Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Το Ζώδιο της Παρθένου και οι Ερωτικοί της σύντροφοι, by F’Ariel!

Θηλυκό ζώδιο με αρσενική συμπεριφορά! Πόσο παράξενοι άνθρωποι είστε εσείς οι Παρθένοι, πόσο.. Τι λέτε; Να σας κάνω μια ερωτική ψυχανάλυση, μιας που βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού, μπας και
σώσουμε τίποτε εδώ πέρα;

Η αλήθεια είναι πως εσείς οι Παρθένοι, δυσκολεύεστε πολύ με το θέμα του έρωτα. Σπάνιο το φαινόμενο αυτό αφού είστε κατά βάθος κλειστοί άνθρωποι, επιφυλακτικοί και μη εκδηλωτικοί! Κάποιοι μπορεί να νομίζουν πως είστε ντροπαλοί, αλλά είναι προφανώς το καμουφλάζ για να αποφύγετε τις παράξενες τις ερωτήσεις!

Ανήκετε σε εκείνους που θα ερωτευθούν μια φορά στη ζωή τους, κεραυνοβόλα, με πάθος και αυθορμητισμό και αν πετύχει καλώς. Αν όχι όμως.. σκούρα τα πράγματα. Κλείνεστε όσο εκεί που δε πάει. Μέγα λάθος!


Ως εραστές έχετε πολλές αναστολές! Μπορεί να θέλετε με πάθος και τρέλα, όμως είστε τόσο αγχωτικοί και απαισιόδοξοι που βλέπετε το story, πριν καν αυτό εξελιχθεί! Βασικά ο άνθρωπος που θα σας ερωτευθεί, θα πρέπει να σας αγαπάει συγχρόνως πολύ, να έχει απίστευτη υπομονή και δικό του υπνοδωμάτιο χα χα ! Σπάνια να κάνετε εσείς το πρώτο το βήμα, αλλά και να δείξετε ένα φως και ας μην είναι πράσινο καθαρό. Βασανίζετε τον κόσμο και σας αρέσει κατά βάθος! Πείτε μου τώρα την αλήθεια. Έτσι δεν είναι;

Και θα σας πω τώρα και τα δικά μου.. τα τρελά.. Όλο αυτό το στρεσάρισμα, το μάζεμα που κάνετε στον εαυτό σας, έχει ως αποτέλεσμα να είστε κάπως kinky στα ερωτικά σας τα γούστα! Πρέπει να έχετε το πάνω το χέρι, κατά κάποιο τρόπο θέλετε να εκπληρώσετε τις φανταστικές τις σκέψεις που κάνετε, όταν είστε μόνοι. Για αυτό και σε αρκετές περιπτώσεις υπάρχουν πολλοί εραστές μέσα στη ζωή σας, διαθέσιμοι κιόλας, ίσως και με δική τους ξεχωριστή προσωπική ζωή. Ελεύθερα πράγματα και ωραία. Και μυστικά πάνω από όλα! Τα sex toys, σας αρέσουν και αυτά. Μη κοκκινίζετε τώρα, την αλήθεια λέμε.. εδώ πέρα!

Μοναχικοί εραστές οι Παρθένοι! Εκεί σας κατατάσσω. Είτε έχετε σχέση, είτε όχι..

Ας δούμε λοιπόν με ποια ζώδια μπορείτε να ζήσετε τον έρωτα το μεγάλο και με ποια το τίποτα απολύτως. Είστε έτοιμοι;;; Θα σας απογοητέψω. Γιατί όπως θα δείτε δε ταιριάζετε σχεδόν με κανέναν! Απίστευτο!

Κριός
Μη το προσπαθήσετε καν! Καμία επαφή. Περισσότερο θα σπάσουν τα νεύρα σας, ακόμα και στο πρώτο το ραντεβού!

Ταύρος
Για σχέση σταθερή και μόνιμη, είναι μια χαρά ο συνδυασμός. Αλλά ήρεμα πράγματα. Τίποτα το συγκλονιστικό.

Δίδυμος
Ασυνήθιστη σχέση! Καμία επαφή. Μπορεί να υπάρξει σεξουαλική χημεία, αλλά από εκείνες τις μυστικές. Από τα παράξενα που λέμε..

Καρκίνος
Δε θα σας το πρότεινα με τίποτα. Περισσότερο για φιλαράκια, έτσι για τη παρείτσα.. αλλά ως εκεί! Περισσότερο προβληματική παρά χαρούμενη..

Λέων
Ούτε εγκεφαλική επαφή, ούτε τίποτα! Άλλωστε τα Λιονταράκια είναι τόσο ακατάστατα που δε θα κάνατε χωριό με τίποτα. Καμία χημεία, καμία έλξη..

Παρθένος
Πιο βαρετά πεθαίνεις. Ανούσια, ανιαρή, κλειστός ο ένας, κλειστός και ο άλλος, φέξε μου και γλίστρησε. Μακριά!

Ζυγός
Με έναν αναποφάσιστο Ζυγό πώς να κάνετε εσείς χωριό; Γκρίνιες, φασαρίες, δυσκολία στην επικοινωνία. Αφήστε το καλύτερα.

Σκορπιός
Το πετύχαμε το μαναράκι. Εδώ είστε! Ταιριάζετε πολύ με το ζώδιο αυτό, κάνετε τρελό κρεβάτι, γεμάτο από πάθος, ένταση και μυστικισμό. Κατασκοπευτικό, λιγομίλητο ζώδιο, που σας ιντριγκάρει εντελώς! Παρθένοι μη το σκέφτεστε!

Τοξότης Σχέση δυνατή, αξεπέραστη, ανεπανάληπτη! Όμως μια και μοναδική! Ενώ υπάρχει απίστευτη χημεία στο σεξ κυρίως, εγκεφαλικά υπάρχει χάσμα. Αξίζει όμως να τη δοκιμάσετε!

Αιγόκερως
Για σχέση απλή μια χαρά. Σταθερή, οικογενειακή, σοβαρή. Ως εραστές τώρα, μπορεί να ξεκινήσει κάπως δυναμικά, όμως ως μη εκφραστικοί και οι δυο, πολύ ψύχρα!

Υδροχόος
Ακόμα μια παράξενη σχέση. Καμία επαφή, δε γίνεται να βλέπετε ένα τόσο φευγάτο τύπο κάθε μέρα.. θα τρελαθείτε. Είναι από εκείνες τις μυστικές, τις άκρως σεξουαλικές.. ως εκέι όμως!

Ιχθύες
Καρμική η σχέση αυτή! Θεσπέσια, ονειρεμένη. Ο Ιχθύες έχει συναίσθημα και φαντασία και για τους δυο. Είναι τέλεια η επαφή, υπάρχει τρελή χημεία.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos