Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 28/12/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άλλη μέρα σήμερα, εντελώς διαφορετική, χαρωπή σχεδόν για όλο τον κόσμο.. Να πω την αλήθεια μου, το σύμπαν έχει πάει και αυτό διακοπές, όμως
μη νομίζετε από αύριο επιστρέφουν τα μαύρα τα σύννεφα, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε!

Ιδιαίτερα κοινωνική η μέρα για όλο τον κόσμο, προσκλήσεις για εξόδους, για βόλτες για συναντήσεις. Μη χάσετε την ευκαιρία, γιορτές έχουμε.. Να βγείτε έξω, να επικοινωνήσετε σε βάθος και να μοιράσετε χαμόγελα. Όλο αυτό είναι και ανταποδοτικό και κάνει καλό και στη ψυχολογία. Περπατήστε, να χωνέψετε τις λιχουδιές που φάγατε. Αγοράστε μικρά δωράκια στους δικούς σας! Φλερτάρετε με πάθος και ζωντάνια..






Τέτοια μέρα είναι σήμερα.. Φανταστική και Ονειρεμένη!
φιλάκια..


Κριός
Πολύ κεφάτοι και χαρωποί ότι προκύψει σήμερα θα το αποδεχτείτε δίχως μουτράκια και δίχως γκρίνιες! Να το ξέρετε σας αλλάζουν το πρόγραμμα από τη μια στιγμή στην άλλη. Θα είστε βέβαια τυχεροί γιατί αυτό που θα σας προτείνουν θα είναι πολύ καλύτερο. Ανέμελη η μέρα σας, γεμάτη από χαμόγελα!

Ταύρος
Να περιμένετε να σας εκνευρίσουν σήμερα. Μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία, προσπεράστε τους και ξεπεράστε και τον εαυτό σας. Ναι χαμόγελα με δόντια θα μοιράσετε, το ζητούμενο θα είναι να σας αφήσουν στην ησυχία σας, να κάνετε το πρόγραμμά σας, έτσι όπως εσείς θέλετε!

Δίδυμος
Σήμερα θα σας αποζητήσουν όλοι οι φίλοι σας. Και επειδή τις προηγούμενες ημέρες τους αραδιάσετε ένα κάρο δικαιολογίες, ξαφνικά θα βρεθείτε με ένα πρόγραμμα φουλ, ίσως να χρειαστεί το κορμί σας, να είναι σε δυο μέρη συγχρόνως, αλλά όλα θα τα καταφέρετε εσείς. Τι Δίδυμοι είστε άλλωστε;

Καρκίνος
Ανοίξτε το πορτοφόλι σας, κάντε χώρο γιατί μπαίνει χρήμα μέσα! Τι καταπληκτική μέρα που σας ξημέρωσε! Δε ξέρω από πού θα έρθει, ίσως να χρειαστεί να παίξετε και ένα τυχερό παιχνιδάκι, έτσι για το καλό. Ότι και αν συμβεί, να είστε εγκρατής και να ξεχάσετε το shopping therapy! Φάτε μια τούρτα καλύτερα!

Λέων
Φοβερή η ημέρα σας, μπορεί και φανταστική εντελώς! Άγνωστο από πού θα σας έρθει και το πώς, όμως μην ανησυχείτε, σήμερα η τύχη, η χαρά και η αισιοδοξία, θα σας απογειώσουν! Μια είδηση; Μια ευκαιρία; Μια αύξηση; Κάτι πολύ χαρωπό έρχεται για να σας κάνει να λιώσετε από ευτυχία. Φοβάμαι, τι θα μπορούσε να εννοεί ο ποιητής.. όμως σας το εύχομαι ολόψυχα!

Παρθένος
Ωχ πού πήγατε και μπλέξατε πάλι;; Η μέρα σας σήμερα είναι παιχνιδιάρικη όμως και πολύ επικίνδυνη. Μπορεί να σας φλερτάρουν μπροστά στα μάτια ανθρώπων που δε πρέπει να δουν τέτοιες συμπεριφορές. Απιστία μου μυρίζει, μπορεί όχι από τη πλευρά σας, αλλά σίγουρα από την άλλη και εσείς θα είστε η πηγή του κακού! Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι.. Καιρός ήταν!

Ζυγός
Και εκεί που δε θα έχετε όρεξη για τίποτα, θα είστε μόνοι και έρημοι σας τη καλαμιά στο κάμπο, ξαφνικά θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα σας κάνουν μια πρόταση ή για έξω σε ένα μαγαζί ή σε κάποιο σπίτι να πάτε! Εννοείται πως ντυθήκατε και εξαφανιστήκατε, γιατί εκεί θα συμβούν πολύ ευχάριστα πράγματα σε εσάς.. Γνωριμίες, πολλές γνωριμίες.. Ότι σας αρέσει..

Σκορπιός
Επιτέλους και μια ωραία μέρα για εσάς, έτσι όπως τη θέλετε. Κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας! Όπου πάτε, όπου βρεθείτε και σταθείτε, θα σας δώσουν πολύ μεγάλη σημασία, θα σας κολακεύσουν και αυτό θα λειτουργήσει ως φάρμακο για το ψυχικό σας τον κόσμο. Μη κάνετε το λάθος να αρνηθείτε προτάσεις για έξω. Επιβάλλεται να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τον κόσμο.. Να σας αγαπήσουν..ξανά!

Τοξότης
Και που λέτε εκεί που θα είστε κάπου απασχολημένοι ή αραχτοί, θα εμφανισθεί ως δια μαγείας ένα πρόσωπο που θα σας τραβήξει τη προσοχή. Προκύπτει φλερτ από το πουθενά και ένα βαθύτερο ενδιαφέρον, κάτι που σίγουρα θα σας κάνει να αναρωτιέστε αν ονειρεύεστε ή όχι! Συνεπώς μη μείνετε σπίτι, γιατί δε θα κατέβει κανείς από τη καμινάδα για να σας κάνει την έκπληξη!

Αιγόκερως
Κάτι πολύ ευχάριστο θα σας συμβεί και θα φτιάξει πολύ το κέφι σας. Μπορεί να είναι μια πρόταση για μια νέα δουλειά, συνεπώς το χρήμα πάλι έχει το πρωταγωνιστικό το ρόλο και εσείς το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά! Θετική και αισιόδοξη η μέρα σας, μην έχετε ενδοιασμούς για τις αποφάσεις σας. Κυνηγήστε το όνειρο και ας είναι μικρό..

Υδροχόος
Είστε τύραννοι, το ξέρουμε αυτό! Σήμερα με το χαμόγελο φυσικά θα το δείξετε σε μερικούς. Τι θέλω να πω! Θα απαγορέψετε κάθε διάλογο αρνητικό, απαισιόδοξο, ή αταίριαστο στις σκέψεις σας! Απίστευτο και όμως αληθινό! Το θέμα θα το ρίξετε εσείς και θα το οδηγήσετε εκεί ακριβώς που θέλετε. Όποιος έχει αντίθετη γνώμη είναι εκτός! Μέσα στην αγάπη σας βρίσκω πάλι..

Ιχθύες
Μέρα πολύ ευχάριστη για εσάς, αφού θα έχετε όλο τον κόσμο στο πλάι σας. Ζητήστε βοήθεια για να τελειώσετε μια ώρα αρχύτερα, να είστε ευγενικοί και χαμογελαστοί και θα δείτε πως μια χαρά θα πάνε όλα. Χαρωπή και σχετικά ξέγνοιαστη η μέρα σας, αφού όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Δεν έχετε για κάτι να ανησυχήσετε!

magicfariel@gmail.com