Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, ένας απρόβλεπτος Δεκέμβρης μόλις έφτασε! by F’Ariel..

Ξωτικά μου, Δεκέμβρης, ο πιο όμορφος μήνας του έτους. Όμως.. ζόρικα μας μπήκε μπορώ να πω και κάπως έτσι θα είναι μέχρι τέλος. Στο σύμπαν εκεί ψηλά θα γίνει πάλι ένας χαμός, ο Πλούτωνας και
ο Ουρανός, θα δώσουν ρέστα Χριστουγεννιάτικο. Πάλι απρόβλεπτες καταστάσεις θα μας συγκλονίσουν, πάλι τα συναισθήματα θα είναι έντονα και οι ευαισθησίες μας στα κόκκινα..

Και μιας που στις 5 μπαίνει η Αφροδίτη στο Σκορπιό, σκέφτηκα να αναφερθώ στα τέσσερα αυτά ζώδια, που έχουν πολύ μεγάλη σχέση μεταξύ τους.. Κλαίει και υποφέρει ο ένας, κάτι παθαίνουν και οι λοιποί..



Παράξενα τα σημάδια αφού οι Ταύροι και τα Λιοντάρια, είναι τα τυχερά και τα άτυχα είναι οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι..

Αυτό που κατάλαβα είναι πως τον καιρό αυτό, αγαπητά μου άτυχα πλασματάκια, θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείξετε το χαρακτήρα σας. Μπορεί να έχετε όλη τη καλή τη διάθεση, όμως από τη μια μέρα στην άλλη να μη προσμένετε πολλές αγάπες και λουλούδια. Ένα ακόμα τεστ της ζωής, να δούμε αν πήρατε το μάθημά σας από εκείνον τον ρημαδο.. Κρόνο! Έντονος ο μήνας πολύ, διαφορετικός, που φέρνει δώρα και παίρνει δώρα.. πάλι πίσω! Το νου σας..

φιλάκια..

Ταύρος
Ευχάριστα τα μαντάτα για εσάς! Ο Δεκέμβρης είναι ένας μήνας που θα βρείτε τον εαυτό σας ξανά, θα γαληνέψει η ψυχή σας και θα νιώσετε πιο όμορφα από ποτέ! Φεύγουν τα μαύρα τα σύννεφα της τελευταίας της περιόδου και βελτιώνονται αρκετοί τομείς στη ζωή σας! Καταρχήν φτιάχνετε σώμα! Κορμί που λέμε.. Γιατί είναι τα άστρα τέτοια που σας έχουν πεισμώσει και είναι ένας στόχος που θα τον πετύχετε, ότι και αν συμβεί! Πάνε οι λιχουδίτσες.. χρυσά μου..

Οικονομικά και επαγγελματικά υπάρχει άνοδος και μεγάλη πιθανότητα να δείτε τη τσέπη σας γεμάτη. Βελτιώνονται οι σχέσεις σας και γίνεστε πιο κοινωνικοί από ποτέ! Θα κάνετε και εσείς λίγο στην άκρη τα συναισθηματικά σας τα βάσανα και θα προτιμήσετε τη λογική και το σωστό σε όλες τις περιπτώσεις! Μια μετακόμιση μπορεί να προκύψει όπως επίσης και ένα ταξίδι αναψυχής.. Λέτε να ξεβολευτείτε από το σπιτάκι σας Χριστουγεννιάτικα; Ερωτικά τώρα.. Ναι θα σας κάνει τσαλίμια το ταίρι σας, θα ζηλέψετε όσο δε φαντάζεστε και η ανασφάλειά σας θα χτυπήσει κόκκινο. Μέχρι και τις 30 θα βασανιστείτε κάπως, να ξέρετε πως μόνο ένας καλός διάλογος σώζει, αλλά τι σας λέω τώρα..

Λιοντάρι
Λιονταράκια μου όμορφα.. τι τραβάτε και εσείς.. Λέω τώρα.. το αλλοπαρμένο το ξωτικό.. Χαρούμενοι, γεμάτοι από θετική ενέργεια, χαμόγελα και αισιοδοξία, θα είστε σχεδόν όλο το Δεκέμβρη. Τις μέρες αυτές θα καταλάβετε ποιοι είναι αληθινά δίπλα σας, σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Και αφού σας φέρονται έτσι, φροντίστε και εσείς με το Λιονταρίσιο το ύφος σας, να αποδείξετε την αξία σας σε όλα τα επίπεδα. Συνεργαστείτε με όλο τον κόσμο, δείξτε το πόσο είστε ικανοί, απαραίτητοι, έμπειροι και τι δυνατότητες έχετε! Έφτασε ο καιρός να σας θαυμάσουν.

