Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια της Κυριακής 05/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι λέτε να ξεφύγουμε λίγο διαφορετικά;;;
«Έρωτα, κύριε Έρωτα πού είσαι;;; Σε χάσαμε, εξαφανίσθηκες, μάζεψες τα βέλη σου και πέταξες κάπου μακριά.. Σε διώξαμε, τόσο άγχος και νεύρα, πού να μας αντέξεις;;;

Αχ Έρωτά μου, σε ψάχνω, μου λείπεις, σε γυρεύω, γιατί χωρίς εσένα, δεν υπάρχει το όνειρο, η φαντασία, το πάθος, η χαρά, το δάκρυ, το κρυφό χαμόγελο.. θέλω να γράψω, αλλά δε μπορώ, θέλω να σε νιώσω και δεν υπάρχεις πουθενά..


Άχ και βαχ.. κύριε Έρωτα, η προσοχή μας είναι στραμμένη αλλού… Σου ζητάμε συγγνώμη.. και το καλοκαίρι θα τελειώσει και εσύ.. θα είσαι μακριά, να κάνεις αλλού τα δικά σου τα μαγικά..»

Και αναρωτιέμαι πρωί-πρωί, τι να τη κάνω τη ζωή μου δίχως έρωτα και αγάπη, δίχως εκείνη τη σπίθα για τα μάτια σου, που τόσο τα λατρεύω.. μας παρέσυρε το σήμερα, ένα σκληρό και ψυχρό σήμερα, μας αποσυντόνισε, μας στράγγιξε συναισθηματικά, μας έχει ρίξει στα βράχια και τα κύματα μας χτυπούν αλύπητα. Να τα αντέξω όλα αυτά, μόνο αν έχω τον έρωτα μέσα στη ζωή μου, εσένα, αλλιώς δε βρίσκω κάποιο λόγο..

γλυκές, ρομαντικές, αλλοπαρμένες καλημέρες..


Κριός
Σήμερα ότι επιθυμήσετε έντονα πολύ θα το πετύχετε. Λαμπεροί και χαμογελαστοί είστε έτοιμοι να ζητήσετε διάφορα παράξενα από το ταίρι σας, από τους φίλους σας, από τους γνωστούς. Τα επιχειρήματα τα έχετε όλα έτοιμα, τα λόγια σας μετρημένα και εσείς αποφασισμένοι να κερδίσετε. Τι πάθατε χρυσά μου; Κυριακή, χαλαρώνουμε, ή εσείς έχετε άλλες προτεραιότητες;

Ταύρος
Πολύ συναισθηματικούς και ευαίσθητους σας βρίσκω και σήμερα θα σας κάνει καλό. Μπορεί να συναντήσετε κάποιο φίλο, που έχετε απομακρυνθεί το τελευταίο τον καιρό, βρείτε τις πιο όμορφες τις λέξεις και φτιάξτε το κλίμα ξανά. Νιώθετε αισιόδοξοι, είστε ήρεμοι, φροντίστε να το μεταδώσετε αυτό γιατί είναι και η αστρολογική προσταγή της ημέρας. Κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό..

Δίδυμος
Κάπου, κάπως ψάχνεστε εσείς, που πάλι θα ανάψετε φωτιές. Δεν είστε φρόνιμοι. Μπορεί να δείχνετε κάπως έτσι, αλλά τη ζαβολιά την έχετε στο αίμα σας. Κάτι σκαρώνετε στη δουλειά που μετά θα μπλέξετε. Μπορεί ακόμα να πάτε σε ένα ραντεβού, σχετικά κρυφό και να φύγετε τρελά ερωτευμένοι. Πολύ όμορφη η ημέρα σας, κρύβει όμως απρόβλεπτες εκπλήξεις. Η επιλογή είναι καθαρά δική σας..

Καρκίνος
Είστε πολύ χαρούμενοι γιατί τα σχέδιά σας προχωρούν όπως τα έχετε προγραμματίσει. Είναι και αστρολογική η τύχη επάνω σας, μη γκρινιάξετε αν θα πρέπει να δουλέψετε σήμερα λίγο παραπάνω. Μπορεί να σας δώσουν περισσότερα χρήματα. Και μέρες που είναι φροντίζουμε να εκμεταλλευόμαστε τέτοιου είδους ευκαιρίες. Κάνετε νέα επαγγελματικά βήματα, αλλάζετε πλεύση και είστε πολύ ξεσηκωμένοι για αυτό..

Λέων
Είναι κάτι που επιθυμείτε έντονα τις ημέρες αυτές και σήμερα παίζει να το κάνετε δικό σας. Μπορεί να είναι ερωτικό το θέμα, μπορεί και επαγγελματικό. Πάντως ότι περνάει από το χέρι σας θα το κάνετε, δε θα το βάλετε με τίποτα κάτω, για αυτό να κλείσετε τα αυτιά σας σε αρνητικά σχόλια. Ο κόσμος άλλωστε είναι πολύ πονηρός και δε χρειάζεται να πέσετε θύμα των ημερών. Δώστε κατευθύνσεις και όχι πολλές κουβέντες.

