Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 09/12/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρα πολύ θετική και αισιόδοξη για όλα τα ζώδια εκτός από τους Παρθένους και τους Αιγόκερους! Πολύ θα ήθελα να σας πω από ερωτικής άποψης, όμως δεν είναι έτσι, αφού
τα επαγγελματικά και τα οικονομικά ζητήματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο σχεδόν για όλους!

Αρκετοί θα ακούσετε εκείνο το μπράβο από τους συναδέλφους σας, ή από κάποιον ανώτερο και θα φτιάξει πολύ η διάθεσή σας. Το ενδεχόμενο μιας αύξησης ή ενός μπόνους, παίζει πολύ τις ημέρες αυτές, οι ευκαιρίες θα προκύψουν, όμως δε ξέρω ποιοι θα της αρπάξουν τελικά..

Το κυνήγι του θησαυρού, αυτό το παιχνίδι παίζουμε σήμερα..

φιλάκια..




Κριός
Υπάρχει ένα θέμα που σας καίει τα σωθικά και το μυαλό φυσικά. Μπορεί να είστε χαμογελαστοί, αλλά βασανίζεστε αρκετά. Καλά θα κάνετε να ηρεμίσετε, να σταματήσετε να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια και να βρείτε ένα τρόπο, να γίνετε πιο αντικειμενικοί και λιγότερο συναισθηματικοί. Λύσεις υπάρχουν και απαντήσεις, όμως σε στιγμές ψυχραιμίας..

Ταύρος
Έχετε τον τρόπο σας εσείς, να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Ή το δουλεύετε στο αθόρυβο και μετά βουαλά, ή μαζεύετε εκεί ομάδα και τα κάνετε όλα, πώς να το πω, all together. Σήμερα θα σας επιβεβαιώσουν πως κινείστε στο σωστό το δρόμο, μπορεί να ακούσετε και εκείνο το μπράβο. Για αυτό μοιραστείτε τις γνώσεις σας, με τους άλλους.. δε θα σας τις κλέψουν και θα κάνετε και καλό!

Δίδυμος
Μια έκπληξη ευχάριστη σας περιμένει είτε για μια νέα δουλειά, ή μπορεί ακόμα να προκύψει και ένας νέος έρωτας! Πάντως η μέρα σας είναι τυχερή και αισιόδοξη, για αυτό ντυθείτε ωραία και βγείτε έξω να σας δουν, να επικοινωνήσετε, να μπερδευτείτε εκεί με τον κόσμο. Πάντως τα άστρα λένε, σας έρχεται από εκεί που δε το περιμένετε..

Καρκίνος
Θετική η μέρα σας, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Θα το ακούσετε εκείνο το μπράβο, μια καλή κουβέντα και μπορεί να γίνετε και το τέλειο παράδειγμα για τους άλλους. Πάντως οι κόποι των τελευταίων ημερών, πιάνουν τόπο και σήμερα θα φανούν τα σημάδια κανονικά. Μπορεί να πάρετε και λεφτά, σα μπόνους. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Λέων
Μέρα αισιόδοξη και ονειρεμένη. Δε ξέρω πώς ξυπνήσατε πάντως με το που θα βγείτε από το σπίτι, ότι σκέφτεστε μπορεί να γίνεται και πραγματικότητα επι τόπου! Για αυτό φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και τα αυτιά σας φυσικά, γιατί μια πληροφορία ας υποθέσουμε για μια αύξηση μπορεί να την αρπάξετε και να απογειωθείτε. Γιατί ξέρουμε.. Λεφτά θέλετε για να τα σπαταλάτε..

Παρθένος
Δύσκολη η μέρα η δική σας! Λεφτά περιμένετε και λεφτά δεν έρχονται και θα αρχίσετε να τα παίρνετε στο κρανίο φουλ! Και το κερασάκι στη τούρτα θα είναι ένας λογαριασμός ή ξεχασμένος ή καθυστερημένος, που θα πρέπει να πληρωθεί άμεσα. Ζορίζεστε, πνίγεστε, ανεβάζετε πίεση και παίζει να φωνάζετε όλη μέρα!

