Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 21/12/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Γυρεύω με αγωνία το πνεύμα των Χριστουγέννων. Μια έρχεται και μια φεύγει, γιατί
αυτή τη φορά είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα!

Καταρχήν έχει μαζευτεί ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το κεφάλι μας, που δε λέει να φύγει με τίποτα! Σήμερα δε η μέρα κρύβει εντάσεις, νεύρα και παρεξηγήσεις! Ο Ερμής πραγματικά όταν παίρνει ανάποδες ή παίζει με κακές παρέες, μπορεί να προκαλέσει μεγάλο κακό!



Συνεπώς μαντάτα δυσάρεστα, έρχονται ολοταχώς, για να μας μαυρίσουν τη ψυχή και αντί να τραγουδάμε jingle bells.. θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ!

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, είστε στο μάτι του κυκλώνα! Ο Ουρανός, θα φροντίσει για τα απρόβλεπτα τα γεγονότα και πραγματικά δε ξέρω τι να συμβουλέψω! Δίνετε ρέστα, μια απίστευτη θεατρική παράσταση και κλείνετε πόρτες και παράθυρα;;; Ή να συμβιβαστείτε; Θα δείξει.. μέχρι το βραδάκι όλοι θα γνωρίζουμε..

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα σας φορτώνουν σα το γαϊδούρι ένα πράγμα και σας βάζουν και χρονόμετρο! Αν κάτι δεν έχει τα αποτελέσματα που επιθυμούν οι άλλοι, τότε θα σας ρίξουν και το φταίξιμο και σας βλέπω όχι μόνο με μουτράκια, αλλά έτοιμοι να τα κάνετε όλα ρημαδιό! Απρόβλεπτη η μέρα σας σε όλα τα επίπεδα! Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι..

Ταύρος
Ένα μαντάτο δυσάρεστο έρχεται κατά επάνω σας! Σίγουρα θα αναστατωθείτε, θα ανεβάσετε πίεση, μπορεί να πέσετε και στα πατώματα, όμως ψυχραιμία πάνω από όλα. Τα πάντα αντιμετωπίζονται, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση και στη τελική, πριν ξεκινήσετε να φωνάζετε από εδώ και εκεί, ψάξτε να βρείτε τη βαθύτερη αιτία των πραγμάτων.

Δίδυμος
Μέρα που θα σας πιάσει μια μανία να ζητήσετε χρήματα από τους φίλους σας ή από το σύντροφό σας. Γνωρίζετε εκ των προτέρων πως δε θα τα γυρίσετε πίσω, γιατί δεν έχετε τη δυνατότητα αυτή. Καλύτερα να είστε ειλικρινής μαζί τους, παρά να δώσετε υποσχέσεις που δε θα τις τηρήσετε ποτέ! Από την άλλη καλύτερα να μη ζητήσετε τίποτα! Αυτό λένε τα άστρα!

Καρκίνος
Όσο και αν προσπαθήσετε να είστε στην ώρα σας, σε οτιδήποτε έχετε σχεδιάσει για σήμερα, να ξέρετε πως θα προκύψει το ένα εμπόδιο μετά το άλλο και το πρόγραμμά σας θα έρθει τούμπα! Μέσα στα νεύρα θα είστε, γιατί πάει χάλασε το μαλλί, δε θα βρίσκετε τα κλειδιά σας, μπορεί ακόμα και το αυτοκίνητό σας να μη παίρνει μπροστά! Τι να πω, ψυχραιμία και να υπολογίσετε και την αναβολή..

Λέων
Σήμερα λοιπόν θα προκύψουν διάφορα παράξενα. Εκεί που νομίζατε πως έχετε ολοκληρώσει όλες σας τις δουλειές, ξαφνικά θα πρέπει να ανατρέξετε πίσω. Να κλείσετε εκκρεμότητες που δεν αφήνουν το έργο σας να είναι τέλειο. Μη γκρινιάζετε, είναι η ευκαιρία να διορθώσετε τα λάθη σας, για να μην εκτεθείτε αργότερα.

