού είναι η Δύναμη! Θα κάνει τα πάντα για να την αποκτήσει, θέλει να έχει κύρος, να τον θαυμάζουν και να τον φοβούνται συγχρόνως! Είναι φιλόδοξος, αποφασισμένος, δουλεύει με ένταση, με πείσμα, με πάθος, πρέπει να έχει την απόλυτη κυριαρχία και τον έλεγχο! Όσο πιο δυνατός νιώθει, άλλο τόσο αδίστακτος γίνεται. Η εμμονή του αυτή, καταστρέφει τις εργασιακές του σχέσεις, καταστρέφει και τον έρωτα! Η Δύναμη του Σκορπιού, φέρνει επίσης και τη μοναξιά. Να συνεχίσω;;;;

Οι διατροφικές του συνήθειες είναι μοναδικές! Έχει εμμονή και σε αυτό. Θα προτιμήσει ότι πιο υγιεινό, τη χορτοφαγία, το κόκκινο το κρέας, το ψάρι. Επιβάλει τον τρόπο αυτό στους φίλους, στην οικογένεια και γίνεται πρότυπο για αρκετούς. Λατρεύει τα πικάντικα, τα μυστήρια, τις γεύσεις του κόσμου. Πάνω από όλα όμως, έχει αδυναμία στα φρούτα. Μπορεί να μπει σε τρελή διαδικασία, μια φορά το χρόνο, για να καθαρίσει ο οργανισμός του. Να μη τρώει τίποτα άλλο ας πούμε, πέρα από τα σταφύλια. Φοβερό;;; Και δε κλέβει με τίποτα. Στερείται τα πάντα. Είναι άρρωστος!

Και ας αναφερθώ και στα σκοτάδια του Σκορπιού. Έχει εμμονές με το σύμπαν του όλο. Καχύποπτος πολύ, πιστεύει πως τον ζηλεύουν (αλήθεια), πως τον μισούν (αλήθεια), πως του λένε ψέματα συνεχώς.. (παράνοια), πως κανείς δεν είναι έτσι όπως φαίνεται. Δεν εμπιστεύεται κανέναν, ούτε τον ίδιο του τον εαυτό πολλές φορές και βρίσκεται σε μια διαρκή συναισθηματική ζήλια! Ζηλεύει πολύ, φαντάζεται διάφορα και αρκετοί Σκορπιοί πιστεύουν πως ο σύντροφός τους, τους απατά! Το θεωρούν δεδομένο, ενώ δεν είναι καθόλου έτσι! Κάνει πάντα τα χειρότερα σενάρια, για να χαίρεται με τα καλά που έρχονται, όμως η τόση αρνητική ενέργεια, προκαλεί άλλα συμπτώματα και αλλάζει τα δεδομένα πολύ ξαφνικά.

Προφανώς ένας Σκορπιός, δε ξεπερνά ποτέ μια κακοτυχία που του συνέβη, ένα ψέμα που άκουσε, μια κακή συμπεριφορά. Αν του ταραχτεί το είναι του για μια φορά, θα είναι ταραγμένος για πάντα. Συνδέει κάθε τι που του συμβαίνει με το παρελθόν, με μια εμπειρία παλιά που έζησε, κάνει το υπέρτατο λάθος, να όμως που είναι η νοοτροπία του τέτοια. Ο Σκορπιός δε ξεχνά ποτέ και τιμωρεί με τη κάθε ευκαιρία! Εμμονή;;; Μεγάλη.. Βέβαια είναι αυτοκαταστροφικός, γιατί δε μασάει να διαλύσει τα πάντα στη ζωή του, προκειμένου να κάνει επίδειξη δύναμης και αντοχής.. Και ας πεθαίνει από μέσα!

Είναι αμέτρητες οι εμμονές ενός Σκορπιού.. και δε μπορώ άλλο, δε μπορώ.. νομίζω σκοτείνιασε το τοπίο μου.. Δε θέλω να γράψω κάτι άλλο..

Για μένα ο Σκορπιός είναι ένα αξιολάτρευτο ζώδιο. Είναι ένας φοβερός άνθρωπος. Αρκεί να τον προσέξεις, με πολύ αγάπη και ιδιαίτερο τρόπο.. πολύ μαγικό..


magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos