Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Υποτίθεται..

..πως φτάσανε γιορτές.. τα Χριστούγεννα!

Πως οι καρδιές θα ζεσταθούν ξανά.. θα μοιράσουν αγάπη, συμπόνοια, ανθρωπιά..

Ότι μας πλήγωσε πάει πέρασε... το  πήραμε το μάθημά μας.. Μπορεί να μη
πραγματοποιήθηκαν οι επιθυμίες μας, τα όνειρά μας, όμως δε πειράζει.. δε πετυχαίνει πάντα το γλυκό! Χαλάει κιόλας.. Και μερικές φορές πρέπει να το φτιάξουμε απο την αρχή..

Λίγες μέρες ακόμα έμειναν, για να φύγει μια χρονιά τόσο στραβή, κακή και ανάποδη, τόσο ψυχρή, τόσο αδιάφορη, που απορώ.. υπάρχει το κουράγιο, να προσφέρουμε αγάπη.. ;;; να συγχωρήσουμε και ας μη μας ζητήσουν ποτέ ένα συγγνώμη;;;;

Υποτίθεται, πως έγινε μια νέα αρχή! Πώς αφήσαμε τα κακά πίσω μας, πως ξεπεράσαμε εκείνα τα εμπόδια και στη τελική, το μήνυμα το πήραμε! Κάποιοι γουστάρουν και κάποιοι δε γουστάρουν!

Υποτίθεται πως όσοι έχουν τη δύναμη, μπορούν να γίνουν ανώτεροι άνθρωποι, να ξεπεράσουν τους εγωισμούς και τα πείσματα και να προσφέρουν ένα χέρι, μια κουβέντα, μια καλή πράξη..

Όμως τίποτα δεν υποτίθεται! Η ψυχή του ανθρώπου  μπορεί να θέλει, να έχει καλές προθέσεις, όμως το σώμα και το μυαλό έχουν μάθει να φέρονται αλλιώς! Εκεί που κάποιοι πάνε να δώσουν, το παίρνουν πάλι πίσω, ακόμα και τη τελευταία τη στιγμή και σου λένε.. αν το θες, έλα να το πάρεις!

Υποτίθεται.. πως θα ήμουν και εγώ εκεί.. όμως δε θα είμαι..

Γιατί τίποτα δεν υποτίθεται..

magicfariel