Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Το ύπουλο σχέδιο μιας ερωτευμένης Παρθένου, by F’Ariel!

Αχ και βαχ όταν ερωτεύεται ένας ή μια Παρθένος! Σήμερα θα αναφερθούμε βέβαια στη γυναίκα, μια ψυχή, πολύ μυστήρια και άκρως βασανισμένη.. Που λέτε της αρέσει ένας
Υδροχόος! Μικρούλης σε ηλικία, νιάτο που λέμε, τα χρονάκια της εκείνη τα έχει, όμως ο έρωτας χρόνια δε κοιτά, σωστά;
Η γνωριμία ήταν απρόβλεπτη, αφού από το πουθενά εμφανίστηκε ο ένας στη ζωή του άλλου, έχοντας πολλά κοινά ενδιαφέροντα μεταξύ τους και μια ανεξήγητη έλξη!

Μα ο μικρούλης, ως Υδροχόος, δε σκοπεύει να κάνει κάποια κίνηση, αφού ποτέ δε τη κάνει αυτό το ζώδιο, απλά φέρεται με ένα μυστήριο τρόπο και πετυχαίνει το σκοπό του αλλιώς!



Η Παρθένος συνεσταλμένη και ντροπαλή, βέβαια με πολύ βρώμικο μυαλό, σκέφτεται τρόπους να κάνει τη προσέγγιση δίχως να εκτεθεί φυσικά! Και κάπως έτσι.. αποφάσισε να κάνει ένα ωραίο τραπέζι, να καλέσει λίγους και καλούς και ανάμεσά τους θα βρίσκεται ο Υδροχόος, Τα Ζώδια του τραπεζιού.. ;;; Χμμμ πολύ ενδιαφέρον τη βρίσκω τη πληροφορία αυτή. Παρθένος, Ζυγός, Υδροχόος και Ταύρος! Συνδυασμός αχτύπητος και πολύ μυστήριος μπορώ να πω! Το εγκεφαλικό το παιχνίδι και οι ματιές θα πηγαίνουν σύννεφο! Δε ξέρω αν θα φάτε με όρεξη, πάντως όρεξη θα υπάρχει για πολλά!! Χα χα ..

Η Παρθένος που λέτε, είναι μια πολύ sexy woman! Της αρέσουν τα λεοπάρ, τα τιγρέ, οι ψηλές οι γόβες, τα φορεματάκια τα super sexy, αφού έχει και γυμνασμένο κορμί και μπορώ να τη χαρακτηρίσω ως αγριόγατα. Cat woman! Έτσι τη βλέπω εγώ.. Έτσι μπορεί να τη βλέπει και ο Υδροχόος..
Και κάπως έτσι, θα ντυθεί όμορφα, θα καθαρίσει το σπίτι της και θα φτιάξει τις γκουρμετιές της γιατί ό έρωτας από το στομάχι ξεκινάει.. Χρησιμοποιεί τα όπλα της, το ωραίο της το καθαρό το σπίτι, το όμορφο και πολύ γοητευτικό ντύσιμό της και το ανεπανάληπτο το φαγητό, με συνοδεία 5 μπουκάλια κρασί παρακαλώ πολύ… χα χα .. ντρίλα θα τους κάνει.. της πρότεινα μάλιστα μόλις μπουν σπίτι! Να μη χάσει λεπτό!

Για να δούμε τώρα αστρολογικά σήμερα πώς μπορεί να εξελιχθεί αυτό το τραπέζι;

Παρθένος
Γλυκιά μου ύπαρξη, πραγματικά εσύ μπορεί να έχεις τις καλύτερες προθέσεις, όμως θα ακούσεις διάφορα πράγματα που θα σε αναστατώσουν, μπορεί και να σε εκνευρίσουν. Κάπως αλλιώς το φαντάζεσαι και να είσαι σίγουρη πως αλλιώς θα προκύψει και θα αγωνιάς για το πότε θα σου αδειάσουν τη γωνιά! Το σχέδιο τραπέζι είναι πολύ έξυπνο, όμως οι συζητήσεις που θα προκύψουν, θα είναι τέτοιες που δε θα σε ενδιαφέρουν καθόλου. Μπορεί να ξεκινήσουν και οι μπηχτές, αφού κάποιος μπορεί να νιώσει μειονεκτικά ή άβολα! Συνεπώς για ακόμα μια φορά σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου, γίνεσαι πολύ συναισθηματική και μπορεί και πιο σκληρή και με τον εαυτό σου τον ίδιο!

Υδροχόος
 Το νεαρό το παλικάρι όταν θα φτάσει στο σπίτι σου, θα είναι μέσα στη τρελή τη χαρά και τον ενθουσιασμό! Θέλει πολύ να έρθει, να δει το χώρο σου, να φάει αυτά που του υποσχέθηκες πως θα φτιάξεις. Χαρούμενος θα είναι πολύ, όμως κάποιος άλλος δε θα είναι και τόσο. Μπορεί οι αυθόρμητες οι κινήσεις του, ή τα λόγια του να ενοχλήσουν μια ψυχή και ξαφνικά το κλίμα να αλλάξει. Κάποιος του κόβει τον αέρα..

Ταύρος
Νευράκια τα Ταυράκια σήμερα, να περιμένεις να σου το δείξει με ένα ψυχρό χαμόγελο, ή μια ματιά που κόβει πόδια! Να είσαι ευγενική με το ζώδιο αυτό και να του δώσεις τη σημασία που πρέπει γιατί η διαίσθηση που έχει, είναι ανεπανάληπτη.

Ζυγός
Τσίτα τα γκάζια και όλα στα κόκκινα! Ενοχλείται με κάτι που βλέπει ή ακούει και νομίζω ή γίνεται μπουχός ή τα κάνει όλα μπάχαλο.. Να ποιος θα κάνει το κακό στη παρέα..

Ο άλλος σου ο εαυτός.. χα χα ..

Είπαμε.. να τους μεθύσεις.. και μετά όλα τα άλλα..

magicfariel