Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι να σας πω πρωί-πρωί;;; Γλυκό το ξημέρωμα, δροσερό, τα πουλάκια έχουν ξεκινήσει και κελαηδούν και ακόμα έχει ησυχία. Ανάδρομη η Θεά Αφροδίτη που λέτε, βρήκε
την ημέρα, βρήκε το ΣΚ! Μαντάρα έχει σκοπό να μας τα κάνει, κυρίως σε θέματα ερωτικά, γιατί κάτι προφανώς δε της πήγε καλά καλοκαιριάτικο και αποφάσισε ούτε σε εμάς να πάει..


Πάλι οι σχέσεις στα κόκκινα, ζήλειες, παράπονα, αδιαφορία, ακόμα και χωρισμοί! Φλερτ θα παίξει άφθονο, όμως απλά θα παίξει. Σεξ μπορεί και το ίδιο, αλλά θα είναι καθαρά σαρκικό. Οι απολαύσεις της ζωής παίρνουν ανήθικη μορφή, συνεπώς μη ψάχνεστε για σχέση καλοκαιριάτικο.. Ότι έρθει, όπως έρθει και εάν έρθει..
Γκρινιάρικο το ΣΚ δε θα σας το κρύψω, άλλωστε θα το νιώσουμε στο πετσί μας.. Θα το δείτε..

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Το γεγονός πως έχετε γνωρίσει ένα νέο μαναράκι, δε σημαίνει πως έδεσε και το γλυκό. Δηλαδή καλοκαίρι είναι, η λέξη σχέση δε χωράει πουθενά! Εσείς οι ελεύθεροι απολαύστε ότι καλό σας συμβαίνει, να φλερτάρετε άφοβα, αλλά ελεύθερα πράγματα. Μην αρχίσετε συζητήσεις τύπου τι θα κάνουμε το χειμώνα; Μπουχός θα γίνει η περίπτωση! Οι δεσμευμένοι, κάποια σύννεφα στον ουρανό, θα τα δείτε..

Ταύρος
Ανάδρομη Αφροδίτη! Σας λέει κάτι; Μπορεί να μη γίνεται στο ζώδιό σας, αλλά σας τα κάνει μαντάρα για ακόμα μια φορά. Οι σχέσεις σας είναι αυτές που θα πρέπει να προσέξετε και σε ερωτικό επίπεδο και σε επαγγελματικό. Μη προσπαθήσετε να σώσετε κάτι, ότι είναι να συμβεί θα συμβεί και θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Μη περιμένετε από τους άλλους θαύματα, δε πρόκειται να συμβούν!

Δίδυμος
Εντάξει άλλαξε το κλίμα, επανήλθαν τα μουτράκια! Τα άστρα έχουν σχέδιο εξόντωσης το ΣΚ αυτό γενικότερα, για αυτό δείξτε λίγη κατανόηση και να είστε ψύχραιμοι. Σήμερα θα σας πάρουν τα μυαλά οι φίλοι σας, οι γνωστοί σας, θα σας ξεσηκώσουν για τα καλά και βλέπω να έχετε ερωτικές μανούρες! Μπορεί να σας παρατήσει σύξυλους αλλά βασικά θα σας κάνει τη χάρη. Μέρα που θα αποζητήσετε την ελευθερία σας!

Καρκίνος
Σήμερα μπορεί να πάτε στα μαγαζιά και να τα σηκώσετε κανονικά! Είτε σας περισσεύουν, είτε όχι, θα τη κάνετε τη τρέλα γιατί θα σας πιάσουν πάλι τα ψυχολογικά σας. Κάτι σας ενοχλεί, κάτι σας βασανίζει, αλλά δε μπορείτε να μιλήσετε για αυτό. Μπορεί όμως να γνωρίσετε και ένα άτομο και να κάνετε αυτό που λέμε το one night stand και να συγκλονιστείτε και εσείς με τον εαυτό σας! Άστρα είναι αυτά τρελά και μαγικά..

Λέων
Η Αφροδίτη ανάδρομη σας τα κάνει μαντάρα! Βάζει στο μάτι τη σχέση σας και αρκετοί από εσάς θα μπείτε σε διαδικασία χωρισμού. Το σκέφτεστε καιρό τώρα, όμως θα βάλει το χεράκι της και ότι είναι να τελειώσει θα τελειώσει γιατί έτσι πρέπει. Από την άλλη ίσως να είναι η τελευταία προσπάθεια που θα κάνετε για να σώσετε τη σχέση σας, αλλά χλωμό το βλέπω.. Τα άστρα έχουν πάρει τις αποφάσεις τους!

