Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 05/12/2015 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι πολύ πρωί ακόμα, αγωνιώ για το ξημέρωμα, αφού τόσο μου αρέσει, γιατί είναι αθώο, αγνό, δροσερό και τόσο καθαρό.. που δεν έχει σημασία αν
βρίσκομαι σε κάποιο χωριουδάκι, ή σε ένα μπαλκόνι κάπου στην Αθήνα.. Η στιγμή είναι κοινή για όλους! Το χάραμα είναι το ίδιο.. Σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη.. και όλως τυχαίως αφήνει παρόμοια συναισθήματα σε όλο τον κόσμο.. Δεν είναι μαγικό;;;

Παρατηρώ έξω από το παράθυρο, είναι ακόμα σκοτεινά. Έχει μερικά σύννεφα, σκόρπια αλλά έχουν έντονο χρώμα ροζ.. Τα αστέρια είναι λαμπερά. Ένα αχνό φως φαίνεται σε κάποιο παράθυρο από τα σπίτια. Ναι ο κόσμος σιγά-σιγά, ξυπνά, σηκώνεται, όμως και ξανά κοιμάται.. γιατί είναι νωρίς.. λίγο χουζούρεμα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, Σάββατο σήμερα!


Το βρίσκω απολαυστικό αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ησυχία παντού, κάτι πουλιά έχουν ξυπνήσει και κελαηδούν ήδη.. (χα χα μη πηγαίνει ο νους σας στο πονηρό..), πίνω το καφεδάκι μου, σκέφτομαι διάφορα και χαμογελώ.. Σε λίγο θα βάλω και μουσικούλα και κάπως έτσι θα πω στο σύμπαν ξανά Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α !!!

φιλάκια..


Κριός
Σοβαρεύεστε απότομα και δίνετε μεγάλη βάση στα οικονομικά σας τα ζητήματα και στα πολύ προσωπικά σας φυσικά. Ετοιμάζεστε για κάτι μεγάλο; Κάτι το διαφορετικό; Μήπως το έχετε κρατήσει μυστικό από όλους; Είμαι σίγουρη πως μια σκέψη ή μια επιθυμία σας τη δουλεύετε υπογείως και μόλις είστε έτοιμοι, θα τη κάνετε την έκπληξη και όποιον πάρει ο χάρος!

Ταύρος
Μέρα μαγική για εσάς, ρομαντική, φιλική και πολύ αισιόδοξη. Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, αλλά σήμερα ένας άνθρωπος που σας πλήγωσε μια φορά και ένα καιρό, θα βρει τον τρόπο να σας πλησιάσει και να σας ζητήσει ένα συγγνώμη με τον τρόπο του φυσικά. Μπορεί και κάποιος που σας είχε ζορίσει πολύ στο παρελθόν, να έρθει με το μέρος σας και να νιώσετε εκείνη τη συναισθηματική τη δικαίωση..

Δίδυμος
Σήμερα ρίχνετε όλο το βάρος σας στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Ιδιαίτερα όσοι δουλεύετε τις μέρες αυτές. Χαμογελαστοί, πρόσχαροι, θετικοί και αισιόδοξοι, φτιάχνετε τις σχέσεις σας με τον κόσμο και γίνεστε αγαπητοί. Παίζει να βγάλετε μερικά χρήματα παραπάνω, έτσι επειδή ήσασταν καλά και εργατικά παιδιά. Σε καμία περίπτωση μη τεμπελιάσετε σήμερα και ξεχάστε τα ψυχολογικά σας σπίτι!

Καρκίνος
Ερωτική η μέρα σας πολύ. Και ρομαντική μπορεί να είναι

αφού σήμερα ειδικά θα σας τσιμπήσει εκείνο το βέλος του έρωτα και θα αποζητήσετε πολύ τρυφερές στιγμές. Για αυτό ντυθείτε αισθησιακά, φορέστε τα αρώματά σας και γοητέψτε το σύντροφό σας, ή μια άγνωστη ύπαρξη. Ο στόχος είναι να ικανοποιήσετε τις ορέξεις σας. Οι ελεύθεροι λίγο το νου σας, γιατί αν προκύψει όλο αυτό, μη ξεκινήσετε να μιλάτε για γάμο και παιδιά. Να το πάτε λάου – λάου..

Λέων
Σκούρα τα πράγματα χρυσά μου. Δεν είστε και στα πολύ καλά σας σήμερα και θα σας φταίνε τα πάντα. Ναι είναι αστρολογικό το θέμα, για αυτό προσπαθήστε να είστε εγκρατείς. Δίνετε μεγάλη σημασία σε έναν άνθρωπο, ο οποίος όλως τυχαίως με αυτά που λέει και κάνει σας πληγώνει. Είστε και εσείς ευαίσθητοι πολύ, τρέχει και η φαντασία σας, σας βλέπω να σκοτεινιάζετε ολόκληροι. Ψυχραιμία.. ένα μαύρο σύννεφο είναι τίποτα άλλο!

