Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 12/12/2015 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι ωραία χειμώνιασε επιτέλους, να χουχουλιάσουμε λιγάκι παραπάνω, τα τζάκια να πάρουν φωτιά και να
φορέσουμε επιτέλους και εμείς κανά σκούφο, να και εκείνα τα γαντάκια..

Προσπαθώ να καταλάβω τις ημέρες αυτές. Πώς συγχωρείς έναν άνθρωπο που σε έχει πληγώσει, σε έχει γονατίσει, σε έχει απορρίψει από όλες τις μεριές, σε έχει απαρνηθεί, σε έχει συντρίψει με την αδιαφορία του.



Ναι είναι μέρες γιορτινές, αγάπης, συμπόνιας, ανθρωπιάς, όμως υπάρχει πουθενά κανένας διακόπτης, που να βάζει τη ψυχή στο on και στο Off. Να μου πείτε να τον αγοράσω.. Τον χρειάζομαι επειγόντως!
Κακίες δε κρατώ! Δεν έχω το χρόνο για τέτοια. Ευκαιρίες δίνω, γιατί όλοι τις αξίζουν. Ένα λάθος, είναι ανθρώπινο, κάνω και η ίδια πολλά από αυτά! Πόσες φορές όμως πρέπει να μπω σε αυτή τη διαδικασία; Να κάνω delete στα πάντα και να προσποιηθώ πώς όλα είναι τέλεια.. Φοβερά.. Τι να πω..

Και κάπως έτσι τις ημέρες αυτές βασανίζομαι, γιατί έχει πιάσει πάγο η καρδιά μου.. Κρούστα κανονική.. όμως φοβάμαι.. αν λιώσει ο πάγος.. τι θα συμβεί;;; Μήπως εκραγεί σαν ηφαίστειο κάτι εκεί μέσα και αρχίζει και ξερνάει άφθονη λάβα συναισθημάτων;;;

Δεν ήταν εύκολο να φτάσω στα κρύα.. όμως δεν είχα και άλλη επιλογή..

τώρα απλά χιονίζει.. κάθε μέρα!

φιλάκια..


Κριός
Λυπάμαι που θα σας το πω αλλά η μέρα σήμερα δεν είναι καθόλου καλή για εσάς. Εντάσεις με τους δικούς σας τους ανθρώπους, λόγια μη πω γαυγίσματα πολλά και να είστε σίγουροι πως άκρη δε θα βγάλετε με τίποτα. Κάτι θέλετε να κάνετε και δεν αρέσει σε κανέναν και αυτή τη φορά θα βρείτε πολλά εμπόδια μπροστά σας!

Ταύρος
Τα έχετε αφήσει όλα για σήμερα. Supermarket, καθαριότητα και στολισμό. Το ξέρω γιατί μια από τα ίδια, αλλά το λένε και τα άστρα συνεπώς θα συμφωνήσω. Μέχρι το απόγευμα μη περιμένετε να χαλαρώσετε ούτε για μια στιγμή. Βέβαια αν καταφέρετε να τα κάνετε όλα αυτά, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και μετά θα απολαύσετε ένα υπέροχο ΣΚ..

Δίδυμος
Στα καλύτερά σας, μπορώ να πω. Αρπάξατε την ευκαιρία, το είχατε δουλέψει τόσο καιρό και εντυπωσιάζετε με τις πράξεις σας. Είστε έμπειροι πλέον και δε φοβάστε τίποτα. Θα ακούσετε και μερικά μπράβο, ή άλλα λόγια θαυμασμού, ότι ακριβώς χρειάζεστε για να νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας! Πετάει η ομάδα.. Η μέρα είναι όλη δική σας!

Καρκίνος
Σκέφτεστε έναν άνθρωπο που σας λείπει πολύ και βρίσκεται μακριά σας. Σας έχω ικανούς να πάρετε αεροπλάνο ή οποιοδήποτε μεταφορικό μέσα για να πάτε κοντά του, έστω για λίγο. Μπορεί να σηκώσετε και το τηλέφωνο, όμως αυτό δε θα είναι αρκετό. Αν είναι έντονο πολύ, προσπαθήστε να το πραγματοποιήσετε όλο αυτό, για να νιώσετε καλύτερα!