Παρθένος
Είστε έτοιμοι να ξεχυθείτε στην αγορά γιατί θέλετε να πάρετε μερικά δωράκια. Και ξαφνικά θα εμφανιστείτε το άτομο που θα σας θυμίσει τις οφειλές σας, τα χρέη σας και θα σας ταρακουνήσει αυτό κάπως, γιατί διαπιστώνετε πως δε σας παίρνει για να κάνετε τόσα πολλά έξοδα! Μη στεναχωριέστε. Να έχετε όμορφα και λογικά επιχειρήματα στο τσεπάκι και στο τέλος θα γίνει το δικό σας..

Ζυγός
Υπάρχει μια σκέψη που σας βασανίζει το μυαλό. Είστε πολύ εκνευρισμένοι και θέλετε απεγνωσμένα να μιλήσετε σε κάποιον. Πρώτον για να βγει από μέσα σας και δεύτερον για να ακούσετε καμιά άποψη λίγο διαφορετική μπας και ηρεμίσετε λιγάκι. Από το να φωνάζετε και να σπάτε πράγματα, προτιμήστε το διάλογο με ένα φιλαράκι!

Σκορπιός
Δυσάρεστη η μέρα σας και άκρως εκνευριστική! Ότι κανονίζατε θα πρέπει να το σταματήσετε, να το αναβάλετε, γιατί δε προχωράει και σας χαλάει πολύ τη διάθεση. Πάρτε βαθιές ανάσες και αποδεχτείτε το γεγονός, πως μπορεί ετούτη τη φορά, οι σκέψεις σας, οι επιλογές σας και οι επιθυμίες σας, δεν έπιασαν τόπο! Ψάξτε τη βαθύτερη αιτία και καιρός να μάθετε από τα λάθη σας..!

Τοξότης
Ετοιμαστείτε να βάλετε το χέρι στη τσέπη βαθιά. Έξοδα προκύπτουν από το πουθενά και δε θα καταφέρετε να τα αποφύγετε με τίποτα. Από την άλλη για να αντιμετωπίσετε ένα θέμα που σας καίει, θα πρέπει να συμβιβαστείτε λίγο με την άλλη τη πλευρά, να το συζητήσετε καλύτερα και να μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας! Αλλάξτε ύφος, για να φτιάξει η μέρα σας!

Αιγόκερως
Μέρα πολύ δύσκολη σε θέματα επικοινωνίας. Δε θα βγάλετε άκρη με τίποτα. Άλλα θα λέτε εσείς, άλλα θα καταλαβαίνουν και κάπως έτσι μπορεί να τρελαθείτε εντελώς, να τα πάρετε κρανίο φουλ και να εξαφανιστείτε από όπου βρίσκεστε. Εντάσεις, παρεξηγήσεις και πολλά νεύρα. Είναι σίγουρα αστρολογικό το φαινόμενο, για αυτό πάρτε τα χάπια σας από τώρα!

Υδροχόος
Δεν έχετε τα κέφια σας καθόλου! Σήμερα θέλετε να ανοίξετε το στόμα σας και να φέρετε το πανικό τον ίδιο. Επειδή κανείς δεν είναι στα καλά του, θα σας πρότεινα να παραμείνετε ψύχραιμοι μέχρι να περάσει η αστρολογική αυτή μπόρα! Δεν είναι καλή ημέρα για κανέναν! Κάντε λίγη υπομονή ακόμα.. Από τις 22 και μετά αλλάζει πολύ το κλίμα για εσάς!

Ιχθύες
Λέτε να πάτε στα μαγαζιά και να αγοράσετε εκείνα τα δώρα, να τα βάλετε κάτω από το δέντρο για να είστε έτοιμοι για τις μέρες που έρχονται! Θα ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα, θα ξεφύγετε που λέμε, γιατί καιρό έχετε να το κάνετε αυτό, σας λείπει το γεγονός πως θα πραγματοποιήσετε τις μικρές σας τις επιθυμίες και κάπως έτσι αύριο μπορεί να μην έχετε ούτε για τσίχλες! Το νου σας..

magicfariel@gmail.com