Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 03/12/2015 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι μέρα είναι;; Κάθε μέρα το ρωτάω αυτό..
Άργησα σήμερα να ξυπνήσω, αφού μια αλυσίδα ενός σκύλου, με βασάνιζε όλο το βράδυ.. Μπορεί να ήταν και ένα φάντασμα, που ήθελε να έρθει κοντά μου, αλλά για κάποιο λόγο δε μπορούσε.

Παράξενη πολύ η μέρα η σημερινή.. για αυτό σας αφήνω με τα λιγοστά αυτά μου λόγια.. φιλάκια..



Κριός
Κάτι που εκκρεμούσε καιρό τώρα, έφτασε στο τέλος του. Βάζετε τη τελευταία σας τη πινελιά και κάνετε τη παράδοση. Δε ξέρω αν θα ακούσετε εκείνο το μπράβο, πάντως μέχρι το βραδάκι σας φεύγει ένα άγχος!

Ταύρος
Σήμερα θα θελήσετε να επικοινωνήσετε με μια ψυχή! Καλά θα κάνετε να πράξετε όπως νιώθετε, να έρθετε σε επαφή και να πείτε ότι σκέφτεστε και νιώθετε καιρό τώρα! Θετική η μέρα σας από όλες τις απόψεις!

Δίδυμος
Από κέφια όχι και τόσο καλά, για αυτό σήμερα θα προτιμήσετε να μείνετε λίγο μόνοι. Το έχετε ανάγκη αυτό άλλωστε για να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Καλύτερα να το πείτε έξω από τα δόντια παρά να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις επαφές..

Καρκίνος
Πολλές οι πληροφορίες που θα λάβετε και θα συγχυστείτε κάπως. Ότι δε καταλαβαίνετε, φροντίστε να κάνετε την ερώτηση, παρά να μπείτε σε δυσάρεστες σκέψεις. Όλα μια χαρά θα πάνε, αισιόδοξοι να είστε μόνο. Πιο δραστήριοι από ποτέ!

Λέων
Κάποιος προσπαθεί μέρες να σας μπουρδουκλώσει. Δε θα τα καταφέρει με τίποτα, γιατί ήδη σας έχουν περάσει μερικές σκέψεις παράξενες από το μυαλό. Μπορεί να μην έχετε τα κέφια σας, όμως οι κουβέντες σας θα είναι τόσο δυνατές, που θα συγκλονίσουν!

Παρθένος
Έχει ποτίσει μέσα σας η απαισιοδοξία και εκπέμπετε κάτι το πολύ αρνητικό. Κακώς, γιατί όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο τον καιρό, είναι μαθήματα για το πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις από εδώ και πέρα. Ξεπεράσετε λίγο τον εαυτό σας..

Ζυγός
Οι σκέψεις σας σήμερα θα είναι κάπως μελαγχολικές. Χωρισμούς θέλατε αλλά να που τώρα δεν έχετε με κάποιον να μοιραστείτε τις χαρές και τις λύπες σας. Άντε σηκώστε το τηλέφωνο και επικοινωνήστε, γιατί αυτό έχετε ανάγκη πολύ!!!

Σκορπιός
Καθαρίστε λίγο το σπίτι σας, βάλτε μερικά πράγματα στη θέση τους και μετά εξαφανιστείτε. Σε λίγο δε θα βρίσκετε τίποτα και θα γκρινιάζετε πάλι. Αν είστε μόνοι, φωνάξτε βοήθεια! Ένα φίλο, μια γυναίκα, ή συνεργείο ολόκληρο!

Τοξότης
Δώστε βάση στις λεπτομέρειες, γιατί σήμερα αυτές θα σας βασανίσουν περισσότερο. Μπορεί να κάντε σωστά τις δουλειές σας, αλλά το τελευταίο τον καιρό, τα κάνετε λίγο επιφανειακά, αφού έχετε διάφορα στο μυαλό σας. Σας τσεκάρουν να το ξέρετε!

Αιγόκερως
Μέρα που θα μάθετε νέα πράγματα. Θα πρέπει να συνεργαστείτε με έναν εντελώς διαφορετικό άνθρωπο και να σας διδάξει μια συνέχεια που δεν είχατε ποτέ στο μυαλό σας. Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής.. πάντως ακολουθήστε τα σημάδια και θα δείξει..

Υδροχόος
Δεχθείτε την αγάπη του κόσμου και τη βοήθεια που θέλουν να σας προσφέρουν. Δεν είναι όλοι κακά παιδιά ούτε θέλουν να σας βγάλουν το μάτι. Συνεργαστείτε επιτέλους με χαμόγελα και αισιοδοξία και βάλτε μερικούς ανθρώπους μέσα στη ζωή σας!

Ιχθύες
Σήμερα θα καταλάβετε το πόσο σας αγαπάει μια ψυχή. Θα δείτε κινήσεις που θα σας εντυπωσιάσουν και θα νιώσετε πολύ όμορφα. Βέβαια και εσείς έχετε αλλάξει πολύ για αυτό δώστε βάση σε αυτή τη σχέση και όλα θα πάνε μια χαρά!

magicfariel@gmail.com