Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 09/08/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι περίοδος διακοπών και χαλάρωσης, συνεπώς, το ξωτικό σας, μια είναι εδώ, μια κάπου αλλού! Οι μέρες που διανύουμε είναι πολύ μυστήριες. Άλλες
είναι οι προθέσεις, άλλες οι σκέψεις και τελείως διαφορετικά τα καμώματα. Αντιδρά ο οργανισμός στη καταπίεση του χειμώνα; Των περασμένων ετών; Του ανεκπλήρωτου εκείνου έρωτα; Εκείνου του μηνύματος που δεν ήρθε ποτέ; Παρασύρεται το σώμα δίχως συναίσθημα και λογική;


Ο Ποσειδώνας μας τα έκανε μαντάρα, έριξε εκεί πέρα τόση θολούρα, τόση παραπλάνηση, τόση σκοτεινή φαντασία, που ρήμαξε ακόμα και το πιο όμορφο συναίσθημα.. Τα τράβηξε όλα στο βυθό, να τα πνίξει, να τα εξαφανίσει, γιατί αυτό έκανε κέφι.. μέρες τώρα!

Και μετά το χάος ήρθε ο ήλιος! Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα αστρολογικά. Βασικά ο καθένας ασχολείται με τον εαυτό του, τις επιθυμίες του και ο στόχος είναι η προσωπική απόλαυση και τίποτα άλλο.. Εγωιστικό το βρίσκω, αλλά μετά από τέτοιο μπουρίνι.. ίσως να είναι και απαραίτητο.

φιλάκια..



Κριός
Είστε πολύ καλά ψυχολογικά, σίγουροι για τον εαυτό σας και δε φοβάστε τίποτα. Οτιδήποτε και αν σας συμβαίνει, καλό είναι να μη το κρατήσετε μέσα σας, να το μοιραστείτε με ένα άτομο που εμπιστεύεστε πολύ, γιατί μπορεί αυτό που θα ακούσετε να προσφέρει γαλήνη στις σκέψεις σας. Ακόμα και αν σας αρέσει ένα πρόσωπο, να το εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, γιατί σήμερα είναι πολύ τυχερή η μέρα για φλερτ και έρωτα!

Ταύρος
Κάποιο άτομο σήμερα, θα σας μιλήσει όμορφα και θα σας δείξει τις καλύτερες τις προθέσεις του. Εσείς βέβαια δε θα πιστέψετε και τόσο, γιατί το έτσι ξαφνικά, το βρίσκετε πάντα πολύ ύποπτο. Αν σας προκύψει κάτι τέτοιο, δεχτείτε το δώρο αυτό, γιατί θα είναι πολύ αληθινό, με γνήσια συναισθήματα, μπορεί ακόμα και αγάπης. Φτιάχνουν οι σχέσεις σας και επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη!

Δίδυμος
Ετοιμαστείτε να κάνετε μια καλή πράξη ή και περισσότερες. Μέρα που θα αποζητήσουν τη παρέα σας, τη κουβέντα σας, τη γνώμη σας, για διάφορα θέματα που έχουν προκύψει στις ζωές των άλλων. Ευτυχώς που είστε καλά ψυχολογικά και θα δείξετε το καλύτερό σας εαυτό και θα σας εκτιμήσουν ακόμα περισσότερο. Βέβαια, μη γίνετε και χαλί να σας πατήσουν. Έχετε και τις δικές σας τις δουλειές να φροντίσετε..

Καρκίνος
Μέρα φοβερή σας ξημέρωσε. Νιώθετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, ξέρετε ακριβώς τι θέλετε να κάνετε και κανείς δε πρόκειται να σας αλλάξει γνώμη. Μπορεί να μην έχετε προγραμματίσει κάτι το ιδιαίτερο, όμως με το που θα φύγετε από το σπίτι θα κατευθυνθείτε σε διάφορα μέρη και όπου σας βγάλει. Συναντάτε φίλους και γνωστούς, είστε αξιαγάπητοι και άκρως γοητευτικοί. Απολαύστε την ημέρα σας, όπως έρθει..

Λέων
Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας. Μπορεί να σας ζορίσουν να κάνετε κάτι το οποίο δε σας ταιριάζει και τόσο. Να αρνηθείτε αν είναι έτσι, γιατί καλό είναι να στηρίζετε τις απόψεις σας μέχρι τέλους. Ας τσακωθείτε με κάποια ψυχή, δε πειράζει, το ζητούμενο σε οτιδήποτε προκύψει σήμερα, είναι να κρατήσετε χαρακτήρα. Να χαλάσετε το κέφι μερικών, παρά να κάνετε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα.

