Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 11/12/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή σήμερα, τι ωραία, τι καλά! Έχουμε και Νέα Σελήνη στο Τοξότη! Ευχάριστο πολύ το αστρολογικό αυτό γεγονός, αφού θα
δώσει μια ώθηση στο κόσμο, στις επιθυμίες, στα όνειρα και αρκετά θα πραγματοποιηθούν αρκεί ο καθένας να το παλέψει για πάρτη του!

Τα ζώδια που μαγεύονται και πλημμυρίζουν από θετική ενέργεια, είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες.. Η πιο παράξενη παρέα ever!





Ο ενθουσιασμός θα υπάρξει, η όρεξη για να κάνουμε νέα πράγματα, μπορεί κάτι να πετύχει, κάτι όχι και τόσο, όμως η προσπάθεια μετράει και οι οριστικές οι απαντήσεις. Γιατί αυτό το what if… είναι άκρως βασανιστικό. Μέχρι και τις 25/12 ότι ευχάριστο συμβεί.. μετά έχουμε Πανσέληνο!

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που θα κάνετε κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Σας προέκυψε αναπάντεχα και φροντίσατε από χθες κιόλας να αρπάξετε την ευκαιρία. Για αυτό σήμερα δεν έχει αλλάζουμε γνώμη, σηκώνεστε από το κρεβάτι και βουρ! Κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει στα επαγγελματικά σας.

Ταύρος
Το μυαλό σας είναι συνέχεια στα λεφτά. Το ταμείο έχει αδειάσει, δίχως να φταίτε εξολοκλήρου εσείς και σήμερα θα σας πιάσει ένας πανικός. Ζητάτε τα ρέστα από το ταίρι σας, την οικογένειά σας, πάντως το θέμα σας θα είναι η σωστή διαχείριση και πολύ γκρίνια! Πάντως όσο και αν φωνάζετε .. το χρήμα δε θα έρθει πίσω!

Δίδυμος
Να σας πω την αλήθεια μέχρι και τις 12 όλη η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Μετά ξεκινούν οι γκρίνιες ξανά κυρίως σε ερωτικό επίπεδο. Ρίχνετε το βάρος σας στις σχέσεις σας, θέλετε να μονιάσετε ξανά με μερικούς ανθρώπους, σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε μαζί τους και έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να ανανεωθείτε μέσα από αυτό. Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη. Κυνηγήστε τα όνειρά σας!

Καρκίνος
Σήμερα θα πέσουν όλοι από πάνω σας και θα τρελαθείτε κανονικά. Ναι μεν έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να μοιράσετε το χρόνο σας, όμως θα διαπιστώσετε πως πιέζεστε και αντί να χαίρεστε αγχώνεστε. Δουλειά και σπίτι, αυτά σας βασανίζουν, γιατί υπάρχουν παντού εκκρεμότητες που θα έπρεπε να κλείσουν εχθές. Δώστε σημασία σε όλα, δεν έχετε άλλη επιλογή.

Λέων
Τόση χαρά δε ξέρω από πού θα τη βρείτε, πάντως πετάτε σήμερα στους ουρανούς! Χαμογελαστοί, επικοινωνιακοί, θα μαγέψετε το κοινό σας και δε νομίζω κάποιος να σας χαλάσει το χατίρι. Έχετε χαρίσματα που αυτή τη φορά θα θελήσετε να τα δουν όλοι. Βρείτε την ευκαιρία να ανοίξετε εκείνη τη πόρτα και να μπείτε μέσα, αρκεί να είναι μισο ανοιχτή… Γιατί αν είναι να τη γκρεμίσετε.. ποιος ο λόγος;;;

Παρθένος
Σας πιάνει μια μούρλια με το σπίτι σας και σήμερα θα νιώσετε και μια έντονη επιθυμία να φύγετε μακριά. Να αλλάξετε γειτονιά. Να μη σας ξέρει άνθρωπος. Μα τι συνέβη; Σας κουτσομπόλεψε ο γείτονας; Μα δε συνηθίσατε τόσα χρόνια; Από την άλλη μπορεί να πάτε να βάλετε το δέντρο κάπου και να μη ταιριάζει. Δεν είναι καιρός για γκρεμίσματα. Προσαρμοστείτε!