Το μυαλό σας θα πάρει στροφές, θα πιάνει πουλιά στον αέρα και κάπως έτσι οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σας θα το αντιλαμβάνεστε στο λεπτό. Μετακομίζετε, αλλάζετε σπίτι. Ή ταξιδεύετε. Μια κίνηση πάντως θα υπάρξει. Να το ξέρετε.. Από τις 29 και μετά θα σας πιάσει μια μανία να καταξοδευτείτε. Το νου σας! Ερωτικά.. να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας όμως να ξέρετε πως η ζήλια και η καχυποψία θα κυριαρχήσουν! Ναι μέχρι το τέλος!

Σκορπιός
Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω.. Μα τι κατάσταση είναι αυτή με εσάς;;; Η ιστορία έχει ως αρχή τη Θεά την Αφροδίτη η οποία θα έρθει στο ζώδιό σας στις 5 και θα μείνει εκεί μαζί μέχρι και τις 30. Ευχάριστα τα νέα αφού ξαφνικά θα ξυπνήσει ο ερωτικός και αισθησιακός τύπος που κρύβετε μέσα σας και θα επιθυμήσετε πολλές παράξενες και παθιάρικες καταστάσεις. Τα πάθη σας πάλι σε πρώτο πλάνο. Θα προσπαθήσετε βασικά να βάλετε λίγο χρώμα στη ζωή σας, να φτιάξετε τη διάθεσή σας και να νιώσετε και εσείς τα γνωστά-άγνωστα ανθρώπινα συναισθήματα που τόσο καιρό σνομπάρετε. Και εκεί που θα έρθουν τα χαμόγελα εκεί θα φύγουν κιόλας!

Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά το σύμπαν είναι πολύ μάχιμο και φαίνεται σα να σας έχει βάλει στο μάτι. Θα σκάσουν χιλιάδες θέματα, νομικά και εξουσίας, τα οποία εσείς θα τα έχετε προκαλέσει και οι άλλοι φυσικά και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε οπωσδήποτε. Ο Άρης, ο Πλούτωνας και ο Ουρανός, σας τρελαίνουν το μυαλό.
Πάλι με τις δουλειές σας, θα πωρωθείτε, πάλι με το χρήμα και ενώ θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, για να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και να ευχαριστήσετε τους γύρω σας, θα βλέπετε μια άλλη στάση απέναντί σας, μια διαφορετική αντιμετώπιση και δε θα σας αρέσει καθόλου. Θα ζοριστείτε πολύ, θα πνιγείτε κανονικά, θα ανεβάσετε πίεση και θα αντιδράσετε με το χειρότερο τον τρόπο. Αποκαλύψεις, προβλήματα, άγχος και πολύ ανασφάλεια, αυτά φέρνουν οι πλανήτες αυτοί. Σίγουρα κάποιοι θα σας σταθούν και φροντίστε αυτή τη φορά να τους εκτιμήσετε περισσότερο. Ένας έρωτας έρχεται, ενώ θα ταξιδεύετε..

Υδροχόος
Έντονος μήνας ο Δεκέμβρης για εσάς, πολύ έντονος! Αλλαγές πολλές θα συμβούν και πολύ ευχάριστες. Τις προκαλείτε οι ίδιοι και κάνετε βουτιά μέσα σε αυτές. Όλο σας το βάρος είναι στραμμένο στα επαγγελματικά σας! Τα δίνετε όλα και παίρνετε το αίμα σας πίσω κατά κάποιο τρόπο και αυτό είναι ο δικός σας ο παράδεισος. Αρπάζετε ευκαιρίες μοναδικές και ναι μια γκρίνια θα την έχετε από τους δικούς σας τους ανθρώπους, αλλά πότε ακούσατε κάποιον, για να το κάνετε τώρα; Χρήματα έρχονται δε λέω, αλλά θα πρέπει να κάνετε πολύ καλή διαχείριση, να μη κάνετε έξοδα και φυσικά να βρείτε τρόπο να κερδίσετε χρόνο, με όμορφο τρόπο, πριν πληρώσετε το λογαριασμό. Παίζει να αφήσετε και ακάλυπτες επιταγές, αν δε δώσετε βάση! Με πιάνετε τι σας λέω;

Το σημαντικότερο από όλα είναι να συνεργαστείτε με ικανούς ανθρώπους, με αγαπητές και θετικές προσωπικότητες. Βέβαια μέσα στο Δεκέμβρη, μπορεί να δεχτείτε και μια επίθεση από το πουθενά και να ξαφνιαστείτε πολύ. Ένα τέστ θα είναι που θα πρέπει να το περάσετε με επιτυχία και όχι δράματα! Ερωτικά μια θα κερδίζετε το παιχνίδι και μια θα το χάνετε! Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να γίνετε πολύ εκδηλωτικοί, παρορμητικοί και άκρως συναισθηματικοί. Μαζευτείτε κάνετε ζημιά μεγάλη.. Μια νέα γνωριμία προκύπτει, ή εμφανίζεται ένα άτομο από το παρελθόν, που θα σας ζεστάνει πολύ τη καρδιά.. Υπάρχει κάποιος εκεί έξω για εσάς.. Το ξέρετε αυτό;

magicfariel@gmail.com