Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια του Σαββάτου 19/12/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πώς να σας το πω πρωινιάτικο.. Εκεί ψηλά στο σύμπαν γίνεται της μουρλής! Ο Ερμής, με το Πλούτωνα τα έχουν κάνει μαντάρα και παίζει πολύ ψύχρα στις συμπεριφορές των ανθρώπων. Αυτό θα συμβαίνει μέχρι
και τις 22 που σημαίνει πως η επικοινωνία γενικότερα θα είναι πολύ σκοτεινή, απαισιόδοξη, αιχμηρή και εν ολίγοις άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!





Και κάπως έτσι αλλιώς θέλουμε να συμπεριφερθούμε, αλλιώς συμπεριφερόμαστε, πληγώνουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε, περισσότερο τους απογοητεύουμε, αλλά να που το σύμπαν είναι μαγικό και όταν δεν έχει κέφια, δεν έχουμε και εμείς..

Οριακά τα βρίσκω τα φαινόμενα, αφού μόλις ηρεμήσουν αυτοί οι δυο Θεοί και τραβήξει ο καθένας το δρόμο του, το φεγγάρι θα ξεκινήσει να κάνει τα μαγικά του, αφού στις 25 λέω και ξανά λέω, έχουμε Πανσέληνο.. Έχει να πέσει κλάμα εκείνη την ημέρα..  δε λέγεται!

φιλάκια..


Κριός
Ευτυχώς που έχετε τα κέφια σας! Μέρα δυνατή, όμως παράξενη! Σήμερα θα πρέπει να εστιάσετε τη προσοχή σας, ή στο σπίτι ή στη δουλειά. Θα χρειαστεί η παρουσία σας, δε θα μπορέσετε να τη κάνετε από τη πίσω πόρτα και θα πρέπει να είστε χαμογελαστοί και πρόθυμοι! Εντυπωσιάστε λιγάκι τους ανθρώπους σας και τηρείστε τις υποσχέσεις που δώσατε μέσα στην εβδομάδα. Κάποιες ψυχές περιμένουν πώς και πώς!

Ταύρος
Να το ξέρετε πως ακολουθεί ένα ζόρικο τριήμερο για το ψυχικό σας τον κόσμο. Σήμερα πεισμώνετε περισσότερο από ποτέ και οτιδήποτε μπει μέσα στο μυαλό σας θα το κάνετε. Για να φτάσετε στο σημείο να πάρετε μια απόφαση οριστική, σημαίνει πως κάποιος σας πλήγωσε, σας απογοήτευσε, έπαιξε εν ολίγοις με τη καρδιά σας! Ξεροκέφαλοι, εγωιστές και με τη πίεση στα ύψη!

Δίδυμος
Μέχρι και τις 21 θα βράζετε με το ζουμί σας, για αυτό πάρτε βαθιές ανάσες καταρχήν και μετά αγκαλιάστε τη λογική, γιατί είστε πάλι έτοιμοι να τα κάνετε όλα ρημαδιό! Έχετε αλλάξει όλα αυτά τα χρόνια και πλέον όταν δε σας αρέσει κάτι το λέτε έξω φωναχτά και βρίσκετε πάντα τον τρόπο να εξαφανίζεστε! Και κάπως έτσι σήμερα, θα αποφασίσετε να βάλετε ένα τέλος. Βέβαια σας προσμένει μια νέα αρχή στη γωνιά..

Καρκίνος
Να το ξέρετε θα ξυπνήσετε κάπως εκνευρισμένοι γιατί ενώ εσείς κοιμόσασταν, η διαίσθησή σας δούλευε και σας προειδοποιούσε για αυτά που θα συμβούν. Σήμερα που λέτε θα υπάρξουν εντάσεις με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Θα ακούσετε τα απίστευτα και δε θα είναι καν σε μορφή διαλόγου. Περισσότερο ως ανακοίνωση θα είναι και δε θα μπορέσετε να κάνετε τίποτα. Ή επιτίθεστε και γίνεται της μουρλής, ή θα πλαντάξετε στο κλάμα!

Λέων
Όχι δε θα σας αρέσει καθόλου η σημερινή ημέρα. Από νωρίς το πρωί, θα σας ετοιμάσουν μια λίστα με όσα πράγματα έχετε να κάνετε, γιατί και εσείς πρέπει να βοηθήσετε λίγο, κυρίως στις δουλειές του σπιτιού. Θα σας καθοδηγήσουν κιόλας, σα να μην έχετε καθόλου νοημοσύνη, κάτι που θα σας εξοργίσει, αλλά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Βαθιές ανάσες, μουσική δυνατά και πάρτε το απόφαση!

