Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 30/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Ταυρίνα δεν είναι στα καλά της. Με έχουν πιάσει τα διαβόλια μου, σκέφτομαι, συνέχεια σκέφτομαι και θέλω να
αποδράσω με το πιο αόρατο τρόπο! Εγώ και ο Χάρι Πότερ. Έχω τάσεις φυγής!!! Κάνω πλάνα, οργανώνω το τέλειο έγκλημα, αλλά ποτέ δεν είναι τέλειο, όταν δεν είναι ξεκάθαρο. Και πάλι πίσω από την αρχή..

Πνίγομαι, ασφυκτιώ, νιώθω πιο φυλακισμένη από ποτέ! Να διαβάσω κανένα Άρλεκιν, μπας και πάρω καμιά ιδέα; Αλλά ακόμα και εκεί υπάρχουν δυο στο παιχνίδι. Ο κύριος και η κυρία. Η κυρία και ο Εραστής της. Υπάρχει ανταπόκριση από το μέτωπο.. Αμοιβαίο πάθος που λέμε.. Άρα τζίφος! Πρέπει να διαβάσω κάτι άλλο.

Μήπως το Απόδραση από το Αλκατράζ;;; Αυτό μου ταιριάζει καλύτερα. Θα πέσω εκεί στις κρύες τις θάλασσες και ενώ το San Francisco είναι απέναντι, θα με φάνε οι καρχαρίες, τα πουλιά και τα άγρια τα βράχια. Μπα ούτε αυτό μου κάνει.. Φοβάμαι πολύ!

Λοιπόν το αποφάσισα, θα διαβάσω τη Μικρή Ολλανδέζα.. χα χα !

φιλάκια..


Κριός
Θα προσπαθήσετε να πετύχετε τους στόχους σας, όχι όμως με ξεκάθαρο τρόπο. Δηλαδή, με λαμογιές. Γιατί βαριέστε, δεν έχετε όρεξη και βιάζεστε να τελειώνετε. Να όμως που κάτι πάλι θα συμβεί που θα σας πάει πίσω και θα σας κάνει να ψάχνεστε.. Μουτράκια και θα γκρινιάξετε γιατί απλά δεν έχετε τα κέφια σας σήμερα!

Ταύρος
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε και σας το λέω φταίει το φεγγάρι για αυτό. Γεμίζει με πολύ τρέλα και κορδέλα και σας πνίγει ένα πράγμα. Σήμερα θα νιώσετε πιο μόνοι από ποτέ. Θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας, θα βαρύνει πολύ το κλίμα, αλλά να ξέρετε είναι αστρολογικό. Μη πέσετε ακόμα σε κατάθλιψη. Λίγες μέρες ακόμα.. και μετά μπλουμ!

Δίδυμος
Θα τρελαθείτε σήμερα και με τη καλή την έννοια και με τη κακή. Θα ανοίξετε ένα θέμα προς συζήτηση εκεί με το σύντροφό σας ας πούμε και θα θελήσετε να μάθετε όλη την αλήθεια. Μια θα το πηγαίνετε στο μαλακό, μια στο σκληρό! Το νου σας γιατί από εκεί που θα χαμογελάτε, ξαφνικά μπορεί να ξεσπάσει μπουρίνι κανονικό!

Καρκίνος
Άλλα έχετε κανονίσει σήμερα, άλλα θα σας προκύψουν. Μπορεί κάτι να μη κάνατε καλά τις προηγούμενες τις ημέρες και ξαφνικά να χρειαστεί να δουλέψετε λίγο παραπάνω, ή μπορεί να σας επιστρέψουν πίσω και από τις διακοπές. Νευριάζετε στα σίγουρα, αλλά αν έχετε κάπου λάθος, θα πρέπει να το διορθώσετε. Έτσι κάνουν οι υπεύθυνοι οι άνθρωποι!

