Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 02/12/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρα παράξενη, που ο κόσμος ρίχνει όλο του το βάρος στα επαγγελματικά του τα ζητήματα. Τελευταίος μήνας του χρόνου, τρέχουμε πανικόβλητοι, να πιάσουμε τους
στόχους, να κλείσουμε εκκρεμότητες και να κάνουμε συγχρόνως και πλάνα για τη νέα τη χρονιά.




Μπορεί να ακούγονται όλα αυτά απλά, καθημερινά βάσανα, όμως πραγματικά είναι άκρως εξαντλητικό το γεγονός, μόνο με τις σκέψεις που υπάρχουν.. Να κάνουμε αυτό, να κάνουμε και εκείνο, να προσέξουμε το άλλο, να μη ξεχάσουμε να… μιλάμε για τρέλα.. jingle bells..

Από την άλλη θα μας πιάσει μια καταναλωτική μανία, τύπου να αγοράσουμε τα πάντα, δε ξέρω είναι αστρολογικό το φαινόμενο; Είναι επειδή πλησιάζουν τα Χριστούγεννα; Πάντως επιβάλλεται να δείξουμε αυτοσυγκράτηση σε όλες τις περιπτώσεις!

Οι τυχεροί της ημέρας;; Οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι!!!

Άντε τις ευχές μου..

φιλάκια..

Κριός
Επαγγελματικές σκοτούρες χρυσά μου. Έχετε πολλές εκκρεμότητες να κλείσετε και έρχονται και σας φορτώνουν με το κάτι της παραπάνω! Μπορεί ακόμα να τσακωθείτε και με τους συναδέλφους σας, αφού κάνουν πως δε καταλαβαίνουν. Όλο αυτό το παίρνετε και στο σπίτι με αποτέλεσμα να υπάρξουν και εκεί γκρίνιες, κυρίως ερωτικές! Άλλα σας λέει το ταίρι σας, άλλα καταλαβαίνετε και δε θέλει και πολύ ένας καυγάς να φουντώσει! Ζόρικη η μέρα σας από όλες τις απόψεις!

Ταύρος
Μπορεί να είναι μέρες που γέμισε ξανά το πορτοφόλι σας, αλλά εσείς νιώθετε ήδη πως έχει αδειάσει. Υποχρεώσεις από εδώ και εκεί, σας τρελαίνουν το μυαλό και όσο και αν επιθυμείτε να οργανωθείτε στον οικονομικό τομέα, άλλο τόσο αυτό δε συμβαίνει. Μη κάνετε περιττά έξοδα, όσο και αν σας αξίζουν μερικά δωράκια, το σύμπαν αδειάζει το ταμείο σας κανονικά! Οι κινήσεις σας ας είναι καλά μελετημένες κυρίως στη δουλειά, γιατί μπορεί κάτι να συμβεί και να εκτεθείτε. Ερωτικά όλα βρίσκουν το δρόμο τους..

Δίδυμος
Μέρα παράξενη κυρίως σε θέματα δουλειάς. Μπορεί κάτι να έχετε βρει, κάτι νέο να ετοιμάζεστε να αναλάβετε, όμως θα πρέπει να κρατήσετε σήμερα χαμηλό προφίλ και να ακούσετε τι έχουν οι άλλοι να πουν. Κρατήστε τη γνώμη σας για το τέλος και αν χρειαστεί να τη πείτε, γιατί μπορεί αλλιώς να ξεκινήσει το πράγμα και να καταλήξει πολύ δυσάρεστα. Αφήστε την ουρά σας απέξω, για να γλιτώσετε! Πολλά έξοδα, δε μαζεύεστε με τίποτα και ντάξει να τα έχετε και να σας περισσεύουν.. αν όμως όχι;;; Ερωτικά τα βρίσκετε με το ταίρι σας και είστε μέσα στις αγάπες και τα λουλούδια!

