Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 22/12/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια υπέροχη μέρα μόλις μας ξημέρωσε, γιατί από σήμερα μπαίνει ο Ήλιος στον Αιγόκερω! Επιτέλους θα πέσει παραπάνω φως στις ζωές όλων μας και
θα νιώσουμε μια ανεξήγητη ενέργεια να κάνουμε τα πάντα!






Θετική πολύ η επιρροή αυτή, βέβαια, μη προσμένετε και θαύματα, γιατί ο Πλούτωνας βρίσκεται και αυτός εκεί και καραδοκεί, για το πότε θα κάνει το τρομερό και φοβερό συνδυασμό για να μας τα κάνει μαντάρα εδώ πέρα..

Όμως τα αφήνουμε αυτά πίσω μας, ας πούμε ότι έγινε-έγινε και από σήμερα κάνουμε όλοι βουτιά στην αισιοδοξία και τη θετική ενέργεια..

Καλό κολύμπι να ξέρουμε.. αλλιώς δεν έχει κάποιο νόημα..

φιλάκια..


Κριός
Λειτουργείτε λίγο ανώμαλα τις ημέρες αυτές, όμως δε φταίτε εσείς για αυτό! Είπαμε στο σύμπαν εκεί ψηλά γίνεται ένας χαμός, όμως από σήμερα και για κανένα μήνα, θα στρέψετε όλη σας τη προσοχή στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Είναι ωραίο όταν μπαίνουν νέοι στόχοι, όμως το νου σας, γιατί έστω για λίγο θα πρέπει να χαλαρώσετε και να προσαρμοστείτε στο κλίμα.. Το υποτιθέμενα γιορτινό..

Ταύρος
Μετά από ένα εντελώς καταθλιπτικό τριήμερο, ξανά σήμερα τα χαμόγελα και η αισιοδοξία επιστρέφουν. Δε ξέρω από πού θα σας έρθει το θετικό αυτό ροζουλί συννεφάκι όμως θα ανεβείτε πάνω και θα βολτάρετε άφοβα! Επαγγελματικά τα θέματα που σας απασχολούν, κάποιος μπορεί να σας προσεγγίσει και να σας προτείνει να πραγματοποιήσει μια μικρή σας επιθυμία.

Δίδυμος
Το χρήμα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει σήμερα. Ξαφνικά μεταμορφώνεστε από ανέμελα πλασματάκια, σε κάτι πιο ώριμο και πιο σοβαρό και να θα σας κοιτάζουν με μισό μάτι, αφού δε θα πιστεύουν ούτε στα μάτια τους, ούτε στα αυτιά τους. Οργανώνεστε, θέλετε να γνωρίζετε τι έχετε στην άκρη, πόσα πρέπει να δώσετε και αν περισσεύει κάτι για εσάς. Μπράβο σας.. Συμβαίνουν και θαύματα πού και πού!

Καρκίνος
Μια χαρά είστε σήμερα, πάει έφυγαν τα μαύρα εκείνα τα σύννεφα που σας έτρωγαν τη ψυχή και επιτέλους θα σκάσετε και ένα χαμόγελο στους φίλους και τους συνεργάτες σας! Φτιάξτε τις σχέσεις σας, έχουν αρχίσει και σας μισούν. Δεν είστε εσείς τέτοιοι άνθρωποι, για αυτό αποδείξτε τους πως ήταν απλά μια κακή στιγμή. Βέβαια από σήμερα το φεγγάρι που γεμίζει εκεί ψηλά, ξεκινάει τα μαγικά του τα κόλπα.. Πιο ευαίσθητοι από ποτέ!

Λέων
Πώς να σας το πω.. Το σύμπαν είναι μαγικό και σας πιάνει κανονικά! Ρίχνετε όλο το βάρος στις δουλειές σας, δε θέλετε να αφήσετε καμία εκκρεμότητα και το πιο ευχάριστο από όλα, δε γκρινιάζετε! Βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση και άκρως δημιουργική και η ενέργεια για κανένα μήνα θα ξεχειλίζει.. Μετά; Δε ξέρω! Θα δείξει! Αυτό που ξέρω είναι πως κάθε μέρα από εδώ και πέρα θα είναι καλύτερη από την άλλη.. Έτσι σας θέλω λαμπερούς!

