Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 17/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή, μέρα σκέτο όνειρο! Βέβαια, μέχρι να φτάσει να γίνει και πραγματικότητα θέλουμε κάτι ωρίτσες ακόμα.. Τα αστρολογικά τα μαντάτα έχουν
πολύ πλάκα τελικά! Από τη μια χαλαρώνουμε, από την άλλη τσιτώνουμε, νομίζω κάποιος παίζει με τα νεύρα μας!
Η ημέρα είναι μυστήρια από όλες τις απόψεις, γιατί αρκετός κόσμος βρίσκεται σε υπερένταση, κάποιοι έχουν κρατήσει μέσα τους πολύ θυμό και παράπονο και όλο αυτό θα ξεσπάσει και θα γίνει το έλα να δεις!

Οι μεν να μιλήσετε, γιατί έχετε ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα. Οι δε να ακούσετε, γιατί μόνο έτσι θα έρθει η ισορροπία ξανά!

Το πιο ευτυχισμένο ζώδιο της ημέρας είναι ο Ιχθύες! Βαστάει καλά η μούρλια του.. χα χα

Φιλάκια..


Κριός
Ότι κακό σας έχει βρει μέχρι και σήμερα! Για αυτό υπομονή, μια μέρα είναι θα περάσει. Τα δώσατε όλα τις ημέρες αυτές, ξεστομίσατε κουβέντες απίστευτες και τώρα που θα ηρεμήσετε εσείς, κάποιοι άλλοι θα ξαγρυπνήσουν. Φροντίστε να μη ξεφύγετε με πικρόχολα σχόλια και οι απαιτήσεις σας να είναι λογικές! Τι να κάνουμε, βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα αστρολογικά όλον τον Ιούλη! Ψυχραιμία..

Ταύρος
Θα βγει το Ταυρίσιο από μέσα σας σήμερα και θα εκνευρίσετε κόσμο και κοσμάκι. Από τη μια θα σας θαυμάσουν για τη σιγουριά που δείχνετε, από την άλλη όμως μη περιμένετε να σας ακολουθήσουν. Ούτε φυσικά να επιμείνετε σε αυτό! Ο καθένας έχει τη δυναμική του, τις απόψεις του και στη τελική και μόνοι σας μια χαρά μπορείτε να τα καταφέρετε. Τι θέλετε τη παρέα; Για να σας κρατούν από το χεράκι;

Δίδυμος
Εντάξει μπορεί σήμερα να θελήσετε να βγάλετε την υποχρέωση. Κάποιος σας βοήθησε, κάποιος σας στήριξε και θα φροντίσετε να μη χαλάσετε το χατίρι κανενός! Από τη μια θέλετε να λειτουργήσετε κάπως έτσι, από την άλλη όμως μπορεί να είχατε άλλα σχέδια για τον εαυτό σας, πιο ωραία και πικάντικα ας πούμε. Μήπως να ξεπετούσατε την υποχρέωση και μετά να τραβήξετε το δρόμο σας;;; Μη ζορίζεστε, δεν αξίζει!

Καρκίνος
Έχω την εντύπωση πως το μάτι σας γυαλίζει. Μπορεί να είστε χαμογελαστοί και να νιώθετε μια χαρά, όμως κάτι σας έχει ενοχλήσει και τρώγεστε με τα ρούχα σας. Σήμερα λοιπόν θα γίνει κάτι, ίσως πολύ χαζό και να πιαστείτε από εκεί και να γίνει πόλεμος. Ανοίγετε το στοματάκι σας και λέτε και ξανά λέτε, ότι υπάρχει και δεν υπάρχει. Δε ξέρω αν θα βρείτε ανταπόκριση, πάντως ηρεμήστε. Δεν είναι όλα άσπρο-μαύρο στη ζωή αυτή!

Λέων
Υπομονή μωρά μου, Παρασκευή σήμερα, τελειώνουν για λίγο τα βάσανά σας, κανονίστε να πάτε μια εκδρομή μέσα στο ΣΚ, να κάνετε κάτι τα διαφορετικό, ή ακόμα και να λιώστε στον ύπνο. Έχετε ανάγκη από ξεκούραση, χαλάρωση, ένα μπανάκι στη θάλασσα, κάτι να νιώσετε και εσείς λίγο άνθρωποι. Αν θέλετε μπορείτε να πάρετε άδεια από τη σημαία και να το κάνετε τριήμερο. Τα συνηθίζετε κάτι τέτοια. Σωστά; Όχι στα βαθιά, γιατί φυσάει!