Παρθένος
Πώς να σας το πω;; Πώς;;; Αν κάποιο άτομο μπήκε πολύ ξαφνικά μέσα στη ζωή σας, ύποπτο πολύ αυτό! Ψάξτε να μάθετε τους αληθινούς λόγους που έχει έρθει κοντά σας, γιατί θα σας πουλήσει φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες και θα τις κόψετε μετά! Προσοχή στους ξαφνικούς τους έρωτες, μη δώσετε παραπάνω από οσα πρέπει. Σας έκανα τη καρδιά περιβόλι αλλά καλύτερα να έχετε το νου σας, παρά να σέρνεστε στα πατώματα αργότερα..

Ζυγός
Αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς θα σας έρθουν! Πολύ δύσκολη η ημέρα σας, θα εκνευριστείτε απίστευτα και θα τις κόψετε κιόλας! Από τα χειρότερα ΣΚ μπορώ να πω, για αυτό δώστε τα όλα, μη περιμένετε από τους άλλους να κάνουν θαύματα και αν πάρετε και λιγότερα χρήματα μη γκρινιάξετε. Όχι σήμερα τουλάχιστον. Να είστε μετριόφρων, υπάκουοι, συγκεντρωμένοι και συνεργάσιμοι. Αφήστε τις κόνξες για αργότερα..

Σκορπιός
Μια ανησυχία θα την έχετε, όπως και μια παράξενη ενόχληση. Το παλιό σας το αφεντικό θα ψάξει να σας βρει και θα σας προτείνει ή να επιστρέψετε πίσω στη θεσούλα σας, ή να σας προτείνει μια νέα συνεργασία. Από τη μια θα νιώσετε περίεργα γιατί θα είναι πολύ ξαφνικό, από την άλλη θα γοητευθείτε μόνο που σας σκέφτηκε. Να το πάρουμε και ερωτικά τώρα; Το παρελθόν ξανά χτυπά!

Τοξότης
Καθόλου ερωτικό το ΣΚ αυτό σας το λέω από τώρα να το ξέρετε! Ούτε εσείς δε θα έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε, ούτε ο σύντροφός σας, μην αρχίσετε ξαφνικά τα παράπονα γιατί θα πέσετε στο κενό! Μπορεί να θέλετε και εσείς το χρόνο σας, μπορεί και ο άλλος, είναι και τα άστρα περίεργα με ανάδρομη την Αφροδίτη, για αυτό μη περιμένετε να νιώσετε αγάπες και λουλούδια.. Εκτονωθείτε δημιουργώντας κάτι..

Αιγόκερως
Είστε που είστε ψυχροί εκτελεστές από μόνοι σας, ήρθε η και η Αφροδίτη ανάδρομη, τα πιάσατε τα λεφτά σας. Δύσκολο το παιχνίδι το ερωτικό για εσάς, κυρίως από συναισθηματικής άποψης αφού τίποτα το σπουδαίο δε κινείται, δε συμβαίνει και ξενερώνετε κανονικά. Μα άμα είστε παγοκολόνες πώς θα σας πλησιάσει ο άλλος;;; Για βγείτε στον ήλιο σα τις σαύρες λέω εγώ.. χα χα !

Υδροχόος
Μπορεί να σας προτείνουν διάφορα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές τις ημέρες όλο και κάτι κινείται. Εσείς να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν όμως μη δώσετε καμία απάντηση αν δεν είστε απολύτως σίγουροι. Συλλέξτε καλύτερα τις πληροφορίες που χρειάζεστε και μετά αποφασίζετε αν αξίζει το κόπο ή όχι. Ακόμα και στον έρωτα, απολαύστε τις ελεύθερες τις περιπτώσεις, όμως αν θέλετε κάτι πολύ μη ντραπείτε να το κυνηγήσετε!

Ιχθύες
Εντάξει το καταλάβαμε πως θέλετε να αλλάξετε δουλειά! Ξαφνικά τα μυαλά σας έχουν πάρει αέρα και είναι μη πάρετε φόρα εσείς. Βέβαια αν και σήμερα σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια, περισσότερο θα βασανιστείτε παρά να απολαύσετε αυτό που ήδη έχετε. Μη βιάζεστε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Λίγο-λίγο και σιγά-σιγά. Ψάξτε το καλύτερα και μη βασίζεστε στον ενθουσιασμό της στιγμής.. Μπορεί αύριο να βαρεθείτε και μετά;;; Τι έχει σειρά. Το φεγγάρι;;;

magicfariel@gmail.com