Λέων
Σήμερα θα θελήσετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Δε ξέρω αν θα είναι μια τρέλα, όμως η επιθυμία σας είναι να ανέβει η αδρεναλίνη λιγάκι παραπάνω. Σκεφτείτε κάτι που θα μπορούσατε να πάρετε και παρέα μαζί. Μη γελάτε και μόνοι σας. Από την άλλη δε θα έχετε όρεξη για τίποτα. Μπορεί να σας φάει το κρεβάτι και ο καναπές. Σπαρίλα day..!

Παρθένος
Εντάσεις έχει η ημέρα για οικονομικά ζητήματα. Άλλα θα λέτε εσείς, άλλα θα σας απαντούν και κάπως έτσι θα εκνευριστείτε απίστευτα. Δείτε πίσω από όλο αυτό τι μπορεί να κρύβεται, γιατί η αιτία θα είναι πολύ χαζή για να ξεσπάσει τέτοιος τσακωμός. Μήπως έχετε αδιαφορήσει για έναν δικό σας άνθρωπο; Μήπως ζητάτε περισσότερα από όσα πρέπει;

Ζυγός
Πάρτε βαθιές ανάσες και ετοιμαστείτε για πόλεμο! Σήμερα η μέρα κρύβει τρελές εντάσεις, άνευ προηγουμένου και δε ξέρω μπορεί να παίξετε και ξύλο. Θα βρεθεί το άτομο εκείνο μπροστά σας και θα ξεστομίσει τα απίστευτα και θα σας τρελάνει το μυαλό μια και έξω. Νομίζω δε θα το αποφύγετε αυτό, αφού θα είναι η αιτία για το τι θα συμβεί στη συνέχεια..

Σκορπιός
Ξεχάστε για λίγο τις δουλειές σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Δε νιώθετε και στα καλύτερά σας, για αυτό μη το σκέφτεστε και πολύ. Η υγεία σας πάνω από όλα. Βέβαια είστε και αγχωτικοί τύποι εσείς, αν δεν ολοκληρώσετε το έργο σας, αν δεν είναι τέλειο, δε τα παρατάτε με τίποτα. Επιμένω, μείνετε λίγο σπίτι και κοιμηθείτε περισσότερο. Το έχετε ανάγκη..

Τοξότης
Μπερδεμένη η μέρα σας πολύ. Μη περιμένετε να καταλάβουν τις ανάγκες σας σήμερα. Καλύτερα να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας από την αρχή, παρά να μπείτε σε συζητήσεις, που δεν οδηγούν πουθενά. Κανείς δε θα πάρει το μέρος σας, είστε μόνοι, με τα επιχειρήματά σας. Για αυτό πείτε τη γνώμη σας και εξαφανιστείτε!

Αιγόκερως
Μιας που ο καιρός είναι έτσι, ευκαιρία βρήκατε και εσείς να χουχουλιάσετε περισσότερο και να αναβάλετε πολλά από τα σχέδιά σας. Μη περιμένετε να σας αφήσουν σε ησυχία. Μια ένταση θα τη νιώσετε, θα γκρινιάξετε εκεί πέρα, όμως να περιμένετε από το μεσημέρι και μετά να αράξετε εκεί στο καναπέ. Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.. άδικη πολύ.. χα χα!

Υδροχόος
Γλυκά μου σήμερα θα είστε λίγο αλλού για αλλού. Δηλαδή πολύ αφηρημένοι. Που σημαίνει πως μπορεί να σας συμβεί το οτιδήποτε. Το νου σας σε κλειδιά, σε λεφτά, στην οδήγηση, ακόμα και όταν περπατάτε. Γκαντέμικη η μέρα σας αστρολογικά, θα σας έλεγα μη βγείτε από το σπίτι καθόλου. Φωνάξτε τους άλλους να κάνουν τις δουλειές σας για σήμερα.

Ιχθύες
Ετοιμαστείτε να βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη. Κάτι κουλό θα προκύψει πάλι και θα πρέπει να το πληρώσετε αλλιώς η δουλειά σας δε θα γίνει με τίποτα. Πάλι θα γκρινιάζετε, θα μουρμουράτε εκεί πέρα, όμως αλλιώς θέλετε να ξοδέψετε τα λεφτά σας σήμερα και αλλού θα πάνε! Ξέρω τραγικό για το ψυχικό σας τον κόσμο..

magicfariel@gmail.com