Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 14/12/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Που λέτε μας ξημέρωσε μια πολύ μυστήρια ημέρα. Του κουτσομπολιού μπορώ να πω, του άσχημου, που καταλήγει πάντα
να πληγώνει κάποιον.

Ότι και αν ακούσετε, μη το πιστέψετε και τόσο και φυσικά μη βιαστείτε να το μεταδώσετε από εδώ και εκεί.. Μπορεί όλο αυτό να είναι εσκεμμένο, για να εκτεθείτε, για να χάσετε το χρόνο σας άδικα, για να σας τη βγει κάποιος άλλος με κόκκινο!

Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες, το νου σας, γιατί σας μπλέκουν από το πουθενά! Ότι και αν ακούσετε, μη δώσετε καμία σημασία. Τη δουλειά σας και μόνο..






Οι λοιποί τα γνωστά.. Όμως η επιρροή θα υπάρχει..

Ας είμαστε καχύποπτοι λοιπόν..

φιλάκια..


Κριός
Δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας. Βαριέστε σήμερα και δυστυχώς η μέρα σας θα είναι έντονη αρκετά, που σημαίνει πως θα πρέπει να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και να πείτε καλημέρα στο σύμπαν! Γνωρίζετε πολύ καλά, πώς να λύσετε τα θέματά σας, έχετε τον τρόπο, το μόνο που μένει είναι να μπείτε στο χορό και να φωνάξετε και παρέα. Λίγη βοήθεια από τους άλλους χρειάζεται!

Ταύρος
Αν γλιτώσατε από τις σπατάλες μέσα στο ΣΚ, σήμερα να περιμένετε να ξεφύγετε! Είναι πλανητικό το θέμα, όσο και αν θέλετε να κρατήσετε μερικά φράγκα στην άκρη, όλο και κάτι άλλο προκύπτει, που σας κάνει να επιθυμείτε, που σημαίνει πως πάλι θα πληρώσετε και θα γκρινιάξετε και λιγουλάκι.. Νομίζω σας έχουν κάνει μάγια.. τα άστρα! Όσο και αν εξαφανίζετε το πορτοφόλι.. όλο μπροστά σας είναι..!!!

Δίδυμος
Μέρα πολύ παράξενη για εσάς, θα σας κάνουν να νιώσετε άσχημα, έτσι στα πολύ ξαφνικά! Ότι και αν σας πουν, μη το πιστέψετε, θα χρυσώσουν λίγο το χάπι μόνο και μόνο για να σας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Φυσικά και θα πέσει στην αντίληψή σας όλο το story και θα θυμώσετε ακόμα περισσότερο. Απομακρυνθείτε καλύτερα και αποφύγετε τα λόγια γιατί άκρη δε θα βγάλετε!

Καρκίνος
Τα έχετε κανονίσει όλα για σήμερα! Εννοείται πως δε θα προλάβετε, πως θα αγχωθείτε και πως κάτι θα αφήσετε για αύριο. Βέβαια αν έχετε κάποιο ραντεβού, θα πρέπει να πάτε, γιατί οι μέρες είναι περίεργες και ο χρόνος λιγοστός. Φεύγετε σα τους λωλούς από το σπίτι, πάει το μαλλί, όμως με λίγη τρέλα και κορδέλα στο δρόμο, θα καταφέρετε να φτάσετε στο προορισμό σας!

Λέων
Μια χαρά και δυο τρομάρες! Στολίσατε το δεντράκι σας, φάγατε τις λιχουδιές σας, αγαπήσατε με το ταίρι σας, όλα πηγαίνουν τέλεια! Όπως τα φανταζόσασταν.. Και με τέτοιες σκέψεις θετικές, αισιόδοξες και αγαπησιάρικες θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με ένα χαμόγελο ως εκεί δα πέρα! Φροντίστε μόνο μη κάνετε καμιά πατάτα και ξενερώσετε στο λεπτό!