Παρθένος
Σήμερα παίζει να πάτε στη δουλειά σας και να αναστατώσετε τους πάντες! Μπορεί να είναι από τη σούπερ σέξι εμφάνισή σας ή από τις ιδέες σας για το πώς θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα! Βέβαια οι απόψεις σας, μπορεί να είναι φοβερές και τρομερές, όμως είναι άκρως σκληροπυρηνικές για τους άλλους και εσείς μέσα στη τρελή τη χαρά και οι λοιποί στο χαρακίρι. Μη ξεχνάτε πως ο κόσμος, θέλει να πάει σπίτι του.. Γιορτές έχουμε..

Ζυγός
Να που σιγά-σιγά θα έρθετε στα λόγια των άλλων. Το σπίτι σας και η οικογένειά σας, ή ακόμα ο σύντροφός σας έχουν προτεραιότητα τις μέρες αυτές. Καιρός να μαζευτείτε λοιπόν, το έχετε και εσείς ανάγκη αυτό, αφού πρέπει κατά βάθος να ηρεμίσετε για να έρθει η αγάπη σε εσάς! Φέρεστε πολύ παράξενα, ψυχρά θα έλεγα, απέναντι σε ανθρώπους που δε φταίνε.. Δουλέψτε το λίγο και ανακαλύψτε τις βαθύτερες αιτίες.. Γιατί είναι πολλές!

Σκορπιός
Αν δε γίνει το δικό σας θα σκάσετε! Για αυτό σήμερα θα ξεκινήσετε τις επαφές και τις δημόσιες τις σχέσεις, με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Αν είστε ειλικρινής και ξεκάθαροι, μπορεί να συμβεί κάτι καλό, αν κρύβεται όμως δόλος από πίσω και συναίσθημα πολύ σκοτεινό, τότε να ξέρετε πως θα το αντιληφθούν και δε θα σας αρέσει καθόλου αυτό. Να είστε ανθρώπινοι, γεμάτοι από ζεστασιά και ειλικρίνεια πάνω από όλα!

Τοξότης
Πετάει η ομάδα μπορώ να πω αφού από σήμερα θα δραστηριοποιηθείτε και θα κάνετε τα μαγικά σας εκεί που πρέπει. Με τα επαγγελματικά σας ζητήματα ασχολείστε, αφού από τώρα πρέπει να το δουλέψετε, για να λάβετε μεθαύριο αυτό το κάτι της το παραπάνω. Να ζητήσετε βοήθεια από τους άλλους, όμως μη περιμένετε και θαύματα. Ότι κάνετε εσείς οι ίδιοι, γιατί το πάθος είναι δικός σας. Όχι των άλλων!

Αιγόκερως
Ο Ήλιος στο ζώδιό σας! Χαρμόσυνο το μαντάτο αυτό, αφού θα μπει φως στη ζωή σας, λάμψη και θα νιώσετε πολύ όμορφα. Καιρός λοιπόν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους και να δώσετε και τα ρέστα στη δουλειά. Έχετε πολλές ιδέες για το πώς θα φτιάξετε μερικά πράγματα και θα βρείτε και τρελή υποστήριξη, αφού ως συνήθως έχετε πάντα δίκιο! Μπράβο σας..

Υδροχόος
Ωραία μέρα για να καθίσετε μπροστά από το καθρέπτη και να τα πείτε λίγο με τον εαυτό σας. Το παράξενο είναι πως νιώθετε μια χαρά, ή μπορώ να πω πως έχετε το βλέμμα του τρελού, αλλά τις αλήθειες θα τις πείτε. Να παίξετε εκείνο το παιχνίδι των ερωτήσεων. Το ξέρω πως σας ενοχλεί, αλλά τελικά μόνο εσείς επιτρέπεται να κάνετε κάτι τέτοιο, αφού εσείς θα ρωτάτε και εσείς θα απαντάτε.. Καλή επιτυχία!

Ιχθύες
Νομίζω πως είστε όλο σχεδιαγράμματα! Νέοι στόχοι, νέα όνειρα, νέα πλάνα και η φαντασία σας καλπάζει και νιώθετε πολύ τέλεια με τον εαυτό σας. Παράξενο όλο αυτό μου ακούγεται, αλλά είπαμε στο τρελό λέμε πάντα ναι! Σήμερα λοιπόν, θα μιλήσετε με αρκετό κόσμο και θα βρείτε τον τρόπο για να είστε σίγουροι για το ποιος θα ακολουθήσει το τρελό σας όνειρο και ποιος όχι! Χαμογελάστε λίγο.. δε κοστίζει!

magicfariel@gmail.com