Παρθένος
Με το παράπονο στα χείλη θα είστε όλη την ημέρα. Μπορεί εσείς να θέλετε να κάνετε διάφορα πράγματα, όμως μη περιμένετε να βρείτε ανταπόκριση από το μέτωπο. Είτε αυτό αφορά τη δουλειά σας, είτε το φιλικό σας το περιβάλλον. Καταρχήν ξανά σκεφτείτε κατά πόσο είστε αποφασισμένοι να πράξετε αναλόγως! Είστε έτοιμοι να δεχθείτε τις συνέπειες; Προετοιμάστε τον εαυτό σας πρώτα και μετά ξεκινήσετε να επιχειρηματολογείτε! Γιατί για να τσινούν οι άλλοι, πάλι κάτι τρελό σκεφτήκατε!

Ζυγός
Τα έχετε πάρει κρανίο φουλ με όλο τον κόσμο σχεδόν. Και εσείς μαζί με τους Κριούς έχετε πάθει μια παράκρουση τις ημέρες αυτές. Σήμερα θα κάνετε επίθεση απέναντι σε όλους αυτούς που δεν έδειξαν κατανόηση, που σας μίλησαν άσχημα, που μπήκαν εμπόδιο στα σχέδιά σας! Μπορεί όμως να αδιαφορήσετε εντελώς, να φύγετε μακριά και να μη σας ξανά δουν ποτέ! Πολύ παράξενη η ημέρα σας..

Σκορπιός
Το ξέρετε πως ταξιδεύετε, φτιάχνετε βαλίτσα και δρόμο! Μέχρι και τις 19 πετάει η ομάδα, από όλες τις απόψεις για αυτό σταματήστε τη κλάψα και τη μουρμούρα και αλλάξτε παραστάσεις, δείτε τους φίλους σας, ερωτοτροπήστε! Γιατί ένας έρωτας σας ξεσηκώνει τις ημέρες αυτές, να το περιμένετε και κατά πάσα πιθανότητα να είναι και απρόβλεπτος. Απολαύστε ότι σας δίνετε και μη κοιτάτε πίσω! Και τα συντρίμμια, έχουν τη γλύκα τους!

Τοξότης
Γλυκά μου παράξενη η ημέρα σας, αφού κάτι θα σας ζητήσουν και θα νευριάσετε πολύ. Το θέμα είναι να το δώσετε, αλλά ως αντάλλαγμα τι θα πάρετε πίσω; Αν είναι η κατάσταση αμοιβαία που λέμε, σκεφτείτε το και αν σας συμφέρει να πράξετε αναλόγως. Αν είναι όμως μονόπλευρη τότε καλά θα κάνετε να θέσετε κάποιους όρους και στη τελική, όχι να μη το προσφέρετε! Ιδιαίτερα σε άτομα που δε το αξίζουν!

Αιγόκερως
Να περιμένετε να σας στριμώξουν σήμερα και να σας τα ψάλλουν. Μέρα που θα ακούσετε παράπονα είτε από το ταίρι σας, είτε από κάποιον φίλο, ή μπορεί να είναι και οικογενειακό το πρόσωπο. Δώστε βάση, προσοχή που λέμε, γιατί καιρό τώρα προσπαθεί να σας μιλήσει και εσείς είστε αλλού για αλλού. Μη νευριάσετε με τις αλήθειες που θα ακούσετε, αντιθέτως ψαχτείτε, γιατί ο σκοπός είναι να βελτιωθούν τα πράγματα και όχι να χαλάσουν!

Υδροχόος
Καλά η ημέρα σας επιφυλάσσει μια έκπληξη άνευ προηγουμένου. Κάπου θα βρεθείτε, κάτι θα ειπωθεί και θα γίνει ο χαμός! Μπορεί να πέσει και ξύλο και να μπείτε στη μέση για να τους χωρίσετε και ξαφνικά να φάτε μια και να γίνει πόλεμος!!! Χα χα .. ντάξει όσοι έχετε τα μπράτσα, δε σας φοβάμαι, αλλά εσείς οι γυναίκες το νου σας, γιατί μπορεί να φύγουν και τούφες! Λοιπόν, να σοβαρευτούμε τώρα. Μακριά από ξεκατινιάσματα!

Ιχθύες
Η φαντασία σας καλπάζει χρυσά μου! Είστε πιο δημιουργικοί από ποτέ και ξαφνικά σκέφτεστε να αλλάξετε ακόμα και επάγγελμα. Ναι κάτι σας τσίμπησε εκεί πέρα, λίγο η θάλασσα, πολύ ο αέρας της, πάει, ξεμυαλιστήκατε εντελώς! Ονειρευτείτε άφοβα. Δε κοστίζουν κάτι, αλλά στη περίπτωσή σας, όλο και κάπου θα βρείτε το τρελό το έξοδο. Μέχρι και τις 19 τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Απολαύστε το!

magicfariel@gmail.com