Παρθένος
Με τρελά κέφια θα ξυπνήσετε σήμερα και θα κάνετε τα απίστευτα μπορώ να πω. Θέλετε να βγείτε απόψε, να νυχτοπερπατήσετε, να το διασκεδάσετε λιγάκι διαφορετικά γιατί αρκετά μέσα στο σπίτι ή στο γραφείο. Μπορεί να συνδυάσετε κιόλας ένα επαγγελματικό ραντεβού, με τη διασκέδαση και να βγείτε κερδισμένοι από όλες τις απόψεις. Ξέρετε εσείς καλύτερα από μένα.. Πάντως ξεχάστε το κρεβατάκι σας για λίγο..

Ζυγός
Μια πολύ καλή μέρα για να ζητήσετε τα χρήματα που σας οφείλουν. Ή ακόμα μπορείτε να μιλήσετε με έντονο ύφος πάντα για μια αύξηση. Κοιτάζετε τον εαυτό σας, το συμφέρον σας και είστε σίγουροι κιόλας για αυτά που έχετε να προσφέρετε. Δυνατή η μέρα σας πολύ, θα σας δοθούν κάποιες ευκαιρίες, αρκεί να είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας.

Σκορπιός
Γλυκά μου τι να πω, από σήμερα η Θεά Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Ο έρωτας δηλαδή σας χτυπά τη πόρτα, μπαίνει μέσα με το έτσι θέλω και σας κάνει πολύ γοητευτικούς και ακαταμάχητους. Δε ξέρω αν θα σας αρέσει όλο αυτό, γιατί είστε περισσότερο σκοτεινοί τύποι, παρά χαρωποί, πάντως σας γλυκαίνει, σας κάνει πιο προσιτούς, πιο καλοδιάθετους και έτσι βελτιώνονται οι σχέσεις σας και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο! Καιρός ήταν..

Τοξότης
Σκοτάδια ερωτικά έχει το μενού για σήμερα. Κάτι μυστήριο θα πάθετε και θα εξαφανιστείτε από παντού. Μπορεί να ανατρέξετε σε μια ερωμένη ή ερωμένο, δε ξέρω, κάτι παράνομο, κάτι απαγορευμένο, πάντως κανείς δε θα μάθει τι κάνατε τόσες ώρες εκεί έξω. Παράξενα σας τα λέω, αλλά είστε και εσείς παράξενοι τύποι. Και σήμερα γίνεστε πολύ κακά παιδιά!

Αιγόκερως
Όπου σας τραβήξουν να πάτε. Μέρα που θα κάνετε πολλές γνωριμίες, χρήσιμες κιόλας που θα σας βοηθήσουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας. Συνεπώς, ξεχάστε το σπίτι και τις ξάπλες και ακολουθήστε τη παρέα. Ακόμα και απορίες αν έχετε για θέματα που δε γνωρίζετε, μπορεί έτσι ξαφνικά να βρείτε τις απαντήσεις και να κάνετε εκείνο το τρελό το συνδυασμό.. Ξέρετε εσείς.. Πάντως μην αφήνετε τίποτα στη τύχη.

Υδροχόος
Λάμπετε ολόκληροι ξανά! Βέβαια, αφού πάλι κάνατε τα μαγικά σας και εκεί που ήσασταν στο σκοτάδι μέσα, επανήλθατε πάλι στο φως και όχι μόνο. Καιρός ήταν να νιώσετε και εσείς έτσι, να δραστηριοποιηθείτε, να δημιουργήσετε, να γίνετε πάλι αγαπητοί στο κόσμο. Σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι για όλα! Μπαίνει το νερό στο αυλάκι και ηρεμεί επιτέλους η ψυχούλα σας.. Για λίγο θα είναι απολαύστε το!

Ιχθύες
Νομίζω δε σας χωράει ο τόπος. Δε ξέρω μπορεί να πάρετε τους δρόμους, μπορεί και τα βουνά, πάντως όπου και αν βρεθείτε θα προκύψουν γνωριμίες. Θα ανταλλάξτε απόψεις απίστευτες και θα μάθετε νέα πράγματα. Ξεσηκώνεστε για τρελές καταστάσεις, που σας ταιριάζουν στο απόλυτο και νιώθετε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση με τις επιλογές σας. Προχωρήστε άφοβα!

magicfariel@gmail.com