Παρθένος
Ζόρικη η μέρα σας από όλες τις απόψεις! Κάτι μπαίνει στο μυαλό σας, θέλετε οπωσδήποτε να το κάνετε, αλλά κανείς δε θα συμφωνήσει και κάπως έτσι, δράση στην αντίδραση, κουβέντα στην αντίρρηση, θα ανάψουν τα αίματα και θα γίνει ο χαμός. Εντάσεις στη δουλειά, στο σπίτι, γιατί εσείς θα λέτε άσπρο και οι άλλοι μαύρο. Να φάτε καλό πρωινό να βρίσκεστε σε φόρμα..

Ζυγός
Κάτι θα μάθετε σήμερα και θα τρέξετε να το πείτε! Εννοείται πως δε πρέπει να το κάνετε αυτό, γιατί καμία αλήθεια δε θα κρύβεται στις πληροφορίες αυτές και τσάμπα θα αναστατώσετε τους φίλους σας ή τους συνεργάτες σας. Λόγια θα ακούσετε, παράξενα θα είναι, τουλάχιστον ρωτήστε, κάντε μια έρευνα και μετά αφού είστε και τόσο σίγουροι, μπορείτε να γίνετε και ο ντελάλης της γειτονιάς! Το νου σας, σας παγιδεύουν!

Σκορπιός
Καλά κάνετε και δίνετε βάση στις σχέσεις σας, στους φίλους και τους γνωστούς. Είπαμε να κάνετε δημόσιες σχέσεις, για να βελτιώσετε την εικόνα σας, για να σας αγαπήσουν ξανά. Βέβαια, δε χρειάζεται να βάζετε τις μέρες αυτές συνέχεια το χέρι στη τσέπη. Οι πράξεις σας είναι αρκετές και στη τελική αν κάποιος σας γουστάρει, ας είναι για τη προσωπικότητά σας και όχι για τα λεφτά σας!

Τοξότης
Παράξενη η μέρα σας, αφού θα φτάσουν μαντάτα στα αυτιά σας και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Ασχοληθείτε προσωπικά με τις δουλειές σας και μη πιστεύετε όσα σας λένε.. Θα χάσετε το χρόνο σας άδικα. Αν έχετε βάλει ένα στόχο, πρέπει να το πετύχετε, που σημαίνει πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες πλέον για να κάνετε πίσω. Κόσμος, βαβούρα και μια αδικαιολόγητη ένταση σας αποσυντονίζουν!

Αιγόκερως
Εξερευνητική η διάθεσή σας εντελώς! Μήπως είδατε εχθές το Σέρλοκ Χολμς και ζηλέψατε; Η περιέργεια σκοτώνει όμως όχι στη περίπτωσή σας! Εσάς σας ξυπνάει, σας ζωντανεύει ένα πράγμα. Κάτι θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας και κάπως έτσι θα ξεκινήσετε ένα παιχνίδι διαφορετικό και σχετικά ριψοκίνδυνο. Η διαίσθησή σας είναι αλάνθαστη για αυτό ακολουθήστε την..

Υδροχόος
Προστατέψτε τα οικονομικά σας τα συμφέροντα. Μπορεί να έχετε εμπειρία πάνω σε τέτοια θέματα, όμως είναι και οι εποχές περίεργες, όλο και κάποιος θα βρεθεί να σας ζητήσει λίγα παραπάνω. Και κάπως έτσι μπορεί να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και να δεχθείτε μια πρόταση, που αργότερα θα μετανιώσετε. Λοιπόν, να λέτε και κανένα όχι στη ζωή σας. Ξεκάθαρες κουβέντες και όχι λαμογιές..

Ιχθύες
Ευχάριστη πολύ η μέρα σας και στη δουλειά και στο σπίτι. Κάτι θα συμβεί, μια είδηση θα ακούσετε και θα απογειωθείτε από τη χαρά σας. Το νου σας μην αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει, γιατί μόλις συνέλθετε, μπορεί και να γκρεμοτσακιστείτε. Έτσι ξαφνικά.. Να λάβετε ότι σας δίνετε, έτσι ακριβώς όπως είναι. Μη το σκαλίζετε και πολύ.. Ότι φαίνεται..

magicfariel@gmail.com