Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 07/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ζέστανε ο καιρός, ελπίζω το ΣΚ αυτό να αράξω το κορμί μου σε μια παραλία και
να πάθω και ένα ολικό αλτσχάϊμερ μπας και μου έρθει η διάθεση.

Εσείς οι μορφωμένοι και οι κουστουμάτοι, μας χαλάσετε τις καλοκαιρινές τις διακοπές! Μόλις μπήκε καλοκαιράκι, σκεφτήκατε να τη φάμε όλοι μαζί τη κρυάδα, γιατί είναι λίγο άδικο εγώ η φτωχιά να κάνω μπανάκια στη παραλία και εσείς οι διάνυες του πολιτικού μας σκηνικού, να καίτε εγκέφαλο πάνω σε μια καρέκλα!

Η διαφορά μας όμως είναι τεράστια! Ας κατεβάσουμε τη πένα παρέα. Εσείς θα μπείτε στο αεροπλανάκι και θα πάτε όπου γουστάρετε και εγώ θα κουνάω μαντήλι.. Γιατί;; Δεν έχουμε όλοι την ίδια τσέπη!
Τυχεροί όσοι ζουν κοντά στη θάλασσα! Δεν έχουν να νοιαστούν για αυτή τη μια τη βουτιά, που είναι και άκρως ψυχοθεραπευτική.. Τσουπ και να σου και το μακρουβούτι!

Το «χωριό» μου είναι στη Ρόδο. Πώς να πάω; Πετώντας; Κολυμπώντας; Με το καράβι; Και πότε;;; Φέτος θέλω να πάω Χανιά! Λατρεμένο μέρος, μου φαίνεται θα παραμείνει ως χειμερινό όνειρο.. γιατί;;;
Ποιος θα πάει διακοπές; Δε ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Αν θα έχουμε δουλειά αύριο. Αν θα έχουμε λεφτά ως τότε διαθέσιμα για τέτοιες πολυτέλειες, αν θα ζούμε! Τι εισιτήρια να κλείσουμε; Να κάνω κράτηση; Ή θα ακυρωθούν όλα τη τελευταία τη στιγμή και θα μπω και μέσα ζούμπιτη;;; Γιατί και στη τελική έχω βαρεθεί να πληρώνω κερατιάτικα, όπως όλοι μας άλλωστε!

Ενώ εσύ κύριε κουστουμάτε;;; Έχεις τέτοιες ανησυχίες;;; Δε νομίζω Τάκη!

..φουλ στο κρανίο το ξωτικό!

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Σήμερα ότι και αν σας που ή συμβεί θα αντιδράσετε με το πιο τρελό τον τρόπο και όσοι δε σας ξέρουν θα εκπλαγούν! Προσπαθήστε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας!

Ταύρος
Κάποιος θα σας προκαλέσει σε καυγά, αλλά εσείς δε θα τσιμπήσετε! Όσο ρίχνει κάποιος άλλος λάδι στη φωτιά, άλλο τόσο διπλωμάτες γίνεστε!

Δίδυμος
Ξεσπάτε, επαναστατείτε, τα λέτε όλα χύμα και τσουβαλάτα! Σήμερα πρέπει να γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει. Ιδιαίτερα αν ήσασταν καλά και υπάκουα παιδιά!

Καρκίνος
Μη πάτε στη δουλειά! Αράξτε σε ένα κρεβάτι και μη κάνετε τίποτα! Ή να πάτε σε μια παραλία να αράξετε το κορμί σας. Αστρολογικό ρεπό με όλη τη σημασία..!

Λέων
Ασχοληθείτε με το σώμα σας. Φροντίστε το! Να πάτε και σε ένα γιατρό να σας κοιτάξει. Υπάρχει χρόνος μην αποφεύγετε με ψεύτικες δικαιολογίες. Στη θάλασσα πώς πάτε;

Παρθένος
Με το βλέμμα στο παράθυρο σας βρίσκω, να αναπολείτε στιγμές ξεγνοιασιάς. Μήπως να κάνατε μια ωραία κοπάνα από τη δουλειά; Μήπως να βγείτε απόψε με φίλους;

Ζυγός
Σήμερα κάποιος θα σας δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Θα τα πάρετε φουλ κρανίο, γιατί θα υπάρξει καμία κατανόηση στο θέμα σας. Ψυχραιμία και βαθιές ανάσες..

Σκορπιός
Το νου σας στα λόγια σας. Μπορεί να ξεστομίσετε κάτι που θα πληγώσει πολύ ένα δικό σας άνθρωπο και μετά θα το μετανιώσετε. Μη στάζετε φαρμάκι οπουδήποτε! Επιλέξτε..!

Τοξότης
Σήμερα να αποφύγετε να χαλάσετε το χρόνο σας με ανθρώπους που ουσιαστικά δε σας ενδιαφέρουν. Δε γίνεται να είστε με όλους καλοί. Να πείτε όχι σε μια πρόταση!

Αιγόκερως
Νεύρα και σήμερα! Μη κοιτάζετε μόνο τη πάρτη σας, γιατί δεν είναι σωστό! Δείξτε λίγη κατανόηση στους γύρω και μην είστε τόσο σκληροί και συμφεροντολόγοι! Είπαμε..

Υδροχόος
Τα επαγγελματικά σας είναι η μοναδική σας έγνοια. Τίποτα άλλο! Καιρός ήταν. Θέλετε να κάνετε κάτι πολύ εντυπωσιακό, κάτι μοναδικό και τρώγεστε με τα ρούχα σας.. Βρείτε λύση.

Ιχθύες
Το σύμπαν σας επιτρέπει να είστε συναισθηματικοί σήμερα. Αφήστε τις μεγάλες και τις σκληρές τις αποφάσεις και πλησιάστε τους ανθρώπους σας με αγάπη..

magicfariel@gmail.com