Παρθένος
Να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να μην ακούσετε κανέναν σήμερα. Νιώθετε πολύ όμορφα, έχετε ήδη κανονίσει το πρόγραμμά σας και θα φροντίσετε να περάσετε καλά και να το απολαύσετε κιόλας. Αν εργάζεστε, μέρα που είναι, ότι πιστεύω και αν έχετε, φροντίστε να τα υπερασπιστείτε με ήθος και όμορφη συμπεριφορά. Και πάνω από όλα να είστε ειλικρινής. Γοητεύετε κατά ένα μυστήριο τρόπο το κοινό σας..

Ζυγός
Απρόβλεπτη η ημέρα σας και ιδιαίτερα χαρωπή. Κάποιος φίλος από τα παλιά, θα σας πάρει ένα τηλέφωνο, ή θα σας στείλει ένα μήνυμα και σας βλέπω να φτιάχνετε βαλίτσα και δρόμο. Μια νέα δουλειά, μια πρόταση παράξενη, πάντως μπορεί να βρέθηκε και εκείνο το εναλλακτικό το σχέδιο της διαφυγής σας! Αυτά κάνουν οι γνωριμίες. Πάντως ανεξάρτητα από αυτό, μια πρόταση για διακοπές, έστω για μερικές ημέρες, μπορεί να την έχετε..

Σκορπιός
Είστε ερωτευμένοι; Συνέβη και αυτό; Πάντως κάτι καλό συμβαίνει στη ζωή σας, το εκτιμάτε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ και φαίνεται αυτό από τη συμπεριφορά σας. Μπορεί ακόμα να προκύψει και μια πρόταση ας πούμε ενός αρραβώνα. Το φαντάζεστε; Ή να βρεθεί και ένα δεύτερο κλειδί της πόρτας, όπως και στις ταινίες. Τα άστρα επιτέλους φροντίζουν για εσάς, αλλά και στον επαγγελματικό το τομέα. Ψάξτε για ευκαιρίες, υπάρχουν ακόμα..

Τοξότης
Έχετε ξεσηκωθεί για κάτι νέο. Δε κρατιέστε. Αλλά δε πρέπει να το πείτε πουθενά. Να το κρατήσετε ακόμα μυστικό. Θα το καταφέρετε αυτό; Προστατέψτε τα συμφέροντά σας και μη δίνετε στους άλλους το χρόνο να επεξεργαστούν τα δικά σας τα δεδομένα και μετά να ακούτε και κουβέντες από πάνω. Αφήστε τους στο σκοτάδι και μια ωραία μέρα, να σου και η έκπληξη.. Σωστά;;;

Αιγόκερως
Μέρα πολύ όμορφη αστρολογικά για εσάς. Μέσα στην αυτοπεποίθηση και τα χαμόγελα, είστε έτοιμοι να κάνετε την ανατροπή στα ελληνικά τα δεδομένα. Σας αρέσουν και κάτι τέτοιες στιγμές. Θα νιώσετε λίγο σαν επαναστάτες της σύγχρονης της ιστορίας. Έχετε τις δικές σας τις απόψεις, δεν ακούτε πια κανέναν και φυσικά κανείς δε μπορεί να σας αλλάξει τη γνώμη. Εντάξει χαλαρώστε γιατί από αύριο έχει φουρτούνες! Μποφόρια ..

Υδροχόος
Πολύ κοινωνικούς και επικοινωνιακούς σας βλέπω και χαμογελαστούς. Ο κόσμος καίγεται και εσείς νομίζω ερωτοτροπείτε τις ημέρες αυτές. Καλά κάνετε, άλλωστε το έχετε ήδη δει το όνειρο, είστε από εκείνους που έχετε προβλέψει τα πάντα. Μια γνωριμία μπορεί να προκύψει από το πουθενά και να γοητευτείτε είτε για σεξουαλικούς σκοπούς, είτε για επαγγελματικούς.. Τα μάτια σας παίζουν.. τρελά!

Ιχθύες
Μια ευχάριστη είδηση θα σας απογειώσει σήμερα. Στην ιδέα που έχετε, σε κάτι που ετοιμάζεστε να κάνετε, έχετε την απόλυτη συμπαράσταση του κόσμου. Είναι όλοι δίπλα σας, σας αγαπούν και σας υποστηρίζουν τρελά. Πείτε μου τώρα την αλήθεια. Τι είναι αυτό το τόσο μαγικό; Πάντως πολύ θετική ημέρα. Να βγείτε έξω να σας δει ο κόσμος και να είστε φιλικοί μαζί τους.. Δημόσιες σχέσεις..

magicfariel@gmail.com