Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 23/12/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και επειδή σήμερα δεν έχω και τόσο τα κέφια μου, δε βρίσκω κάποια ιστοριούλα να σας πω..
νιώθω το απόλυτο κενό.. σας αφήνω με τα τρελά μου τα λόγια..

φιλάκια..





Κριός
Μουτράκια θα κάνετε σήμερα, γιατί δε φτάνει που σας έχουν αναθέσει ένα σκασμό πράγματα, θα σας ζητήσουν και τα ρέστα! Επειδή είστε γάτες εσείς, θα τη βρείτε την άκρη και θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε το έργο σας, δίχως να χάσετε και πολύ χρόνο! Δώστε βάση στις λεπτομέρειες, μερικές μιλούν από μόνες τους!

Ταύρος
Μια κρύο και μια ζέστη τις ημέρες αυτές, κατά πάσα πιθανότητα να σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας και μόλις βρείτε λίγο χρόνο, να τρέξετε στα μαγαζιά και να τα σηκώσετε. Το γνωστό shopping therapy. Θα σας πρότεινα λοιπόν να έχετε και κάποια συνοδεία για να σας συγκρατήσει, γιατί θα κλαίτε αργότερα.

Δίδυμος
Ζόρικη η μέρα σας, αφού θα σας στριμώξουν στη γωνιά και θα σας τα ψάλουν κανονικά. Δε θα το αφήσετε έτσι, γιατί οι απαιτήσεις των φίλων σας, ή του αφεντικού σας ή των συνεργατών σας θα είναι παράλογες και πολύ άδικες. Κάντε υπομονή, μη τσακώνεστε γιατί από αύριο φτιάχνει πολύ το κλίμα!

Καρκίνος
Φεγγάρι πολύ ευαίσθητο έρχεται και ήδη σας έχουν πιάσει οι μεταπτώσεις σας! Πάλι τα ψυχολογικά σας κάνουν party, οι σκέψεις σας θα είναι κάπως μελαγχολικές και χαοτικές και το μόνο που θα καταφέρετε να κάνετε είναι να μείνετε λίγο σπιτάκι σας, να κοιμηθείτε παραπάνω, για να ηρεμίσετε.. Η καλύτερη επιλογή για σήμερα!

Λέων
Όλοι τραβάνε τα ζόρια τους και εσείς μέσα στη τρελή τη χαρά! Αστρολογικό το γεγονός, για αυτό να το χαρείτε και να το απολαύσετε. Ασχολείστε με διάφορα θέματα, έχετε το περιθώριο της επιλογής, απλά μη βιαστείτε να αποφασίσετε. Παίξτε πρώτα έτσι όπως σας αρέσει, αφήστε να ξεθυμάνει ο ενθουσιασμός και μετά βλέπουμε..

Παρθένος
Καλά τι μέρα σας ξημέρωσε;;; Φοβερή και τρομερή! Βέβαια θα είστε λίγο στη τσίτα και εκνευρισμένοι, αλλά να ξέρετε το τηλέφωνο δε θα σταματά να χτυπά και οι προσκλήσεις θα διαδέχονται τη μια μετά την άλλη! Φυσικά και θα διαλέξετε το καλύτερο για τον εαυτό σας. Ας πούμε εκείνο το μαναράκι που σας έχει γυαλίσει τελευταία..

Ζυγός
Πολύ καλύτερα σήμερα, φεύγουν εκείνα τα μαύρα τα σύννεφα από πάνω σας και ηρεμείτε κάπως! Τα άστρα λένε λοιπόν, να ακολουθήσετε τη καρδιά σας και όπου σας βγάλει. Οι επιθυμίες σας πρέπει να πραγματοποιηθούν και όχι των άλλων. Εκεί είναι που χάνετε το παιχνίδι και μετά σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας!

Σκορπιός
Παράξενη η μέρα σας πολύ. Σήμερα λοιπόν μπορεί να έρθει ο σύντροφός σας, ή ο υπάλληλός σας ή ένας συνεργάτης και να σας ζητήσει λίγο χρόνο παραπάνω για τον εαυτό του και περισσότερο χώρο! Τι εννοεί ο ποιητής; Μια άδεια συζυγική ή επαγγελματική. Η μυστήρια η συμπεριφορά σας πνίγει πολλές φορές τους άλλους και εσείς δε το καταλαβαίνετε. Πείτε το ναι και δε θα χάσετε..

Τοξότης
Σήμερα που λέτε θα είστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Μπορεί κάτι να προκύψει και εσείς να το αντιμετωπίσετε πολύ χαλαρά και οι διπλανοί σας να κάνουν χαρακίρι. Θα σας ζορίσουν να το ξέρετε και ναι θα χαλάσει λίγο το κέφι σας, αλλά μπορεί όλο αυτό που θα συμβεί να το είχατε προβλέψει και τώρα απλά να το απολαμβάνετε.. Κάτι μου μυρίζει εδώ πέρα..

Αιγόκερως
Στο μυαλό σας τριγυρίζουν διάφορα και είστε ανήσυχοι πολύ! Όλα μια χαρά θα πάνε δε χρειάζεται να ανησυχείτε, άλλωστε δίπλα σας υπάρχουν πάντα ικανοί άνθρωποι. Δώστε τις κατευθύνσεις σας, κάντε πάσα τις βαριές τις δουλειές και ναι μπορείτε να εξαφανιστείτε για λίγο γιατί είναι η εποχή σας! Ξεπεράστε την εργασιομανία σας!

Υδροχόος
Τρέχετε και δε φτάνετε τις μέρες αυτές, πολλές οι δουλειές σας, τα μέτωπα που έχετε ανοίξει αμέτρητα και μια εξάντληση θα τη νιώσετε, όμως ευτυχώς θα είναι μόνο σωματική. Δε πειράζει δώστε τα όλα τώρα που παίζει και θα φτάσει η στιγμή της ξεκούρασης. Έχετε πολλούς στόχους να πετύχετε. Διασκεδάζετε αργότερα!

Ιχθύες
Κάτι κανονίζετε και δε σας κάθεται με τίποτα και είστε έτοιμοι να σκάσετε! Όπου και αν είστε θα μιλάτε συνέχεια στο κινητό, θα στέλνετε mail μανιωδώς και θα τους κάνετε όλους ανάστα σα μικρά παιδιά. Βρείτε εναλλακτικές και ηρεμίστε επιτέλους στη ζωή σας. Μη κάνετε σα κακομαθημένα.. Σκεφτείτε πως κάποιοι άλλοι, δεν έχουν καν επιλογές τέτοιες μέρες..

magicfariel@gmail.com