Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ζώδια & Συγχώρεση. Έχεις εσύ καρδιά μάλαμα ή όχι;;; by F’Ariel!

Τελευταία μέρα του χρόνου. Για όλο τον κόσμο. Μια μέρα πολύ δυνατή και έντονη, κυρίως από άποψη συναισθηματική, αφού το μυαλό
αναπολεί μια χρονιά που πέρασε, τι συνέβη και τις μας άφησε στο τέλος!

Επεισοδιακή τη βρίσκω, παραπλανητική, βουτηγμένη μέσα στη ψευδαίσθηση, άλλα νομίζαμε πως θα έρθουν και άλλα ήρθαν!


Περιπετειώδης άργησε να φύγει και ο Κρόνος από το Σκορπιό οριστικά και αμετάκλητα.. τι να πω.. θυμάστε το καλοκαίρι που πέρασε; Να μη μας ξανά έρθει σωστά;

Κάποιοι μας μάγεψαν, μας υποσχέθηκαν στιγμές, μόνο με μια ματιά, όμως έκαναν πίσω, έφυγαν, εξαφανίστηκαν, γιατί φοβήθηκαν αν μόνο μια ματιά εκπέμπει τέτοιο πάθος, τότε τι θα μπορούσε να συμβεί, όταν τα κορμιά αντάμωναν.. ;;; Δειλία το αποκαλώ, για όποιον ξεσήκωσε για έναν έρωτα φανταστικό.. και ανεκπλήρωτο να συμπληρώσω.. Αφήνει θυμό το θέμα.. έτσι δεν είναι;;; Και ρωτώ! Έχεις εσύ τη μάλαμα καρδιά για να συγχωρέσεις τέτοιες συμπεριφορές; Μπορείς; Πώς;

Άλλοι υποσχέθηκαν, μια καλύτερη θέση, περισσότερα λεφτά, σε έκαναν και πάλεψες, δούλεψες περισσότερο, κουράστηκες, όμως φεύγει ο χρόνος και ακόμα δεν έχεις δει ούτε το ένα, ούτε το άλλο.. Πόση αδικία νιώθεις μέσα στη ψυχή σου; Αξίζει όλο αυτό που έκανες ή σε έπιασαν κότσο; Πω πω.. πόσος κόσμος εκεί έξω νιώθει έτσι; Θα το προσπεράσεις; Είσαι ανώτερος άνθρωπος. Τίποτα δε πηγαίνει χαμένο, τίποτα! Αυτό είναι εγγύηση..

Και κάπως έτσι ας δούμε ποια Ζώδια έχουν μάλαμα καρδιά, συγχωρούν εύκολα και πάνε παρακάτω και ποια όχι.. και τόσο..


Κριός
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια! Δε συγχωρείτε εύκολα κάποιον που θα σας πληγώσει με τις πράξεις του. Και να το κάνετε θα πρέπει να συντρέχουν άλλοι λόγοι πιο σοβαροί. Όμως κατά βάθος, αν το άτομο που σας στεναχώρησε, σας αδίκησε, σας μίλησε άσχημα, μετανιώσει ειλικρινά όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις, τότε εκεί ναι, γίνεστε πολύ βασανιστικοί χαρακτήρες αρκεί να δείτε μεταμέλεια. Από την άλλη όμως αν ξενερώσετε εντελώς.. there is no turning back!

Ταύρος
Αιώνιο θύμα! Το λέω, το φωνάζω, να ακουστώ! Επειδή είστε πολύ συναισθηματικοί τύποι, ντόμπροι και ειλικρινής, πιστεύετε πως είναι και οι άλλοι έτσι και τρώτε τα μούτρα σας κάθε φορά. Θα δώσετε ευκαιρίες αρκετές σε ανθρώπους που πιστεύετε πως το αξίζουν, αλλά όταν ένα λάθος ή μια συμπεριφορά επαναλαμβάνονται συστηματικά, τότε γεια χαρά! Μουτρώνετε, πεισμώνετε, κλείνεστε στον εαυτό σας και η λέξη συγχώρεση διαγράφεται από το λεξικό σας!

Δίδυμος
Τι συγγνώμη και κουραφέξαλα! Εσείς δεν είστε τέτοιοι χαρακτήρες. Έρχεστε σε αντιπαράθεση με όλο τον κόσμο, συνήθως τσακώνεστε, όμως δε κρατάτε κακία σε κανέναν. Και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν είναι κατά βάθος θυμωμένος μαζί σας, γιατί ξέρουν τι άνθρωποι είστε! Ζωηροί, επικοινωνιακοί και παράξενοι πολύ! Τα ανεμοδαρμένα ύψη, είναι ένας χαρακτηρισμός που σας ταιριάζει πολύ! Ένα χαμόγελο, μια πονηρή ματιά, είναι αρκετά για να ξεχάσετε τη κάθε δυσάρεστη στιγμή.. Δε τίθεται καν θέμα συγχώρεσης..

Καρκίνος
Τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Αν κάποιος σας πληγώσει και σας απογοητέψει, δε τον συγχωρείτε με τίποτα! Μπορεί να είστε ευαίσθητες ψυχές και πολύ ρομαντικές, όμως όταν κάποιος σας γκρεμίζει το κάστρο και το όνειρο, τότε γίνεται ο μεγαλύτερος εχθρός σας. Εμμονές το λέω εγώ, γιατί όλοι κάνουν λάθη. Το θέμα είναι ποιοι τα καταλαβαίνουν και ποιοι όχι.. Δεν είναι όλοι το ίδιο.. Πολύ σκληρούς σας βρίσκω σε τέτοια ζητήματα και απόλυτους!