Ζυγός
Καταπληκτική η μέρα σας! Εκπλήξεις έρχονται από παντού. Άτομα συναντάτε που έχετε πολύ καιρό να δείτε, ένα γεγονός που θα φέρει πολλές αναμνήσεις στο μυαλό σας.. Από την άλλη χτυπάνε τα τηλέφωνα, ένας πανικός σωστός και μαντάτα έρχονται ολοταχώς για να σας απογειώσουν! Μέσα στη κίνηση σας βρίσκω, επικοινωνιακοί όσο ποτέ και πολλές δημόσιες σχέσεις.. Το βλέπω το χαμόγελό σας..

Σκορπιός
Μια χαρά είστε, βέβαια βασανίζεστε λιγάκι, αφού δε μπορείτε να καθίσετε λίγο φρόνιμα. Συνέχεια σκαλίζετε καταστάσεις και όλως τυχαίως ανακαλύπτετε εκκρεμότητες που σας τρελαίνουν το μυαλό. Και εκεί που θα βράζετε με το ζουμί σας, εκεί θα σας έρθει η φοβερή ιδέα και όλα θα πάνε κατ ευχήν στο τέλος.. Λύσεις υπάρχουν, εσείς είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι το διαφορετικό;

Τοξότης
Με τη καλύτερη διάθεση σας βρίσκω, θα ξυπνήσετε με σκέψη στο μυαλό, μπορεί προσωπική, μπορεί λίγο τρελιάρικη, πάντως κάτι έχετε βάλει στο μάτι και θα κάνετε τα πάντα για να γίνει δικό σας. Ότι εμπόδια και αν προκύψουν θα τα αντιμετωπίσετε μια χαρά. Μπορεί να τρομάξετε και τους δικούς σας τους ανθρώπους, αλλά εσείς δε πτοείστε με τίποτα! Θέλω να μάθω.. τι σκοπεύετε να κάνετε;

Αιγόκερως
Δεν είστε και στα καλύτερά σας. Αγχωμένοι, κουρασμένοι και αναστατωμένοι, αφού ασχολείστε με πολλά πράγματα και είναι όλα στον αέρα. Βασικά ακούστε εκείνη τη φωνή που σας μιλάει και σας οδηγεί προς τα πού να κατευθυνθείτε. Ότι και αν γίνεται γύρω σας, εσείς το σκοπό σας και εννοείται πως δεν ακούτε κανέναν. Μη ξεχνάτε πως όλοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και μετά θα ζητήσουν και τα ρέστα!

Υδροχόος
Αισιόδοξοι και χαρωποί θα πείτε καλημέρα σήμερα στο σύμπαν! Γυρεύετε για ιδέες μοναδικές, διαφορετικές, αξεπέραστες που θα γίνουν η αιτία να σας θαυμάσουν ξανά. Προκαλέστε λίγο τη κατάσταση, γαργαλίστε λίγο τη μύτη, έτσι για το παιχνίδι και να το ξέρετε, εκεί στα ξαφνικά, θα γίνουν και τα μαγικά.. εκείνα τα κόλπα. Δραστηριοποιηθείτε αναλόγως και δε θα χάσετε!

Ιχθύες
Σήμερα θα ακούσετε πολλά μπράβο! Έχετε κάνει τις δουλειές σας σωστά, έχετε προνοήσει για μερικά πράγματα και εκεί που κάποιοι άλλοι θα αγχωθούν πολύ, εσείς θα τους μαγέψετε με τις λύσεις σας και ξαφνικά όλα μια χαρά! Μέρα που σχεδόν όλοι θα ασχοληθούν μαζί σας, θα ακούσετε πολλές απόψεις για τα θέματά σας, όμως οι δικές σας απόψεις θα γοητέψουν περισσότερο!

magicfariel@gmail.com