Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών 22/07 – 28/07/2015, by F’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξέρω οι περισσότεροι είστε αραχτοί στη παραλία, θα τη κάνω και εγώ τη βουτιά, αλλά λίγο πιο μετά, γιατί αυτές οι ώρες με καίνε και
με κουράζουν πολύ! Θα τη βρω την άκρη, πάντα τη βρίσκω!

Δεν ήθελα να σας κάνω τη καρδιά περιβόλι πρωί-πρωί, αλλά μέχρι και τέλος του μήνα, θα έχουμε το ένα αστρολογικό κουλό μετά το άλλο! Και το φινάλε φυσικά θα είναι φαντασμαγορικό! Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 31! Αλλά ας μη βιαζόμαστε έχουμε ακόμα μέρες σωστά;

Μια η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη, μια ο Άρης με τον Ουρανό παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια, πείτε μου εσείς πώς να αποφύγουμε όλα αυτά τα χτυπήματα. Είναι μαζεμένα. Καλό είναι τις ημέρες αυτές να είμαστε ψύχραιμοι, λογικοί και να αποφύγουμε τα λόγια τα πολλά και τα μεγάλα. Δυστυχώς οι ανατροπές θα πρωταγωνιστήσουν, τα απρόοπτα και θα υπάρξει εκνευρισμός μεγάλος.

Μπόρα είναι θα περάσει..


Κριός
Φτιάχνουν πολύ οι ημέρες σου ως και τις 24. Στις 23 βγαίνεις, διασκεδάζεις, κανονίζεις ένα ταξίδι. Φλερτάρεις κάπως επικίνδυνα στις 25, μπορείς να ερωτοτροπήσεις όσο θες, αλλά μέλλον μην αποζητήσεις. Νεύρα πολλά στις 26, αντιδράς σε όλα! Το μυαλό στη θέση του στις 27! Κάτι λεφτά παίρνεις στις 21, που σου δίνουν μια ανάσα. Θετικές και αισιόδοξες οι σκέψεις σου, μάλιστα βρίσκεις τις σωστές τις κουβέντες στους κατάλληλους ανθρώπους.
* Απέδρασε στις 28

Ταύρος
Το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο που θα βασανιστείς συναισθηματικά και ψυχολογικά όλες τις ημέρες αυτές. Η Αφροδίτη ανάδρομη, σου κάνει όλη τη ζημιά στις 25! Προτεραιότητα δίνεις στο σώμα σου, στην εμφάνισή σου και αλλάζεις ριζικά από εδώ και πέρα. Προσοχή στις 27, ξυπνάς με νεύρα! Από τις 23 ως και τις 25 δώσε βάση στις σχέσεις σου είτε είναι προσωπικές, είτε επαγγελματικές, μη περιμένεις πολλά από τους άλλους γιατί θα απογοητευθείς.
* Μην είσαι ευαίσθητη στις 28

Δίδυμος
Γλυκιά μου ύπαρξη, από τις 21 ως και τις 24 απογειώνεσαι κανονικά! Μπορεί όμως να βρεις και το χρόνο που αποζητούσες για να οργανώσεις επιτέλους το χώρο σου και να κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε ανανεώσουν. Μέχρι όμως και τις 27, αλλάζει το σκηνικό, κάποιος φεύγει και κάποιος έρχεται. Ακούς παράπονα! Μια νέα πρόταση σου κάνουν επαγγελματική, κατά ενθουσιάζεσαι και είσαι έτοιμη να κάνεις θαύματα. Απέδειξε μπορείς να πετύχεις τα πάντα.
* Προετοιμάσου για ένα αντίο.

Καρκίνος
Ότι προλάβεις ως και τις 24! Μετά το χάος! Τα δίνεις όλα σε ένα νέο έρωτα, ενθουσιάζεσαι, δε μαζεύεσαι με τίποτα και βάζεις και το χέρι βαθιά στη τσέπη. Μη βιάζεσαι να προσφέρεις τα πάντα μέσα σε λίγες ημέρες. Από τις 25 ως και τις 27, λεφτά έρχονται, λεφτά φεύγουν, παρασύρεσαι και έχεις και γκρίνιες συγχρόνως. Στη δουλειά κάτι αλλάζει, απρόβλεπτα γεγονότα σου χαλούν την ηρεμία. Διαπιστώνεις πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οργανώσου καλύτερα!
* Σε φορτώνουν στις 28

Λέων
Στις 25 και 26, τα βάζεις με το ταίρι σου, σκέφτεσαι σοβαρά να χωρίσεις, είναι και οι μέρες επικίνδυνες, το νου σου! Χαλάρωσε στις 27, καλοκαιράκι είναι. Κάνε τα στραβά τα μάτια.. Κάτι σου σφυρίζουν στις 22 και φτιάχνει πολύ η διάθεσή σου, ονειρεύεσαι ξανά, ελπίζεις και βάζεις νέους στόχους! Πρόσεχε τις συζητήσεις που κάνεις, να μην είσαι υπερβολική. Η μετριοπάθεια είναι η ιδανικότερη στάση που μπορείς να κρατήσεις.
* Γοητεύεις στις 28

