Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών 16/12 – 22/12/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και αντί το κλίμα να είναι γιορτινό, το βρίσκω πολύ μάχιμο και πολύ ξινό! Ο καθένας είναι
στο κόσμο του, προς το παρόν όρεξη δεν υπάρχει καμιά και τα άστρα σιγοντάρουν, αφού σα να βαρέθηκαν και αυτά ένα πράγμα..

Είναι σήμερα Τετάρτη; Νιώθω τέτοια κούραση, τέτοια απογοήτευση, τέτοια αηδία για αυτά που συμβαίνουν γύρω μου, που θέλω να εξαφανιστώ. Δε μου αρέσει τίποτα, δε με ενθουσιάζει τίποτα και δε με ενδιαφέρει και τίποτα!





Χρειάζομαι μια ένεση αισιοδοξίας, χαράς κάτι να με ξεσηκώσει..
Μια καλή κουβέντα.. θα ήταν ότι έπρεπε..

Πόσο κοστίζει η ρημάδα;

φιλάκια..


Κριός
Αν και λίγες μέρες πριν τις γιορτές, ρίχνεις το βάρος σου στα επαγγελματικά σου. Στις 16 άκουσε αυτά που έχουν να σου πουν γιατί ακριβώς η επόμενη θα είναι μια πολύ τυχερή ημέρα για εσένα. Στις 18 στολίζεις δέντρο, θες δε θες! Μη χαλάς το κλίμα στις 19, δείξε το καλύτερό σου εαυτό. Στις 20 να προσέχεις τα λόγια σου. Εντάσεις στις 21, φταις σε όλες τις περιπτώσεις. Ακόμα και στις 22 δουλεύεις!

Ταύρος
Μέρες πολύ παράξενες. Στις 16 σε μαλώνουν στη δουλειά. Μη δώσεις καμία σημασία. Χαρούμενη πολύ στις 17 και 18, κανονίζεις για τις γιορτές είτε με παρέα, είτε μόνη! Ζόρικο το τριήμερο που ακολουθεί, μέχρι δηλαδή και τις 21 μαθαίνει κάτι, εκνευρίζεσαι απίστευτα, πεισμώνεις πολύ και δεν ακούς κανέναν. Χάνεται η επικοινωνία με τον κόσμο. Συνεννόηση καμιά. Ξημερώνει μια πιο θετική ημέρα στις 22.

Δίδυμος
Ζόρικες πολύ οι μέρες σου! Αντιδράς πολύ με το περιβάλλον σου στις 16. Βέβαια ζητάς δανεικά χρήματα και σου τα δίνουν στις 17. Εκνευρίζεσαι πολύ με μια σχέση σου, που από τις 18 ως και τις 21, θα φροντίσεις να βάλεις κάποια πράγματα στη θέση τους. Σε ελέγχουν και σε κρίνουν για τις αποφάσεις σου. Φρόντισε να επιστρέψεις ότι δε σου ανήκει και δώσε ένα τέλος. Οργανώνεις εκ νέου τα οικονομικά σου στις 22.

Καρκίνος
Ερωτικές οι μέρες σου πολύ μέχρι και τις 18! Λειτουργείς εντελώς συναισθηματικά, ο σύντροφός σου σε εκπλήσσει ευχάριστα και βγαίνει εκτός προγραμματισμού για τα καλά! Στις 19 όμως ακούς ένα νέο, το οποίο σε αναστατώνει πολύ. Σε διατάζουν κατά κάποιο τρόπο και εσύ αντιδράς! Σε αναστατώνουν μέχρι και τις 21. Όλα πηγαίνουν πίσω. Προσπάθησε να είσαι φιλική με όλους στις 22.

Λέων
Δε σου δίνει κανείς σημασία στις 16 και εκνευρίζεσαι απίστευτα. Σε βασανίζει ένα θέμα υγείας στις 17 και ακούς το μακρύ και το κοντό του καθενός. Φρόντισε να πας στο γιατρό. Από τη μια τα δίνεις όλα στη δουλειά σου, από την άλλη σε πιάνουν τάσεις φυγής μέχρι και τις 20. Για αλλού ξεκινάς και αλλού βρίσκεσαι. Ρίχνεις το βάρος στην εργασία σου μέχρι και τις 22. Κλείνεις εκκρεμότητες και δε χάνεις το χρόνο σου με τίποτα και για κανέναν!

Παρθένος
Εμπόδια προκύπτουν στα σχέδια που κάνεις στις 16. Για καλό είναι αφού μέχρι και τις 19 ένας έρωτας προκύπτει, ίσως και ανεπανάληπτος. Ξαφνικά σου μοιράζουν συναισθήματα που τα είχες ξεχάσει, σε ξεσηκώνουν για χαρές και πανηγύρια και εσύ που είσαι ελεύθερη και εύχεσαι για ένα αμόρε διαρκείας, να περιμένεις να σου τύχει! Γκρινιάζεις για οικονομικά ζητήματα στις 20 και 21. Δημιουργείς κάτι το διαφορετικό στις 22.

Ζυγός
Εντάσεις και λόγια του αέρα, σε εκνευρίζουν απίστευτα μέχρι και τις 17. Ξεχωρίζεις κάποιους ανθρώπους, αφού δε γίνεται να μαλώσεις με τους πάντες. Ενώ κάνεις σχέδια για τις 19, προκύπτει ένα οικογενειακό ζήτημα και σε αναστατώνει πολύ. Εκρηκτική η μέρα σου στις 20, ή ανοίγεις τη πόρτα και φεύγεις οριστικά, ή αποφεύγεις να δώσεις σημασία. Συζήτησε τα θέματά σου στις 21. Προσωπικά θέματα σε βασανίζουν έντονα στις 22.

Σκορπιός
Πριν ξεκινήσεις να κάνεις πλάνα για τις γιορτές, κάνε μια ερώτηση τυπική, δείξε πως νοιάζεσαι και τη γνώμη των άλλων. Ένα ερωτικό τριήμερο ακολουθεί, μέχρι και τις 19, γοητεύεις ιδιαίτερα, δε σου φέρνουν αντιρρήσεις και σου έρχεται μια όρεξη παράξενη. Εκδηλώνεσαι και ξαφνιάζεις. Φρόντισε στις 20 να κλείσεις τις εκκρεμότητες που έχεις. Ένα απρόοπτο γεγονός σου αλλάζει τα πλάνα στις 21. Συμβιβάσου! Κάνε καλές δημόσιες σχέσεις στις 22!

Τοξότης
Μη πιστέψεις λέξη από αυτά που θα σου πουν στις 16! Κάτι ευχάριστο ακούς στις 17 και αλλάζει η διάθεσή σου. Είστε πιο σίγουρη για τις επιλογές σου. Δώσε σημασία σε κάποιον που έχεις καιρό να δεις στις 18. Ξέχνα την οικονομία, βγες στις 19 και κάνε τις αγορές σου. Ψωνίζεις δώρα για τους δικούς σου. Διασκεδάζεις με τη ψυχή σου στις 20. Και ξαφνικά σε μαλώνουν στις 21 για τις σπατάλες που κάνεις. Πίστεψε στον εαυτό σου στις 22.

Αιγόκερως
Απέφυγε τα ψώνια στις 16. Και κάπως έτσι δε ξεκινούν καλά οι μέρες σου. Ένας φίλος σε φλερτάρει ερωτικά και από τη μια σου αρέσει, από την άλλη όμως νιώθεις παράξενα. Κάτι ψάχνεις, το βρίσκεις μέχρι και τις 19 και είσαι και αρκετά βήματα μπροστά από τους άλλους. Εκρηκτικές οι μέρες σου στις 20 και 21, αφού άλλα ζητάς και άλλα σου κάνουν. Τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο! Νέοι επαγγελματικοί στόχοι στις 22.

Υδροχόος
Μέρα παράξενη στις 16, άσε την να περάσει αθόρυβα. Εντυπωσιάζεις σε επαγγελματικό επίπεδο, ακούς τα λόγια που προσμένεις τόσο καιρό στις 17. Θες να βγεις στην αγορά και να ψωνίσεις τα πάντα, όμως συγκρατήσου στις 18. Μια είδηση ευχάριστη στις 19 έρχεται για να σε απογειώσει. Κράτησέ την μυστική. Ξεκουράσου στις 20 είτε σπίτι, είτε σε ένα αγαπημένο μέρος. Ζόρικη μέρα στις 21, εκνευρίζεσαι με τα πάντα. Τη βρίσκεις την άκρη στις 22.

Ιχθύες
Απέφυγε τα ραντεβού στις 16. Από τις 17 ως και τις 19, φέρεσαι διαφορετικά απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάς και εκτιμάς, ξεκουράζεσαι περισσότερο και δίνεις βάση σε μια σχέση που έχει βαλτώσει. Ή θα έρθει το τέλος, ή θα προκύψει μια νέα αρχή. Μια αλλαγή στο πρόγραμμά σου στις 20 θα είναι αρκετή για να εκνευριστείς πολύ. Καταξοδεύεσαι στις 21, λίγο φρένο δε βλάπτει. Νέα σχέδια, νέοι στόχοι στις 22!

magicfariel@gmail.com