Παρθένος
Μια χαρά είστε αλλά υπάρχουν διάφορα θέματα μέσα στο μυαλό σας, που σας βασανίζουν γλυκά. Τα ερωτικά σας τα έχετε μπερδέψει κάπως, μια σας αρέσει ο ένας και μια ο άλλος, φλερτάρετε επικίνδυνα και μετά κάνετε πίσω. Καλό είναι σήμερα, να βρεθείτε με ένα φίλο, που μπορείτε να μιλήσετε άνετα, να εκφράσετε τις ανησυχίες σας μπας και ηρεμίσετε λιγάκι. Πάντα υπάρχει διαφορετική οπτική γωνία!

Ζυγός
Έχετε μυριστεί πως υπάρχουν δίπλα σας διάφοροι που σας εκμεταλλεύονται και δε σας αρέσει καθόλου αυτό. Ναι μεν να κρατήσετε διπλωματική στάση, γιατί οι εντάσεις δεν οδηγούν πουθενά, όμως με τον τρόπο σας να τους δείξετε πως αντιλαμβάνεστε τα πάντα και πως δεν είστε πρόθυμοι να κάνετε το χαζό. Μη βιαστείτε να αντιδράσετε στο οτιδήποτε συμβεί, αντιθέτως, αφήστε τους να παίξουν μπάλα και μετά βάλτε εσείς το γκολ!

Σκορπιός
Αφού περάσατε ένα σκοτεινό διήμερο, σήμερα είστε σαφώς καλύτερα. Ο εγωισμός σας στα κόκκινα, θα κοιτάξετε τη πάρτη σας και κανέναν άλλον. Χρειάζεστε ξεκούραση; Αυτό να κάνετε! Θέλετε να φύγετε κάπου μακριά και μόνοι; Να φύγετε! Ότι επιθυμεί η καρδούλα σας, αυτό να πράξετε, γιατί μέρες τώρα δείχνετε το καλύτερό σας εαυτό και κάποιες ψυχές δε το εκτιμούν και τόσο.. Όλα τα δίκια με το μέρος σας!

Τοξότης
Μέρα που καλά θα κάνετε να ηρεμίσετε και να μην ασχοληθείτε με τίποτα. Μη προσπαθήσετε να αλλάξετε κάποιους, ο καθένας έχει τη προσωπικότητά του. Τον εαυτό σας να κοιτάξετε και το πώς να περάσετε εσείς ωραία. Μπορεί να μη βγάζετε άχνα σήμερα, ούτε ακόμα στο σύντροφό σας. Ναι μεν είστε μια χαρά, όμως δε θα αφήσετε κανέναν να σας πλησιάσει. Αποφεύγετε κάθε επαφή!

Αιγόκερως
Να είστε επικοινωνιακοί σήμερα και εκφραστικοί απέναντι στους δικούς σας τους ανθρώπους. Κάτι σας απασχολεί, κάτι σας βασανίζει, αν είναι μυστικό, μιλήστε με το φιλαράκι σας, για να σας καθησυχάσει, δίχως όμως να γίνεστε υπερβολικοί και να προκαλέσετε εντάσεις, επειδή μπορεί να ακούσετε κάτι που δε σας αρέσει και τόσο. Ένα άγχος θα το έχετε, άνευ λόγου και αιτίας. Και στη θάλασσα να είστε, δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Υδροχόος
Σήμερα κάποια άτομα θα προσπαθήσουν με διάφορους τρόπους να τραβήξουν τη προσοχή σας και να σας εντυπωσιάσουν. Δε γίνεται εχθές τα ίδια τα άτομα, να μην ήθελαν καμία σχέση μαζί σας και σήμερα να θέλουν. Ενοχλείστε από τις συμπεριφορές δικών σας ανθρώπων, ήδη γνωρίζατε την αλήθεια και δε θα τα βάψετε και μαύρα. Κάντε ότι σας αρέσει, δε χρειάζεστε καμία βοήθεια και καμία παρέα, μπορείτε και μόνοι σας μια χαρά! Ξέρετε εσείς..

Ιχθύς
Το μυαλό σας σήμερα θα φαντάζετε διάφορα. Θα οργιάζει μπορώ να πω και δε ξέρω τη θεματολογία. Θα είναι ένας έρωτας μεγάλος; Μια καλύτερη δουλειά; Περισσότερα λεφτά; Πάντως το ταξίδι θα το κάνετε, το χαμόγελο θα το αποκτήσετε και βασικά με αυτό τον τρόπο θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Να είστε ήρεμοι και να κάνετε διακοπές, όπου και αν βρίσκεστε, γιατί δε θα έχουμε για πάντα καλοκαίρι.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos