Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 10/12/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους λίγη συννεφιά, μπας και μπούμε και εμείς στο mood, να στολίσουμε γιρλάντες και λαμπάκια.. Γιατί με τον ήλιο εκεί ψηλά, τι let it snow θα τραγουδήσουμε;
Περνούσα χθες από τις βιτρίνες. Τόσα στολίδια, πανέμορφα, λαμπερά, χαρωπά, παλιά καθόμουν με τις ώρες και τα χάζευα και πάντα έμπαινα στο πειρασμό.





Όσο περνούν τα χρόνια, ναι μεν αλλά.. Τι σημαίνει αυτό; Πώς φεύγει το παιδί από μέσα μου; Θα τρελαθώ! Δε το δέχομαι με τίποτα.. !!! Για αυτό το ΣΚ που μας έρχεται έχει αποστολή μεγάλη. Θα στολίσω το σπίτι, θα βάλω κάλτσα στο τζάκι με τις ευχούλες μου μέσα και στη βεράντα θα ρίξω μερικά λαμπάκια! Έτσι για να με βρει ο Αι Βασίλης πιο εύκολα.. χα χα!
Φυσικό το δέντρο η επιλογή μου, γιατί λατρεύω τη μυρωδιά που αφήνει μες στο σπίτι. Σα να είμαι στο δάσος ένα πράγμα..

Και κάπως έτσι, σας στέλνω μαγικές ορεξούλες, σας ξεσηκώνω εν ολίγοις, να αφήσετε τις δουλειές και τα καθημερινά βάναυσα χαζά και να μπείτε σε διάθεση γιορτινή.. Κόκκινο, χρυσό, πράσινο, τα χρώματα της αγάπης, του πλούτου, της φύσης.. Όλα δικά σας..

φιλάκια..


Κριός
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά ζόρικη πολύ η ημέρα σας! Υπάρχουν θέματα που σας βασανίζουν και τόσο καιρό ψάχνατε την ευκαιρία για να τα αντιμετωπίσετε. Λοιπόν, έφτασε ο καιρός, να πείτε την αλήθεια, όμως με επιχειρήματα και λογική. Όσο σκληροί μπορεί να είναι κάποιοι μαζί σας, θα μαλακώσουν, όμως όχι ακόμα. Μπορεί να σας προκαλέσουν κιόλας. Ξεχάστε τα μουτράκια και ανοίξτε το στόμα σας.. το δίκαιο ξέρει να διαλέγει πλευρές!

Ταύρος
Το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο που στρέφετε όλη τη προσοχή σας, στους στόχους που έχετε βάλει και που πρέπει πριν φύγει το έτος να τους πραγματοποιήσετε. Με τη δουλειά σας ασχολείστε, έχετε πέσει με τα μούτρα, το λέω εργασιοθεραπεία αυτό, γιατί ξεσπάτε δημιουργικά! Μπορεί να σας μπει η ιδέα ενός ταξιδιού στο μυαλό. Ακόμα και να κλείσετε σήμερα τα εισιτήρια. Ξεσηκώνεστε για κάτι πολύ ευχάριστο.

Δίδυμος
Μμμμ πάλι αρνητικές σκέψεις θα κάνετε σήμερα. Στο μυαλό σας μια σχέση, η οποία ή έφτασε στο τέλος της και τραβάτε το δρόμο σας κανονικά και δίχως να κοιτάζετε πίσω, ή τα παρατάτε όλα αυτή τη στιγμή και επιστρέφετε στα κλασικά.. Νομίζω αυτή τη φορά δεν υπάρχει κάτι άλλο να σκεφτείτε, πέρα του εαυτού σας, γιατί η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να επανέλθετε δυναμικά και να ξεπεράσετε πολλά εμπόδια! Το νου σας..

Καρκίνος
Ξυπνάτε παράξενα σήμερα και δεν έχετε όρεξη για πολλές κουβέντες. Και κάπως έτσι θα ξεκινήσει η γκρίνια που την έχετε στο τσεπάκι μπορώ να πω. Αποφύγετε να τσακωθείτε με τον κόσμο, ή να κοντράρετε λεκτικά έτσι επειδή σας γουστάρει. Πείτε ξεκάθαρα πως δεν έχετε κέφια για πολλές κουβέντες, πως προτιμάτε την ησυχία σας, τη μοναξιά σας, παρά να δείξετε το κακό σας τον εαυτό. Κερδισμένοι θα βγείτε!

Λέων
Μια πολύ ωραία ημέρα σας ξημέρωσε. Ήρεμοι, χαμογελαστοί και ορεξάτοι να κάνετε διάφορα πράγματα. Βασικά μην αφήσετε κανέναν να σας στρεσάρει και να σας σπαταλήσει το χρόνο άδικα. Αν τελειώσετε νωρίς, να πάτε σπίτι, να ξεκουραστείτε και να ηρεμήσετε. Σας βγαίνει λίγο το παππουδίστικο από μέσα σας, μη ντρέπεστε, μεταξύ μας τώρα.. αλλά δε πειράζει, χρειάζεται και αυτό πού και πού!

Παρθένος
Πού πάτε και μπλέκετε συνέχεια; Πάλι ανανεώνετε τις γνωριμίες σας, τα ενδιαφέροντά σας, μπουρδουκλώνεστε σε νέες πιο ευχάριστες καταστάσεις. Συναναστρέφεστε με άτομα άλλης φάσης, που έχουν να σας δώσουν τις πληροφορίες που αποζητάτε, για να γίνετε πιο έμπειροι και πιο δυνατοί στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Βρε .. αφήστε αυτά και ψάξτε για τον έρωτα.. Έλεος!!!

Ζυγός
Καλά με το καλημέρα σας θα έχετε γκρίνιες. Σας στριμώχνουν από το σπίτι, οι γονείς σας; τα παιδιά σας; ο σύντροφός σας; Πάντως σκούρα τα πράγματα. Όλο απουσιάζετε είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά, δεν ασχολείστε με τίποτα, δε βοηθάτε πουθενά και τέτοια γνωστά καταπιεστικά ζητήματα. Χα χα .. Ε λοιπόν ας είστε προετοιμασμένοι να τα αντιμετωπίσετε ή να τη κάνετε από τη πίσω πόρτα!

Σκορπιός
Εντάξει το έχουμε καταλάβει πως έχετε πέσει με τα μούτρα στη δουλειά. Πρέπει το έργο σας να ολοκληρωθεί άμεσα, να μην υπάρχει καμία εκκρεμότητα και γενικά να είναι όλα τέλεια! Συμφωνώ μαζί σας απόλυτα. Βέβαια, ρίξτε και κανά χαμόγελο, παίξτε λίγο με τις λέξεις, φλερτάρετε με το περιβάλλον σας, ξέρετε εσείς.. Λίγο από όλα.. Έτσι για να γίνει η μέρα σας πικάντικη..

Τοξότης
Έχετε πολλές ιδέες για το πώς θα κάνετε οικονομία τις ημέρες αυτές. Ξέρετε πως με αυτά που έχετε θα πρέπει να περάσετε τις γιορτές, εντάξει θα έρθουν και λίγα ακόμα, όμως οι λογαριασμοί θα είναι πολλοί και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα πάντα συγχρόνως. Οργανωθείτε, μη κάνετε σπατάλες και αποφύγετε τους πειρασμούς. Ένα ωραίο ταξιδάκι μακριά στην εξοχή, θα ήταν ιδανικό και πολύ οικονομικό. Σκεφτείτε το!

Αιγόκερως
Πολύ δυναμικοί και αποφασισμένοι είστε για όλα και θα φροντίσετε να το δείξετε αυτό. Μόνο ντουντούκα που δε θα πάρετε για τόσο πολύ. Το ύφος σας λίγο να προσέξετε, γιατί ενώ έχετε όλο τον κόσμο με το μέρος σας, θα τσινήσουν μερικές ψυχές έτσι για να σας τη σπάσουν. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να γίνει το δικό σας, δίχως να υπάρχουν εντάσεις.

Υδροχόος
Σα να έχει φύγει εκείνο το ομιχλώδες σύννεφο που ήταν μπροστά σας όλο αυτό τον καιρό και βλέπετε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά από ποτέ. Ευτυχώς έχετε τα κέφια σας και η αισιοδοξία έχει μείνει πολύ περισσότερο από τα συνηθισμένα, για αυτό φροντίστε με τις πράξεις σας και όχι με τα λόγια σας, να κάνετε αυτά που πρέπει. Ξέρετε πιο είναι το πρόβλημα, για αυτό λύστε το!

Ιχθύες
Σήμερα θα ξυπνήσετε με το συναίσθημα του αρχηγού. Θα ξεκινήσετε να δίνετε κατευθύνσεις, εντολές, συμβουλές καταπιεστικές, πάντως με πολύ έντονο τρόπο θα δείξετε το χαρακτήρα και τα θέλω σας! Ομαδικό να είναι το πνεύμα σας. Έτσι πρέπει να κινηθείτε. Μπορεί να ακολουθούν οι άλλοι εσάς, αλλά και εσείς πρέπει να συνεργαστείτε μαζί τους.. Δύσκολο εεεε ;;;;

magicfariel@gmail.com