Ζυγός
Ετοιμάστε βαλιτσούλα, φεύγετε! Επαγγελματικό κατά πάσα πιθανότητα το ταξίδι που θα κάνετε, ένα ευχάριστο διάλλειμα από τη καθημερινότητά σας. Μη το σκέφτεστε. Στη βράση κολλάει το σίδερο. Πάντως τις ημέρες αυτές ασχολείστε με πράγματα που σας αρέσουν, που σας γεμίζουν και να πω.. έχετε βρει την αυτοπεποίθηση σας και την αποφασιστικότητά σας.. ξανά..

Σκορπιός
Μέρα πολύ θετική για εσάς, καλό είναι να τα βάλετε λίγο κάτω, να τα πείτε με τον εαυτό σας, να οργανωθείτε ξανά από την αρχή. Πρέπει να είστε σίγουροι για αυτό που κάνετε, να γνωρίζετε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε και φυσικά πόσα χρήματα θα βγάλετε και πόσα θα σας μείνουν δικά σας και μόνο δικά σας... Μη περιμένετε τις μέρες αυτές να γεμίσει το σακούλι. Δίνετε και παίρνετε! Ασταμάτητα όμως..

Τοξότης
Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας! Πολύ ευχάριστο το γεγονός αυτό για εσάς, αφού σας μαγεύει κατά κάποιο τρόπο και τα βλέπετε όλα θετικά και αισιόδοξα. Με τις σχέσεις σας ασχολείστε, θέλετε να αγαπήσετε ξανά με μερικούς ανθρώπους. Από την άλλη αποζητάτε το θαυμασμό τους, κάνετε προσπάθειες να δείξετε πόσο καλοί και δημιουργικοί είστε και πόσο ικανοί.

Αιγόκερως
Μπορώ να πω πως έχετε φορτωθεί με ένα κάρο δουλειές και νιώθετε μια πίεση, μια ζάλη, πάντως είστε έτοιμοι να σκάσετε! Σας αρέσουν οι προκλήσεις, όμως το τελευταίο τον καιρό έχουν πέσει η μια μετά την άλλη και τις έχετε αποδεχτεί όλες και σήμερα ειδικά θα είστε έτοιμοι να κάνετε το μπουμ. Καιρός να πείτε ένα όχι ευχαριστώ, γιατί αν το δείτε και λίγο πονηρά το θέμα, έχουν βρει το κουμπί σας και σας εκμεταλλεύονται!!!!

Υδροχόος
Πολύ τυχερή η μέρα σας. Εκεί που θα ψάχνετε για ιδέες, για κάτι το διαφορετικό, θα προκύψει το απρόοπτο μαντάτο και θα χαρείτε πολύ. Κάποιος σας πλησιάζει , έχει καλό σκοπό και θα σας προτείνει κάτι που θα σας αρέσει. Δώστε ευκαιρίες στους νέους τους ανθρώπους, τους δημιουργικούς, να δείξουν το έργο τους, μέσα από εσάς. Συνεργαστείτε και δε θα χάσετε!

Ιχθύες
Σήμερα μπορεί να προκύψει κάτι πολύ ευχάριστο στα επαγγελματικά σας, από το πουθενά. Αυτό θα σας αναστατώσει κάπως, θα σας ζαλίσει μαγικά και θα θελήσετε να το αναλάβετε μια και έξω. Μη βιάζεστε, όλα θέλουν το χρόνο τους. Από την άλλη εξετάστε όλες τις περιπτώσεις, γιατί μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν. Μη χάσετε μια σίγουρη δουλειά, για μια τρέλα.. Το νου σας!

magicfariel@gmail.com