Παρθένος
Ενθουσιασμένοι και ξεσηκωμένοι για μια ερωτική τρέλα! Το δουλεύετε το πράγμα όμως με τρόπο ύπουλο για μερικούς, όμως ο στόχος είναι ένας. Ο Έρωτας! Σήμερα λοιπόν, θα ξεκινήσετε να δουλεύετε τη κατάσταση γιατί πρέπει να είναι όλα τέλεια. Στα τηλέφωνα όλη την ημέρα, χαμόγελα πονηρά παντού, προχωράτε εσείς στο επόμενο level, δίχως να υπολογίσετε το ξενοδόχο;;; Συγκρατήστε τη φαντασία σας, απολαύστε το παιχνιδάκι αυτό, αλλά να είστε και συγκρατημένοι. Ωραία η φόρα, όμως μη πέσετε στο γκρεμό!

Ζυγός
Θέματα οικογενειακά προκύπτουν από το πουθενά και σας χαλούν πολύ το κέφι. Ένα πρόβλημα προκύπτει και θα πρέπει όλοι μαζί να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε σε βάθος και να πάρετε μια απόφαση για το καλύτερο. Να όμως που ο καθένας θα πει το μακρύ και το κοντό του και αυτό θα σας εξοργίσει ακόμα περισσότερο; Σήμερα μη μιλήσετε και τόσο. Ακούστε καλύτερα και αύριο κάνετε την επίθεση!

Σκορπιός
Όλοι ξέρουμε πως είστε τα κακά παιδιά της παρέας. Σήμερα λοιπόν να το ξεχάσετε αυτό και να κοιτάξετε να μοιράσετε όμορφα συναισθήματα χαράς και αγάπης. Μη βγάζετε σπυριά, ξεπεράστε τον εγωισμό σας και κάντε την ανατροπή! Μπορείτε, μη το σκέφτεστε! Τηρήστε τις υποσχέσεις σας και πραγματοποιήστε τις επιθυμίες σας, δίχως να μειώνετε και να πληγώνετε τους άλλους! Θα έχει και γλειφιτζούρι στο τέλος!

Τοξότης
Και ενώ όλοι έχουν μπει σε mood εορταστικό, ψώνια, αγορές, βόλτες στα μαγαζιά και τα σχετικά, εσείς θα έχετε διάθεση περισσότερο εκείνη, του Σκρούτζ! Σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας, όσα χαλάσατε, χαλάσατε και με χαρωπό και αφελής ύφος θα κάνετε τη πάπια! It was about time, να σας το πω και στα αγγλικά, αφού έχετε ξεπαραδιαστεί το τελευταίο τον καιρό. Μήπως να μείνετε και σπίτι;

Αιγόκερως
Καλά κατασκοπευτικός ο ρόλος σας σήμερα. Κάτι θα συμβεί και εσείς αμέσως θα το βρείτε. Βέβαια κανείς δε θα σας πιστέψει, θα σας χαρακτηρίσουν υπερβολικούς ως συνήθως και το θέμα μπορεί μέχρι να βραδιάσει να μετατραπεί σε παιχνιδάκι για εσάς, αφού το σίγουρο είναι πως θα καταλήξουν στη δική σας την απόφαση. Εντάξει μη το πάρετε και τόσο επάνω σας, τρομάζετε τον κόσμο που είναι δίπλα σας!

Υδροχόος
Ένα μαντάτο έρχεται ολοταχώς κατά πάνω σας! Ως ανήσυχοι άνθρωποι έχετε σκαλίσει πολλές καταστάσεις και βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα. Σήμερα λοιπόν θα ηρεμίσει η ψυχούλα σας, αφού θα χαρείτε πολύ με το νέο που σας φέρνει ο φτερωτός Ερμής! Μπορεί ακόμα να συναντήσετε και μια ψυχή και τα λόγια που θα σας πει, να σας γοητέψουν και να σας μεταμορφώσουν σε πολύ καλούς ανθρώπους..

Ιχθύες
Ένα φιλαράκι που έχετε σας βασανίζει το μυαλό. Σήμερα λοιπόν θα σας το βασανίσει λίγο ακόμα, γιατί ζητάει από εσάς περισσότερα, όχι σε λεφτά, αλλά περισσότερο σε βοήθεια ψυχολογική ας το πούμε και έτσι και εσείς θα πρέπει να αποφασίσετε ή να ενδώσετε, ή να πείτε ένα ηρωικό όχι και να ξεμπερδεύετε. Φυσικά και μετά θα έχετε τύψεις, για αυτό αφήστε τον εγωισμό στην άκρη.. και φερθείτε όμορφα, δίκαια και ανθρώπινα.. Χριστούγεννα είναι άλλωστε.. Μέρες αγάπης!

magicfariel@gmail.com