Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 24/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε Παρασκευή ή έχω παραισθήσεις;;; Να και ένα θαύμα.. Θέλετε να μιλήσουμε για τον έρωτα ξανά; Σας αρέσει πολύ, το ξέρω και εμένα μου αρέσει.
Ζω για αυτόν!

Όταν αγαπάς.. Το λέει και εκείνο το τραγούδι.. και δεν είμαι καν του ελληνικού ρεπερτορίου. Να συνεχίσω; Μπορεί να κάνω και λάθος. «.. σε λιμάνια, σταθμούς και τρένα θα με αναζητάς..»;;;; κάτι μπέρδεψα εδώ.. αλλά το πιάσατε το νόημα, σωστά;

Όταν αγαπάς, ξεχνάς το θυμό σου. Συγχωρείς. Ξεπερνάς τον εαυτό σου. Γιατί αγαπάς. Μόνο αυτό νιώθεις. Τα άλλα έρχονται και φεύγουν. Είναι στιγμές. Οι κακές στιγμές της ζωής.

Όταν αγαπάς, μια ματιά φτάνει. Χίλιες λέξεις, αμέτρητα συναισθήματα, όλη η αλήθεια. Γιατί τα μάτια δε κρύβονται. Δε μπορούν. Δε θέλουν. Φλέγονται όπως φλέγεται και η ψυχή σου. Γιατί μια είναι έρωτας και μια αγάπη.. Αιώνια διαμάχη.. Σ’αγαπώ.. θα στο ξανά πω.. και ας το διαβάσει όλη η υφήλιος, δε με νοιάζει. Πεισματάρα Ταυρίνα γυναίκα.. είμαι με στάμπα!

Γιατι όταν αγαπάς.. απλά δε μπορείς.. ασυγκράτητο συναίσθημα.. μοναδικό..

..όταν αγαπάς..



Κριός
Με το χαμόγελο στα χείλη και σήμερα. Μπορεί να μπήκε και ένα κακό διαβολάκι μέσα σας και να πειράξετε όλο τον κόσμο. Καλύτερα έτσι παρά με τα μουτράκια εκείνα τα ξινά. Μα σας βαρέθηκε η ψυχή μας.. χα χα Σήμερα και να σας προκαλέσουν, ανοίξτε εκεί το στοματάκι σας και πείτε αυτά που πρέπει για να έρθουν στα ίσα τους. Στάξτε λιγάκι φαρμάκι παραπάνω δε βλάπτει.. πού και πού..

Ταύρος
Ή κάποιος θα έρθει και θα κατσικωθεί στο γραφείο σας, ή στο σπίτι. Πάντως άλλα έχετε κατά νου και αλλιώς θα έρθουν τα πράγματα. Δε θα μπορέσετε να κάνετε και πολλά πράγματα για αυτό αλλά είστε και παράξενοι άνθρωποι εσείς, μπορεί να τους το πείτε χύμα στο κύμα να τα μαζεύουν και δρόμο γιατί έχετε άλλες δουλειές να κάνετε. Από κέφια;; Όχι και τόσο καλά.. Θα μας βγάλει τη ψυχή ο Ιούλης μέχρι να φύγει!

Δίδυμος
Κάτι θέλετε πάρα πολύ και θα γίνει το δικό σας σίγουρα πράγματα. Ναι θα νιαουρίζετε όλη την ημέρα, θα χαμογελάτε, άλλοι άνθρωποι. Τσουρέκια που λέμε, θα τα κάνετε στο σύντροφό σας, σε ένα φίλο σας, σε σημείο που στο τέλος θα τα ψήσετε και θα τα φάτε! Χα χα χα .. ε μα δε τρώγεστε! Τα θέλετε όλα δικά σας. Μια οι δουλειές σας, μια τα ερωτικά σας, πάλι έχετε φτιάξει έναν ωραίο χαμό!

Καρκίνος
Το μυαλό σας είναι στα λεφτά. Κάπου δανείσατε και κρυφά μάλιστα από τους άλλους και τώρα τα θέλετε πίσω, γιατί σας λείπουν. Θα τη βρείτε την άκρη εσείς, αφού έχετε κρυμμένους άσους στο μανίκι σας. Για κάντε τη βρομοδουλειά όταν είστε μόνοι και έχετε και χρονικό περιθώριο. Ένα τηλεφώνημα ίσως να είναι αρκετό για να λάβετε τις απαντήσεις που θέλετε. Μην είστε ελαστικοί.