Καρκίνος
Ανανεωμένους σας βρίσκω σε όλα τα επίπεδα. Ή τουλάχιστον οδεύετε προς τα εκεί. Αλλαγές ευχάριστες σε επαγγελματικό επίπεδο προκύπτουν, τις αποδέχεστε με μεγάλη χαρά και βρίσκετε το χρόνο για να κλείσετε όλες σας τις εκκρεμότητες. Δυνατή η μέρα σας πολύ! Να αποφύγετε το shopping therapy και να εστιάσετε στον ερωτικό τομέα. Ούτε σοκολάτες να φάτε. Να πάτε στο ταίρι σας, να του μιλήσετε γλυκά και να του κάνετε έρωτα όλο το βράδυ… Ελάτε τώρα.. δε θέλω ντροπές.. Βουρ στο ψαχνό!!!

Λέων
Μια τυχερή ημέρα κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Μπορεί να σας προτείνουν μια νέα δουλειά, κάτι επιπλέον σε αυτά που ήδη κάνετε, να σας αρέσει και πάνω στον ενθουσιασμό σας να δεχτείτε. Αυτό μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, αφού χρόνο δεν έχετε καθόλου και τελικά μπορεί να χρειαστεί να αρνηθείτε κάνοντας τη καρδιά σας πέτρα. Εν ολίγοις, μη δώσετε καμία απάντηση αυθόρμητη! Από την άλλη θέλετε να πάτε στην αγορά και να τα ψωνίσετε όλα! Δε γίνεται αυτό.. διαλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο. Σκέψεις μελαγχολικές στον ερωτικό τομέα σας χαλούν το κλίμα. Μη φαντάζεστε διάφορα. Κακώς χαλιέστε!

Παρθένος
Μέρα που θα χρειαστεί να φορέσετε το καλό το χαμόγελό σας, να είστε ευγενικοί με τους πάντες και να φροντίσετε να σας συμπαθήσουν όλοι. Δεν είναι εύκολο πολύ, αλλά σήμερα θα συναντήσετε πολύ κόσμο και θα είναι μια καλή ευκαιρία για να σας γνωρίσουν. Για αυτό αφήστε λίγο τη στολή του πολέμου στη ντουλάπα, ντυθείτε ωραία, σαγηνευτικά να προσθέσω και αρπάξτε τη τύχη που κρύβεται κάπου στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Ρομαντική η διάθεσή σας, θα θελήσετε να κουρνιάσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας.. Στο χέρι σας είναι!

Ζυγός
Καθόλου καλή μέρα για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Πάλι γκρίνιες, λόγια και εξαπατήσεις μπορώ να πω. Οποιαδήποτε πρόταση και να σας κάνουν σήμερα, καλό θα ήταν να αποφύγετε να δώσετε απαντήσεις, γιατί θα μπλέξετε στο τέλος! Μη δώσετε σημασία σε καμία πρόκληση γιατί ο σκοπός είναι πολύ ύπουλος. Οι κακοί άνθρωποι στο διάβα σας και εκνευρίζεστε όσο εκεί που δε φτάνει.. Για αυτό κρατήστε διπλωματική και καχύποπτη στάση! Μην αγοράσετε τίποτα! Θα το μετανιώσετε.. Αν μετά από όλο αυτό έχετε ερωτική διάθεση, τότε σας βγάζω το καπέλο. Κάντε εσείς τη προσέγγιση.. αλλιώς μη περιμένετε να δείτε θαύματα!

Σκορπιός
Εκεί με τα επαγγελματικά σας βασανίζεστε γιατί είστε τελειομανής και πρέπει η δουλειά να γίνει πιο σωστά από ποτέ. Πάλι έχετε ξεπαραδιαστεί, χώνετε συνέχεια το χρήμα σε αυτό που σας αρέσει και από τη μια χαίρεστε με τη πρόοδο που υπάρχει και από τη μια γκρινιάζετε γιατί πού είναι το χρήμα; Έτσι είναι οι επενδύσεις. Ακόμα και το πιο απλό θέλει τη θυσία του. Μπορεί να είστε κοντά στο στόχο σας, όμως υπάρχει ανταγωνισμός. Το νου σας.. Ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Να αποφύγετε τις ερωτικές τις συναντήσεις ή τις επαφές, γιατί μαύρα τα σύννεφα του ουρανού! Είστε και δύσκολοι χαρακτήρες.. ήρωας ο σύντροφός σας!

