Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 31/12/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πάει αυτό ήταν, η τελευταία μέρα του έτους, μας αποχαιρετά, χιόνι δε βλέπω πουθενά και ανησυχώ! Ακόμα και τώρα, λίγες ώρες πριν
μας πει αντίο το 2015, μας δουλεύει σε ψιλό γαζί! Όλο το βράδυ, σα το μικρό το παιδί, στο παράθυρο. Χιονίζει; Πέφτουν αυτές οι πανέμορφες κατάλευκες νιφάδες; Θα τα βρούμε όλα στρωμένα; Μπα! Χάλια ύπνος.. Τσάμπα η αγωνία..

Και ο Άγιος Βασίλης, πότε θα κατέβει από τη καμινάδα; Τα δώρα μας θα τα βρούμε κάτω από το δέντρο ή ο δυνατός αέρας τον παρέσυρε λίγο πιο πέρα.. Σε μια άλλη χώρα ας πούμε;

Η αλήθεια είναι πως σήμερα ο περισσότερος κόσμος θα μείνει σπίτι του ή θα πάει στο σπίτι κάποιου άλλου! Βέβαια υπάρχουν και οι τρελές οι εξαιρέσεις, που θα βγουν έξω να ξεσαλώσουν μέχρι πρωίας. Οι Αιγόκεροι και οι Υδροχόοι! Αυτό με τρομάζει λιγάκι ως σκέψη, γιατί τι μας λένε τα άστρα εδώ πέρα; Πριν τη μπόρα του ανάδρομου Ερμή, να τα δώσουν όλα, να ξεδώσουν, να γελάσουν, να ερωτοτροπήσουν και μετά; Το χάος ξανά; Αμέτρητες οι απορίες μου.. Ως συνήθως!

Καλά να περάσετε, με τους ανθρώπους που αγαπάτε.. Πείτε ένα συγγνώμη αν χρειάζεται.. Ξεπεράστε τους εγωισμούς σας. Η ζωή είναι μικρή και φεύγει.. Κάντε τη καλή τη πράξη, έτσι για πάρτη σας και μόνο.. και αν κάποιος ανταποδώσει.. τι να πω.. το πιο όμορφο διαμάντι της ζωής..!!!

Καλή Χρονιά σε όλους!


Κριός
Ξυπνάτε με φοβερή διάθεση, ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και ναι θα έχετε την όρεξη να κάνετε τα πάντα σήμερα! Σας βλέπω στο κομμωτήριο πρωί-πρωί, πάντως ένα beaute υπάρχει μες στο πρόγραμμα και ή θα βρεθείτε με μια κουτάλα στο χέρι, με σκοπό να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Ή έχει έξοδο απόψε, somewhere, in a nice place.. όπως λένε και τα Φιλαράκια.. Ότι και αν κάνετε θα γοητέψετε τα πλήθη και θα είστε πολύ λαμπεροί!

Ταύρος
Μια πολύ θετική και αισιόδοξη μέρα μόλις σας ξημέρωσε! Προφανώς το σύμπαν σας το κρατούσε για το τέλος, γιατί σήμερα κατά πάσα πιθανότητα να συμβεί κάποιο θαύμα. Να είστε εγκρατής, όχι υπερ ενθουσιώδης και φυσικά κρατήστε τη χαρά αυτή για τον εαυτό σας, μη σας ματιάσουν κιόλας! Δικοί σας άνθρωποι είναι δίπλα σας και σας βοηθούν με ένα πολύ μαγικό τρόπο.. Απολαύστε το.. Με το κρύο που έχει.. σας βρίσκω σπιτικά σήμερα.. Αγκαλιά με τις ανέσεις σας!

Δίδυμος
Εσείς μια χαρά. Ο σύντροφός σας όχι και τόσο. Παράξενη η μέρα σας, ευχάριστη πολύ, όμως θα υπάρξουν και εκείνες οι στιγμές που θα φουντώσετε κανονικά. Κατά πάσα πιθανότητα, φέτος θα θελήσετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Δηλαδή, να μαγειρέψετε για τους φίλους σας. Η ανάγκη να τους φροντίσετε θα είναι μεγάλη, ως δείγμα ευγνωμοσύνης για όλα τα καλά που σας έδωσαν μέσα στο χρόνο. Ερωτικές γκρίνιες μπορεί να προκύψουν. Βάλτε τα πράγματα στη θέση τους.

Καρκίνος
Φέτος δε θα κάνετε φαντασμαγορική έξοδο! Πάνε τα λαμέ, τα στρας, οι πούλιες και ο αυγερινός, τα αφήνετε μέσα στη ντουλάπα και επιθυμείτε πιο ήρεμες καταστάσεις. Ξεκούραση και καλή παρείτσα. Συνεπώς για σπίτι σας βλέπω, εννοείται πως θα κάνετε τα beaute σας, ακόμα και έτσι στις φωτογραφίες θα πρέπει να είστε λαμπεροί. Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, αυτό να έχετε κατά νου! Δώστε σημασία στο ταίρι σας, το έχει ανάγκη.. Καλέ τι πάθατε τέτοιες μέρες;