Λέων
Σήμερα παίζει να τσακωθείτε με κόσμο και κοσμάκι και βασικά θα πρέπει να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Ή τουλάχιστον να πείτε αυτά που πρέπει αλλά με μέτρο πάντα και δίχως εξάρσεις! Θα το καταφέρετε αυτό ή θα τα κάνετε όλα μπάχαλο; Πάντως το φεγγάρι σας έχει τρελάνει λίγο το μυαλό και φροντίστε να είστε όσο ψύχραιμοι γίνεται..

Παρθένος
Ακόμα μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, να περιμένετε και τις ερωτικές τις εξομολογήσεις τώρα. Ναι σήμερα θα ακούσετε διάφορα, δικαιολογίες ή επιχειρήματα που όντως αξίζει να δώσετε προσοχή, αλλά ότι έγινε-έγινε και πλέον κοιτάζετε το σήμερα και το μετά! Κατά βάθος γλυκαίνεται η καρδούλα σας, γιατί οι κόποι σας δε πήγαν χαμένοι.

Ζυγός
Πολύ παράξενη η ημέρα σας, το νου σας στα πάντα! Σας τη φυλάνε να το ξέρετε, περιμένουν πώς και πώς να σας στριμώξουν και θα το κάνουν και ίσως να είναι και την ώρα του φαγητού. Καταρχήν μη πνιγείτε και ακούστε με προσοχή δίχως να πείτε κουβέντα. Να δείτε πού το πάνε και γιατί. Και μετά υπάρχει και η έξοδος κινδύνου. Μη μπείτε σε διαδικασία να το αναλύσετε.. Ο καθένας το βιολί του!

Σκορπιός
Κάποιος που είναι δίπλα σας πολύ χρειάζεται τη βοήθειά σας. Το βλέπετε αυτό, το ζείτε κατά κάποιο τρόπο, αλλά να που δε τη θέλει με τίποτα. Ίσως να προσπαθεί να σας αποδείξει πως είναι και εκείνο ικανό όπως και εσείς. Μήπως να βάζατε ένα αόρατο χεράκι, γιατί αν το καλοσκεφτείτε εσείς το προκαλέσατε όλο αυτό.. Για κάντε τη καλή τη πράξη..

Τοξότης
Σήμερα θα πεισμώσετε, θα νευριάσετε, θα πρέπει να γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει. Θα σας πιάσουν εκεί τα εγωιστικά σας και θα κάνετε κόνξες στον έναν και στον άλλον. Να ξεδώσετε δε λέω, ιδιαίτερα αν ενοχλείστε από κάτι, αλλά με μέτρο γιατί δε φταίνε οι άλλοι σε τίποτα καλοκαιριάτικο..

Αιγόκερως
Εντάξει να το περιμένετε σήμερα να ακούσετε διάφορα παράξενα και να μείνετε λίγο με το στόμα ανοιχτό. Μπορεί να είναι λόγια της στιγμής για αυτό μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία και αφήστε από τη μια να μπουν και από την άλλη να βγουν. Το αυριανό το φεγγάρι σας ταιριάζει και σας κάνει καλό. Εκμεταλλευτείτε το!

Υδροχόος
Λοιπόν σήμερα θα κάνετε ένα διάλογο με τον εαυτό σας και θα ακολουθήσετε τη καρδιά σας και μόνο. Ότι και αν σας πουν οι φίλοι σας, οι γνωστοί σας και τα σχετικά, εσείς να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Είστε μια χαρά, είστε ικανοί για όλα, μπορείτε να τα καταφέρετε να είστε σίγουροι για αυτό, οπότε χαράξτε πορεία!

Ιχθύες
Χρυσά μου επειδή εσείς είστε μια χαρά ψυχολογικά δε σημαίνει πως οι άλλοι πρέπει να σας κάνουν ότι θέλουν. Για πείτε εκεί κανά όχι, βάλτε και μια φωνή, γιατί καλό είναι να δείξετε ποιος βαστά τα μπόσικα! Εντάξει μη παραφερθείτε και ξεφύγετε εντελώς. Με μέτρο και όμορφο τρόπο. Αλλά εδώ πρέπει να επέμβετε. Κάτι συμβαίνει.. Ψάξτε το!

magicfariel@gmail.com