Λέων
Κάτι έχετε στο μυαλό σας και θέλετε να το συζητήσετε. Αν είστε λογικοί και ψύχραιμοι τότε όλα θα πάνε καλά. Αν ξεφύγετε τότε να περιμένετε και εντάσεις. Τα έχετε κάνει όλα πάλι μπάχαλο με τα οικονομικά σας και ψάχνετε τρόπους να καλύψετε τη τρύπα. Να όμως που δεν υπάρχουν και αυτό σας τρελαίνει κάπως.. Τίποτα δε σας σώζει στο συγκεκριμένο το θέμα. Ούτε καν μια ληστεία! Την άλλη μέρα πάλι ταπί θα είστε !

Παρθένος
Έχετε ενέργεια εσείς μπόλικη! Θέλετε να αλλάξετε τη ζωή σας, να τη βελτιώσετε και επανήλθαν κάποιες σκέψεις στο μυαλό σας για το πώς θα το κάνετε αυτό. Από νωρίς το πρωί θα ξεκινήσετε και νομίζω θα σαρώσετε τα πάντα. Μπορεί να βρεθείτε σε ένα δωμάτιο να ψάχνετε τίποτα μπαούλα ή στο βουνό για τρέξιμο! Όλα παίζουν με εσάς. Το θέμα είναι να ξεδώσετε με όποιον τρόπο μπορείτε!

Ζυγός
Σας τσίμπησε κάτι εχθές το βράδυ και ξαφνικά σήμερα θα είστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Βρήκατε την άκρη στα επαγγελματικά σας και θέλετε να αποδείξετε και το πόσο ικανοί είστε, θα κάνετε μαγικά πράγματα από το πουθενά. Αυθόρμητες οι κινήσεις σας, οι σκέψεις σας, αλλά τις έχετε μελετήσει καιρό τώρα. Η μέρα σας είναι πολύ τυχερή κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Μην αφήσετε τίποτα έτσι..

Σκορπιός
Πολύ super η ημέρα σας σήμερα θα κάνετε τις καλύτερες τις δημόσιες τις σχέσεις όλων των εποχών. Θα βγει από μέσα σας όλο αυτό, δηλαδή ο καλός σας ο εαυτός, θα μαγέψετε τους πάντες! Σε καμία περίπτωση μη μείνετε σπίτι, να πάτε οπουδήποτε. Μιλήστε, χαμογελάστε, μέρα που θα γίνετε προσιτοί και πολύ αγαπητοί! Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως οι ευκαιρίες θα είναι πολλές αν τις αποζητήσετε με ωραίο και διακριτικό τρόπο..

Τοξότης
Πιστεύω να την έχετε έτοιμη τη βαλιτσούλα, γιατί και διακοπές να βρίσκεστε σας βλέπω να κάνετε μια αναρρίχηση ας πούμε να στο βουνό πιο πέρα! Δε κάθεστε φρόνιμοι με τίποτα. Θα ξεσηκώσετε τους πάντες τριγύρω, για να κάνετε κάτι το διαφορετικό, για να ξεμουδιάσετε και να αλλάξετε και λίγο ψυχοσύνθεση. Ωραία μας τα λένε τα άστρα, εσείς για πού είστε;;;

Αιγόκερως
Σήμερα είναι μια φοβερή ημέρα για να πείτε αυτά που θέλετε έξω από τα δόντια. Όχι για να τσακωθείτε, απλά μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας άνετα και να σας καταλάβουν. Δώστε τα όλα λοιπόν ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, γιατί κάτι καλό κινείται τριγύρω και θα μπορούσε να γίνει όλο δικό σας. Νομίζω θα ακούσετε πολλά ναι μέσα στην ημέρα.. Ύποπτο αυτό!

Υδροχόος
Παράξενη η ημέρα σας πολύ! Είστε και ιδιότροπα πλασματάκια. Ξέρω, πρέπει να γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει. Θα γίνει, να είστε σίγουροι για αυτό, γιατί ποιος σας ακούει μετά!!! Βέβαια, μη ζητήσετε τον ουρανό με τα άστρα γιατί εκεί θα έχετε πρόβλημα. Προσγειωθείτε λίγο στη γη, να είστε προσιτοί και αγαπητοί και πάλι θα είστε μοναδικοί στο είδος σας. Βαθιές ανάσες.. όλη μέρα!

Ιχθύες
Μπορεί σήμερα να παίξουν ξύλο μπροστά σας και να μπείτε στη μέση να τους χωρίσετε. Προσοχή μη φάτε και εσείς καμία. Από την άλλη σας αρέσουν αυτά και θα το παρακολουθήσετε το σκηνικό και θα το απολαύσετε κιόλας! Λάσπη θα έχει και γυμνές γκόμενες ή απλά τούφες στον αέρα;;; χα χα .. λοιπόν, κάντε στην άκρη και αφήστε να ξεσπάσει η μπόρα που εσείς προκαλέσατε!

magicfariel@gmail.com