Λέων
Βρήκατε τη μέρα να μην έχετε κέφια. Μα είναι δυνατόν; Βέβαια δεν ισχύει για όλα τα Λιοντάρια αυτό, αφού θα υπάρξει και μια επιρροή τύπου, να πάτε να αγοράσετε δώρα για τους αγαπημένους σας ακόμα και τη τελευταία τη στιγμή. Πάλι τα βάζετε με το σύντροφό σας, φαντάζεστε διάφορα και με αυτό τον τρόπο χαλιέστε άνευ λόγου και αιτίας. Σε σπίτι σίγουρα θα καταλήξετε, ποιος τρέχει τώρα, ποιος ποδοπατιέται, ποιος ξεπαραδιάζεται.. Δεν αναγνωρίζετε τον εαυτό σας. Σωστά;

Παρθένος
Ακόμα και σήμερα μπορεί να εργάζεστε και όχι δε θα ρίξετε καθόλου νερό στο κρασί σας! Τσίτα τα γκάζια, πάει το πνεύμα του Αϊ Βασίλη, νομίζω θα σιχτιρίσετε αρκετά έτσι στα καλά καθούμενα. Βέβαια τίποτα δε σας πτοεί, βρέχει, χιονίζει, εσείς θα ντυθείτε super duper, οι γυναίκες θα φορέσετε τα σέξι σας, τις γόβες στιλέτο και θα πάτε τσάρκα μέχρι το πρωί! Ακόμα και σε μια πρόταση της τελευταίας της στιγμής, να πείτε το ναι!

Ζυγός
Μέρα που σας ξημέρωσε.. Απίστευτη! Σπιτικά θα τη βγάλετε οι περισσότεροι, άντε και σε κανένα μικρό στέκι, που σίγουρα θα έχετε τις ανέσεις σας. Θα επιλέξετε τα φιλαράκια σας για παρέα, λίγοι και καλοί. Μέχρι στιγμής όλα ωραία. Το θέμα είναι πως θα σας βασανίσουν λίγο με τις λεπτομέρειες και μπορεί να εκνευριστείτε κιόλας. Το μακρύ και το κοντό του καθενός. Μη δώσετε μεγάλη σημασία, προσπεράσετε τους, για να περάσετε όλοι καλά!

Σκορπιός
Μέρα που καλά θα κάνετε να είστε με φίλους. Να φάτε, να πιείτε, να γελάσετε. Βέβαια το μυαλό σας μόνο στις γιορτές δεν είναι, αφού αρκετά τα βρίσκετε χάσιμο χρόνου! Σκέφτεστε έντονα τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε απεγνωσμένα και γενικά τι θα κάνετε στο μέλλον! Καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια. Θα είστε απόμακροι πολύ και ναι λίγη γκρίνια θα την υποστείτε, όσοι έχετε σύντροφο φυσικά.

Τοξότης
Με μυστήριες διαθέσεις ξυπνάτε σήμερα, ντύνεστε πολύ σέξι και όποιος αντέξει. Μπορεί να βγείτε έξω, για φαγητό, μπορεί να έχετε και κόσμο καλεσμένο στο σπίτι. Σίγουρα θα γοητέψετε τους πάντες και θα νιώσετε πολύ μοναδικοί. Δώστε λίγη σημασία στο σύντροφό σας, βάλτε τον στο παιχνίδι, συνεργαστείτε λιγάκι με τον έρωτα, γιατί έτσι η μέρα σας θα είναι υπέροχη! Αν είστε μόνοι; Αγκαλιάστε κόσμο!

Αιγόκερως
Απρόβλεπτη η μέρα σας πολύ! Ενώ στα σχέδια θα έχετε να μείνετε σπίτι, όμορφα, χαλαρά και ζεστά, μια πρόταση από το πουθενά, θα σας βγάλει από τη ρούχλα και ξαφνικά θα βρεθείτε να πίνετε και να χορεύετε μέχρι το πρωί! Να είναι καλά τα φιλαράκια σας, που έχουν μια τρέλα, έτσι να σας ξεσηκώσουν και να ζήσετε αυτό το you never know.. Απολαύστε την ημέρα σας έτσι όπως έρθει.

Υδροχόος
Μια χαρά και δυο τρομάρες! Εννοείται πως το σπίτι για εσάς δεν υπάρχει, πως θα βρεθείτε κάπου εκεί έξω, με πολύ κόσμο και τα σχετικά. Λατρεμένη μέρα για εσάς, έτσι για να επικοινωνήσετε λίγο παραπάνω, να νιώσετε και εσείς χαρωπά ευάλωτοι. Εντυπωσιάζετε, θα είστε πολύ γοητευτικοί σήμερα και ναι θα αισθανθείτε αυτό που σας λείπει πιο πολύ.. Δε θα το πω φυσικά.. είναι το δικό σας μυστικό.. Καλά να περάσετε! ..

Ιχθύες
Δεν έχετε και πολύ τα κέφια σας σήμερα, όμως αυτό δε σημαίνει πως οι άλλοι δε θα καταφέρουν να σας τα φτιάξουν. Περισσότερο σα βασιλιάδες θα σας φροντίσουν, θα σας μιλήσουν και όμορφα, θα σας χαϊδέψουν εκεί στο κεφάλι, στα μαλλιά και ότι θέλετε στα πόδια σας. Μη γκρινιάζετε και με όμορφο τρόπο απορρίψτε προτάσεις για έξω. Η ζεστασιά του σπιτιού είναι ανεκτίμητης αξίας τέτοιες μέρες..

magicfariel