Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Τι θα πρέπει να αποφύγουν τα Ζώδια σήμερα 26/12/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να υποθέσω πως φάγατε, ήπιατε, κοιμηθήκατε, όλα τα καλά μέσα σε μόνο μια μέρα! Είδατε πως αν υπάρχει ο χρόνος, όλα γίνονται; Βέβαια σήμερα αρκετοί θα
ανέβετε στη ζυγαριά, ένα άγχος ας πούμε υπάρχει, γιατί δεν είναι σωστό να παρασυρθούμε έτσι επειδή είναι μέρες γιορτινές.. Το κορμί θέλει κόπο για να φτιάξει και κάτι ώρες για να χαλάσει.. Σωστά;

Και όπως πίνω το καφέ μου και κάνω τη κλασική πρωινή μου διαδικτυακή περαντζάδα, διαπιστώνω πως η μέρα η σημερινή, από συναισθηματικής άποψης κρύβει κινδύνους! Συνεπώς τα μυαλά θα πάρουν λίγο ανάποδες, οι σκέψεις θα είναι σχετικά αρνητικές και οι αντιδράσεις σε αρκετές περιπτώσεις παράλογες..
Να αυτά κάνει το φεγγάρι μέρες που είναι, μαζεύονται και οι οικογένειες όλες μαζί, το μακρύ και το κοντό του ο καθένας, να και μια μικρή ένταση από το πουθενά!

Για αυτό σκέφτηκα να σας πω τι να αποφύγετε σήμερα μπας και πάει σερί η καλή η διάθεση.. λέμε τώρα!

φιλάκια..


Κριός
Ναι μεν να βγείτε να διασκεδάσετε, όμως με μέτρο. Πρώτα κάντε κουμάντο για να αντιμετωπίσετε τα έξοδα που έχετε και μετά ότι περισσεύει αν σας κάνει κέφι φάτε το! Όμως να είστε σίγουροι πως αξίζει το κόπο! Εν ολίγοις μη σπαταλάτε τα λεφτά σας ανούσια και σε προσωρινές απολαύσεις! Θα σας λείψουν σύντομα!

Ταύρος
Ερωτικά καβγαδάκια προσεχώς, αν δε προσέξετε τα λόγια που φεύγουν από το στόμα σας. Ξέρουμε δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας, κάποιος μπορεί να σας ξεσηκώσει, φροντίστε να συμπεριλάβετε και το σύντροφό σας! Μη κάνετε καμία επαγγελματική κίνηση! Κάνει τζιζ από όλες τις απόψεις!

Δίδυμος
Έχετε γυρίσει πλάτη στην αγάπη και στον έρωτα! Σήμερα μπορεί να το θυμηθείτε αυτό και να σας πειράξει κάπως, αλλά έχετε βάλει στόχο. Η δουλειά σας και τα λεφτά που τόσο έχετε ανάγκη! Να αποφύγετε να τσακωθείτε με κάποιον συνάδελφο, απομακρυνθείτε από εντάσεις που μπορεί να προκύψουν και κοιτάξτε το συμφέρον σας και μόνο. Περισσότερα χρήματα!

Καρκίνος
Πω πω μέσα στη γκρίνια θα είστε σήμερα όλη την ημέρα. Το φεγγάρι φταίει που για να λέμε την αλήθεια βρίσκεται σε πλήρη έξαρση ακόμα! Τα κυκλοθυμικά σας θα σας πιάσουν και αυτό θα χαλάσει τη διάθεση του συντρόφου σας και της παρέας. Περπατήστε έξω, πάρτε βαθιές ανάσες και προσαρμοστείτε! Αποφύγετε να είστε ο εαυτός σας τόσο πολύ.. γιατί είναι άδικο για μερικές ψυχές..

Λέων
Αν αποφύγετε τις πολλές τις ερωτήσεις τότε η μέρα σας θα είναι υπέροχη. Όσο το σκαλίζετε, άλλο τόσο θα συμβαίνει και κάτι παράξενο και αυτό θα κάνει τη φαντασία σας να καλπάσει και να και τα μαύρα τα σύννεφα. Μην ασχοληθείτε με τίποτα! Ότι προκύψει! Έρχονται χαρμόσυνα μαντάτα.. ξαφνικά!