Τοξότης
Να έχετε ένα μπουκάλι με νερό κοντά σας, γιατί σήμερα θα μαλλιάσει η γλώσσα σας. Θα συναντήσετε πολύ κόσμο στη δουλειά, θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε σε βάθος σχεδόν με όλους και κάπως έτσι είναι η μέρα της συζήτησης. Νέα πλάνα έρχονται να σας ανανεώσουν, αλλά θα πρέπει να ρίξετε σκληρή δουλειά για να βάλετε μια τελεία στο παρελθόν. Ερωτικά μια το έχετε και μια δε το έχετε. Μια αγαπάτε το σύντροφό σας και μια δε θέλετε να τον βλέπετε μπροστά σας. Δε ξέρετε τι σας ευχαριστεί και τι σας χαλάει. Μήπως να πάρετε μια ασπιρίνη;

Αιγόκερως
Πολύ τυχερή ημέρα για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Μπορεί να είχατε ζητήσει κάτι στο παρελθόν και σήμερα να έρθει η απάντηση. Κάτι σας προσφέρουν απλόχερα, να το αναλάβετε προσωπικά και θα πρέπει να το πείτε το ευχαριστώ. Όχι γκρίνιες και όχι απαισιόδοξες σκέψεις. Να θυμάστε πώς νιώθατε όταν το ζητούσατε.. Μια αύξηση είναι όλη δική σας. Έρχεται με πολύ γοργούς ρυθμούς. Όσο ωραία το έχετε στη δουλειά σας, άλλο τόσο χάλια η κατάσταση στα ερωτικά σας. Γκρινιάζετε στο σύντροφό σας και δημιουργείτε εμπόλεμη κατάσταση μέσα στο σπίτι. Μα τι έχετε πάθει;;;

Υδροχόος
Σήμερα θα βρεθείτε με τους ανθρώπους σας, για να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις, για αυτό που ετοιμάζετε καιρό τώρα. Ναι να αναφερθείτε στα νέα σας τα σχέδια, όχι όμως στα λάθη που έγιναν στο παρελθόν. Αποφύγετε θέματα που καίνε, που εκνευρίζουν και χαλούν τον κόσμο και που έχετε μεγάλο μερίδιο ευθύνης εσείς και μόνο! Ζόρικα σας τα λέω, αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται! Να πληρώσετε κανένα λογαριασμό, να πέφτουν οι οφειλές, γιατί έτσι θα νιώσετε να σας φεύγει ένα βάρος. Αδιαφορία πλήρης για τα ερωτικά σας, αφού το μυαλό σας είναι στις δουλειές και το χρήμα. Που σημαίνει πως η κρεβατομουρμούρα θα πάει σύννεφο απόψε..

Ιχθύες
Πολύ θετική ημέρα για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Νέα πράγματα έρχονται, νέες συνεργασίες, άλλοι στόχοι, διαφορετικοί άνθρωποι, φτιάχνετε πάλι κάτι το μαγικό. Σας αρέσει από τη μια, από την άλλη σας τρομάζει, αλλά είστε ονειροπόλοι εσείς, για αυτό και κατά βάθος πετυχαίνετε πάντα το σκοπό σας. Να ακούσετε τι έχουν να σας πουν με προσοχή και να σκεφτείτε πριν δώσετε τις απαντήσεις σας. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας. Πώς να σας το πω αλλιώς! Λεφτά θα πάρετε από κάπου. Μπόνους θα είναι αυτό; Μια μικρή αύξηση; Σήμερα να περιμένετε δωράκι από το σύντροφό σας. Ένα δείγμα αγάπης.. και όχι μόνο..

magicfariel@gmail.com