Παρθένος
Στις 23 τους βάζεις όλους στη θέση τους. Ότι έχεις κατά νου, μπορεί να πραγματοποιηθεί αν το θες πολύ. Φλερτ, έρωτας και απάτη από τις 25 ως και τις 27. Πρόσεχε που πας να μπλέξεις. Στήριξε τα πιστεύω σου! Το κακό στη δουλειά σου συνεχίζεται και αυτό σε βάζει σε σκέψεις να ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου και να αλλάξεις το σκηνικό. Αν έχεις βρει κάτι νέο, φρόντισε στις 22 να κάνεις ένα ραντεβού ή να ενδιαφερθείς γιατί θα είναι πολύ τυχερή η ημέρα σου.
* Χαμογέλασε στις 28

Ζυγός
Οι νέες γνωριμίες που έχεις κάνει το τελευταίο τον καιρό, να δεις που θα σου φανούν χρήσιμες. Σκούρα τα πράγματα στα ερωτικά σου μέχρι και τις 27! Εκρηκτικό το κλίμα, προβλήματα επανέρχονται στην επιφάνεια. Εστιάζεις στα επαγγελματικά σου από τις 21 ως και τις 24. Μια νέα πρόταση, μπορεί να μη σου προσφέρει τα λεφτά που έχεις συνηθίσει, ή αυτά που σου αξίζουν, αλλά όλα θέλουν κόπο και τρόπο. Ποτέ μη το ξεχνάς αυτό! Χρήματα σου επιστρέφουν, κάνε το σταυρό σου!
* Ένας φίλος σε βοηθά στις 28

Σκορπιός
Εκμεταλλεύσου τη θετική επιρροή των άστρων στις 23 και 24, βγες έξω να σε δουν, χαμογέλασε, φλέρταρε, μπορείς να καταφέρεις τα καλύτερα για τον εαυτό σου. Στις 25 το παρελθόν ξανά χτυπά είτε σε ερωτικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Πολύ καλές οι ημέρες σου ως και τις 24. Απρόβλεπτες μεν, που θα σε ανανεώσουν δε! Μπορεί να αλλάξεις σπίτι, μπορεί ακόμα και δουλειά. Προσοχή στις 26 και 27, ανατροπές στη δουλειά σε εκνευρίζουν απίστευτα.
* Αγόρασε κάτι για τον εαυτό σου στις 28

Τοξότης
Παίρνεις τις αποφάσεις σου στις 21. Ξεπερνάς το παλιό και προχωράς σε κάτι νέο. Μπορεί και να ταξιδέψεις ακόμα. Μεν ασχολείσαι με τα ερωτικά σου, όμως τα αστρολογικά μαντάτα είναι τέτοια που θα σου προκαλέσουν απρόβλεπτα γεγονότα. Μη πιστεύεις ότι ακούς! Μέχρι και τις 24 βρίσκεις τον τρόπο να μαζέψεις λεφτά, να βάλεις ένα νέο στόχο και να προχωρήσεις ακάθεκτα στα νέα σου τα σχέδια. Προσοχή λοιπόν στις 25 και 26! Το σκέφτηκες καλά, ξέρεις τι να κάνεις από εδώ και πέρα!
* Ζήτα για να λάβεις στις 28

Αιγόκερως
Βάλε τον έρωτα σε πρώτο πλάνο και ασχολήσου περισσότερο από τα συνηθισμένα. Ζήτα αυτό που θες, μη κάνεις πίσω για κανένα λόγο. Μέχρι και τις 24 φέρε όλους στα νερά σου και μην αφήσεις τίποτα στη τύχη του. Μετά ως δια μαγείας, αλλάζει το σκηνικό, τρώγεσαι με τα ρούχα σου και σε παίρνει αρκετά από κάτω, αφού θέματα άλυτα εμφανίζονται ξανά στο προσκήνιο. Απέφυγε στις 26 τις εντάσεις και φρόντισε στις 27 να είσαι συγκρατημένη
* Δούλεψε παραπάνω στις 28

Υδροχόος
Αλλάζεις σκέψεις στις 25, κάτι δε σου αρέσει, αντιδράς παράλογα στις 26 και χάνονται οι ισορροπίες ξανά. Πρόσεχε τα λόγια σου στις 27 γιατί ξεφεύγεις και χαλάς ότι έχεις φτιάξει ως τώρα! Μέχρι και τις 24 κάνεις δυνατό παιχνίδι στα επαγγελματικά σου τα ζητήματα. Μια νέα πρόταση σε ξεσηκώνει, όμως αν δεν είσαι απολύτως σίγουρη, μη προχωρήσεις ακόμα. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις σχέσεις σου. Αυτές προέχουν!.
*Κατεύθυνε σωστά στις 28

Ιχθύες
Τόση χαρά έχεις καιρό να νιώσεις. Σου αλλάζουν τη γνώμη στις 24 και εκνευρίζεσαι. Καμία υποστήριξη. Μείνε στη θέση σου στις 25 και απέφυγε τις εντάσεις. Η υπομονή είναι αρετή για αυτό ως και τις 27 βάστα καλά. Μια έρχονται λεφτά και μια φεύγουν. Κάνε καλό κουμάντο! Ξαφνικά μες στο κατακαλόκαιρο σου εμφανίζονται επαγγελματικές ευκαιρίες που σου αρέσουν πολύ. Μέχρι και τις 23 θες να κάνεις την ανατροπή και να δοκιμάσεις κάτι καινούριο.
* Φλέρταρε στις 28

magicfariel@gmail.com