Παρθένος
Έφτασε η μέρα που θα τα κάνετε σαλάτα. Άλλα θα θέλετε να πείτε, άλλα θα βγαίνουν από το στόμα σας και ξαφνικά μια γλυκιά ερωτική κουβεντούλα, μπορεί να εξελιχθεί σε μια σοβαρή συζήτηση μέσα στη δράση και την αντίδραση! Τι να σας πω.. ;; Αφήστε τα τηλέφωνα και το χαζολόι.. και αποζητήστε τις τετ α τετ καταστάσεις.. Να κοιταζόσαστε στα μάτια..

Ζυγός
Ακόμα και σήμερα το μυαλό σας είναι σε επαγγελματικά ζητήματα! Είναι καλές οι μέρες για δημόσιες σχέσεις και συναναστροφές γενικότερα χρήσιμες κυρίως, αφού έχουν τον τρόπο να σας βοηθήσουν όπως εσείς επιθυμείτε. Ερωτικά καβγαδάκια γιατί όλο αυτό για το σύντροφό σας, μπορεί να είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Για αυτό να είστε ξεκάθαροι.. όσο μπορείτε φυσικά.. Να αποφύγετε το ψέμα!

Σκορπιός
Να είμαι ειλικρινής ούτε η Αφροδίτη σας πιάνει εσάς, ούτε τίποτα! Κάτι έχει συμβεί που σας έχει αναστατώσει πολύ και έχετε τα νεύρα σας. Αποφύγετε τα πείσματα και τους εγωισμούς και συμβιβαστείτε με τη παρούσα κατάσταση. Επαγγελματικά τα βάσανά σας, όμως ακούστε με προσοχή και συνεργαστείτε! Αποφύγετε να δείξετε τη κακιά πλευρά του εαυτούς σας!

Τοξότης
Πώς να σας το πω τώρα.. Αν σήμερα έχετε κανονίσει να βρεθείτε σε οικογενειακό τραπέζι βρείτε έναν λόγο για να το αναβάλλετε! Κατά πάσα πιθανότητα θα ανάψουν πολύ τα αίματα, θα ειπωθούν κουβέντες που πληγώνουν και αντί να γελάτε και να χαίρεστε, μπορεί να κλαίτε ή να ουρλιάζετε! Πω πω παράξενη μέρα πολύ.. μήπως να πείτε πως πάθατε τροφική δηλητηρίαση; Μήπως;; χα χα !

Αιγόκερως
Βιάζεστε σήμερα, πολύ βιάζεστε και θα σκοντάψετε και ποιος σας ακούει μετά. Αν έχετε την επιλογή τύπου να πάτε μια μακρινή βόλτα ή να πάτε σε ένα οικογενειακό τραπέζι, προτιμήστε το σύντροφό σας και τη βόλτα! Όλα τα άλλα θα σας προκαλέσουν άγχος και εκνευρισμό. Θα ακούσετε και κανένα κουλό. Ξέρετε εσείς.. Αποφύγετε τις επαφές τρίτου τύπου..!

Υδροχόος
Εργασιομανία και χαρά! Τι να πω.. ανεξήγητη η περίπτωσή σας! Δύσκολη μέρα από όλες τις απόψεις, θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις, τα πικρόχολα τα λόγια, τη σκληρή κριτική και να ανακαλύψετε λύσεις που θα σας κάνουν να ηρεμίσετε! Αποφύγετε να μοιραστείτε πράγματα πολύ δικά σας! Δεν είναι όλοι φίλοι!

Ιχθύες
Καλύτερα να μασάτε παρά να μιλάτε! Καταλάβατε τι σας λέω! Πάλι ανοίγετε το στοματάκι σας και λέτε πράγματα που θα πληγώσουν ένα δικό σας άνθρωπο και μετά δε θα μπορέσετε να το σώσετε με τίποτα! Σας έχει φουντώσει και το φεγγάρι. Συγκρατηθείτε. Τι άλλο να σας πω! Μην είστε τόσο παρορμητικοί! Όχι σήμερα..

magicfariel@gmail.com