Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, Κρόνος και Χριστούγεννα, απλά δε ταιριάζουν.. by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορεί ο Δεκέμβρης να προχωρά με πολύ γοργούς ρυθμούς, όμως ακόμα έχει μέλλον. Για αυτό ας συνεχίσω με
αυτή την απίστευτη τετράδα, η οποία έχει υποδεχθεί το Κρόνο, με τα χίλια ζόρια φυσικά και κάπως έτσι τα φετινά τα Χριστούγεννα θα είναι λίγο, ψυχρά και ανάποδα, από συναισθηματικής άποψης..



Μπορεί να έχετε σχέδια, για τις ημέρες αυτές, που κατά πάσα πιθανότητα να χαλάσουν, αφού τα εμπόδια και οι ανατροπές θα πρωταγωνιστήσουν. Ο Ουρανός θα φροντίσει για αυτό να είστε σίγουροι! Θετικές επιρροές και αρνητικές σμίγουν και εκεί που θα συμβαίνει κάτι καλό, κάτι θα γίνεται και θα χαλάει..

Οι τάσεις φυγής, θα είναι το κύριο συναίσθημα των ημερών, όμως μέχρι να φτάσετε στο προορισμό σας, μπορεί να σας βγει και η ψυχή! Διπλωματική στάση επιβάλλεται να κρατήσετε, απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάτε και εκτιμάτε γιατί σήμερα είναι έτσι και αύριο γιουβέτσι. Με πιάνετε τι σας λέω;;;

φιλάκια..

Δίδυμος
Μπορεί να δείχνετε μια χαρά, όμως είστε πιο ανήσυχοι από ποτέ! Δεκέμβρης, ένας μήνας που θα σας δώσει πολλά, τουλάχιστον από αστρολογικής άποψης, αφού ο Ουρανός και ο Άρης θα σας στηρίξουν αρκετά! Τι σημαίνει αυτό; Πώς μια απρόβλεπτη δύναμη θα σας κυριεύσει, θα γίνετε πιο αποφασιστικοί από ποτέ, θα καταφέρετε να το σώσετε ακριβώς τη τελευταία τη στιγμή. Βέβαια τίποτα δε θα είναι ξεκάθαρο, αφού ούτε εσείς το θέλετε και τόσο και συνέχεια θα προκύπτουν θέματα οικονομικά, με λογαριασμούς, με τις κάρτες σας, με τις αγορές σας ακόμα και με τα ταξίδια σας .. Χαοτική λίγο η κατάσταση, καλό είναι να δώσετε βάση γιατί σας συμβαίνει αυτό.. Επιβάλλεται να κρατήσετε διπλωματική στάση! Και το στόμα σας κλειστό! Ο Κρόνος σας βασανίζει να το ξέρετε, οι σχέσεις σας μια έτσι και μια γιουβέτσι. Κλείνεστε κάπως στον εαυτό σας και γίνεστε πολύ αυστηροί και απόλυτοι, γεγονός που θα προκαλέσει εντάσεις. Ένας έρωτας προκύπτει από το χώρο της δουλειάς σας. Ο μήνας αυτός έχει πολύ φλερτ για εσάς..

Παρθένος
Νομίζω σας έχει βάλει το σύμπαν στο μάτι! Τι Δεκέμβρης θα είναι αυτός;; Άγνωστο! Αρκετοί πλανήτες σας ζορίζουν κατά κάποιο τρόπο, σας στριμώχνουν, γιατί επιβάλλεται να αντιδράσετε για να ξεκαθαρίσει και το τοπίο! Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας, φτάνουν για να κάνουν όλο το κακό! Μέχρι και τις 9 προφανώς ήταν όλα στάσιμα, επικοινωνία μηδέν με το περιβάλλον, συνεννόηση καμιά! Ευτυχώς τη προσπεράσαμε τη μέρα αυτή και καιρός για μια βαθιά ανάσα! Μια τάση φυγής θα τη νιώσετε, μέρα με τη μέρα θα είναι πιο έντονο το συναίσθημα αυτό, όμως στο τέλος δε ξέρω τι θα κάνετε! Ξεσηκώνεστε για ένα ταξίδι, αν όμως το σκεφτείτε τελευταία στιγμή, χλωμό το βλέπω να πραγματοποιείται! Οι κινήσεις σας ας είναι αργές και σταθερές, όπως εσείς γνωρίζετε καλύτερα γιατί οι βιασύνες φέρνουν μπελάδες. Οι σχέσεις σας δεν είναι και στα καλύτερά τους. Ακούστε τι έχουν να σας πουν. Φιλτράρετε τα λόγια τους. Κρατήστε για εσάς ότι αξίζει. Από την άλλη βγείτε έξω και κάντε νέες γνωριμίες. Μέχρι τέλος του μήνα, ένα φλερτ δυνατό προκύπτει.. Ζήστε το!

Τοξότης
Στο μάτι του κυκλώνα! Έτσι είναι με το Κρόνο αγκαζέ! Δύσκολος μήνας ο Δεκέμβρης για εσάς, το σύμπαν παίζει ύπουλο παιχνίδι πάνω από το κεφάλι σας. Ο Πλούτωνας και ο Ουρανός, σας τρελαίνουν κανονικά, κάνετε βουτιά στα σκοτάδια και το απρόβλεπτο θα συμβαίνει κάθε μέρα, να το περιμένετε. Την άδεια για τις διακοπές παίζει να μη τη πάρετε και να αλλάξουν κατά πολύ τα σχέδιά σας. Εργασία και όχι χαρά, έχει όλο το μήνα, αφού κάτι προκύπτει που θα πρέπει να στρέψετε όλη σας τη προσοχή εκεί! Φυσικά, τη τρέλα μπορεί να τη κάνετε, δηλαδή να πάρετε άδεια από τη σημαία και να εξαφανιστείτε. Εκεί θα υπάρξουν επιπτώσεις να το ξέρετε και αυτό! Τα μυστικά σας μαθαίνονται, οι φίλοι.. όχι όλοι, κάποιοι από αυτούς, δείχνουν το πραγματικό τους το πρόσωπο! Δε θα μπορέσετε να το σώσετε από πουθενά! Μην εμπιστεύεστε κανέναν τις μέρες αυτές, κυρίως όσους σας τάζουν τον ουρανό με τα άστρα! Η πανσέληνος στις 25 σας ηρεμεί κάπως, αλλά θα είναι προσωρινό. Ευτυχώς στο τέλος της ιστορίας, θα λάβετε την αγάπη που αποζητάτε και θα νιώσετε πολύ όμορφα..

Ιχθύες
Μπορεί ο Δεκέμβρης να είναι ένας γιορτινός μήνας, όμως όχι για εσάς! Τουλάχιστον για φέτος! Το μυαλό σας είναι καθαρά σε επαγγελματικά θέματα και στο πώς θα αυξήσετε τα λεφτά σας! Βέβαια, τίποτα δεν είναι ρόδινο και τα θέματα που θα παρουσιαστούν θα σας τρελάνουν, θα σας εκνευρίσουν και ναι θα ανεβάσετε και πίεση πολλές φορές! Μεγάλη βαρύτητα θα πρέπει να δώσετε στις σχέσεις σας, στους συνεργάτες σας, στην ομάδα σας. Κάποιος σας το παίζει φίλος και όλα τα σχετικά, όμως ο σκοπός του είναι να σας προσπεράσει. Κάτι τέτοιο δε το δεχόμαστε. Σωστά; Συνεπώς και ανταγωνισμός, εσωτερικός και ύπουλος, πέφτει στην αντίληψή σας και γίνεται η έκρηξη. Εντάσεις σίγουρα θα προκύψουν, αντιδράσεις στις ξαφνικές τις αποφάσεις σας, όμως όταν κάτι σας βρωμάει, ξενερώνετε και πάει και τελείωσε! Η υπομονή είναι αρετή, βάλτε εσείς το στόχο το φοβερό και τρομερό και δουλέψτε τον αθόρυβα.. Όλα είναι θέμα χρόνου! Ερωτικά, είστε σε φάση ψυχρή, κακή και ανάποδη. Πού όρεξη για αγάπες και λουλούδια. Ευτυχώς που έχει πανσέληνο στης 25 στο Καρκίνο και θα νιώσετε και εσείς λίγο ρομαντικά..

magicfariel@gmail.com