Λέων
Οι βασιλιάδες συγχωρούν, όμως ποτέ δε ζητούν συγγνώμη. Τέτοιοι άνθρωποι είστε, που δε παραδέχεστε ποτέ τα λάθη σας. Πάντα οι άλλοι φταίνε. Ένα χαμόγελο, λίγο χιούμορ, μια πονηρή ματιά είναι αρκετά για να σας ρίξουν. Όπως και ένα πιάτο καλό φαί.. Συγχωρείτε εύκολα όπου αγαπάτε αληθινά και πιστεύετε πως αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία ακόμα, άντε και δεύτερη!

Παρθένος
Τι καρδιά μάλαμα; Δεν υπάρχουν τέτοια για εσάς. Αν κάποιος σας στεναχωρήσει τότε μαύρο φίδι που τον έφαγε. Θα την ακούσετε τη συγγνώμη, όμως θα την αντιμετωπίσετε με ψυχρότητα, αφού αν γίνει μια φορά το λάθος, πάει και τελείωσε για εσάς! Μπορεί από την άλλη να ξεκινήσει τις ερωτήσεις, εκείνες τις ενοχλητικές, να πιάσει και τη λάμπα της ανάκρισης και αναλόγως! Όχι δε συγχωρείτε εύκολα. Ας πρόσεχε ο οποιοσδήποτε!

Ζυγός
Καρδιά μάλαμα που λέμε.. Να εσείς είστε το τέλειο το παράδειγμα. Συγχωρείτε εύκολα τους άλλους, αρκεί να καταλάβουν το λάθος τους νωρίς και να ζητήσουν ένα συγγνώμη.. να τώρα που καίει, όχι μετά από χρόνια! Είστε και άτομα που θέλετε να τα έχετε καλά με όλους, συνεπώς κακίες δε κρατάτε και προσπαθείτε συνέχεια να κρατάτε τις ισορροπίες. Βέβαια, αν σας γυρίσει το μάτι, δε μπαίνετε καν σε διαδικασία να ασχοληθείτε.. Φεύγε μακριά.. Μπουχός που λέμε..

Σκορπιός
Τι λέμε τώρα; Πιο σκληροί άνθρωποι από εσάς, δεν υπάρχουν! Σιγά μη συγχωρέσετε κάποιον που σας πλήγωσε, εσκεμμένα τουλάχιστον. Αντιθέτως είστε και άκρως εκδικητικοί και έτοιμοι για όλα ανά πάσα στιγμή της ημέρας! Βασανίζετε πολύ τους ανθρώπους που σας έχουν πληγώσει, μπορεί να γίνεστε και εξωπραγματικοί πολλές φορές, αλλά το κάθε πράγμα έχει το τίμημά του! Όχι δε συγχωρείτε καθόλου εύκολα!

Τοξότης
Δεν ασχολείστε καθόλου με το θέμα. Ούτε κακίες κρατάτε. Αντιθέτως είστε πάντα έτοιμοι να το συζητήσετε, να αναπτύξετε όλες τις περιπτώσεις και να καταλήξετε στο ποιος φταίει και ποιο ήταν το λάθος. Έχετε τελείως διαφορετική αντίληψη πάνω σε αυτό το θέμα. Ανέμελα παιδιά της φύσης, δεν έχετε χρόνο για να μαλώνετε και να κρατάτε μούτρα. Συγχωρείτε και σας συγχωρούν μια και έξω.. Σε δευτερόλεπτα! Γιατί έχετε καρδιά μάλαμα..

Αιγόκερως
Ανήκετε και εσείς στη κατηγορία του ψυχρού και του σκληρού ανθρώπου, συνεπώς δε συγχωρείτε με τίποτα! Πάει και τελείωσε. Σας πλήγωσε κάποιος; Δεν ασχολείστε καν με συγγνώμες και τέτοια κουραφέξαλα. Χάσιμο χρόνου, πάτε παρακάτω! Εσείς οι Αιγόκεροι λοιπόν δε συγχωρείτε κάποιον εύκολα. Ούτε σας αρέσουν οι δικαιολογίες. Ούτε τα ψευτο δάκρυα. Ας πρόσεχε ο άτυχος άνθρωπος που σας έκανε αυτό!

Υδροχόος
Μπα.. προς μεγάλη μου έκπληξη διαπιστώνω πως συγχωρείτε εύκολα τους άλλους! Μα πώς έγινε αυτό; Πρώτα τους βγάζετε τη ψυχή, μετά σας τιμωρούν και καταλήγετε πάλι το θύμα ενώ φταίτε εξολοκλήρου! Είστε απρόβλεπτοι χαρακτήρες και σήμερα όλα καλά, αύριο μπορεί και να μην είναι.. Όπου φυσάει ο άνεμος και εσείς.. Ευτυχώς που έχετε καλή καρδιά και προσπερνάτε τα λάθη των ανθρώπων. Άλλωστε κάνετε και εσείς λάθη που όλοι τα συγχωρούν. Εσείς γιατί να μη συγχωρέσετε;

Ιχθύες
Εσάς αν σας πληγώσουν πω πω μποφόρια και μαύρα σύννεφα. Κρατάτε μούτρα για πολύ καιρό, κάνετε κόνξες για να σας προσέξουν παραπάνω και αποζητάτε ένα συγγνώμη σα τα μικρά τα παιδιά. Συγχωρείτε εύκολα τους άλλους, αφού πρώτα φτιάξετε μια δραματική ταινία μικρού μήκους με εσάς πρωταγωνιστές. Προφανώς σας αρέσει ο πόνος, έτσι να βγαίνει από τα μάτια σας.. Δίνετε μόνο μια ευκαιρία. Δεύτερη δε θα υπάρξει!

magicfariel