Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια της Κυριακής 19/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι λέτε σήμερα να κολαστώ και να αναφερθώ στο αιώνιο το θέμα, «η πεθερά»;;; Ξέρω όλοι τις συμπαθούμε κατά βάθος, σε
σημείο αποπνικτικό! Οξυγόνο τέλος! Αμήν και πότε;;; χαχαχα!

Η αλήθεια είναι πως δεν έχουν το Θεό τους! Θα πιάσω τη μια τη πλευρά, τη δική μου, τη γυναικεία, συνεπώς, αναφέρομαι στο κλασικό το κανακάρη της, το αγοράκι της, που αν μπορούσε να το κάνει εντελώς χαζοχαρούμενο θα το έκανε! Μαμά και πάλι μαμά.. και όχι απλά εξοργίζομαι, τις κόβω κανονικά και επαναστατώ.. Η ατάκα τύπου πήγαινε στη μαμά σου, να σε ταΐσει, πηγαίνει σύννεφο, αφού κατά βάθος, και ο ένας γουστάρει και ο άλλος! Εγώ γιατί δε πάω στη μαμά μου να μου σιδερώσει ας πούμε;;;


Εντάξει είπαμε, μάνα είναι μόνο μια! Συμφωνώ και επαυξάνω! Αλλά υπάρχουν όρια! Ή μένεις με τη μαμά σου να σε κανακεύει μέχρι τέλος, ή γίνεσαι άντρας και τα κόβεις όλα αυτά! Δε γίνεται να σε κανακεύουν δυο γυναίκες συγχρόνως. Ποιος είσαι;;; Ο Αλί Πασάς;;

Επιστρέφουμε στο θέμα πεθερά! Πόσο ύπουλες είναι; Πόσο χαζοφέρνουν όταν θέλουν να σου τη κάνουν τη λαμογιά; Πόσο εξοργίζομαι όταν σου φέρνουν ένα πιάτο φαί, έτσι για να σε ευχαριστήσουν και πρέπει αυτό να το μοιραστείς… ή καλύτερα να το δώσεις όλο στο γιο της, γιατί μπορεί να σου κάνει και βουντού την ώρα που το καταπίνεις..
Ανακατεύονται παντού! Είναι σαν ίωση! Φέρε να σου σιδερώσω. Να σου κάνω το ένα, να σου κάνω το άλλο και μόλις κάνεις να στρίψεις τη γωνία, να σου και το εγκώμιο, να σου και η λακκούβα! Και κάπως έτσι βγαίνουν και οι βρώμες στη γειτονιά. « Η νύφη μου είναι γαϊδούρα. Δε μαγειρεύει, δε καθαρίζει, δε σιδερώνει, δε κάνει παιδιά, τι τη θέλει ο γιος μου; Εγώ είχα άλλα όνειρα για εκείνον..»

Ναι της απαντώ! Να τον κάνεις ακόμα πιο βλαμμένο!

..χα χα.. πρωί-πρωί.. ναι έχω θέμα! Μου έχει γυρίσει το μάτι! Και θέλω να κάνω σαματά! Πειράζει;;;;

Υπάρχουν και εξαιρέσεις.. όμως είναι σπάνιες..

τρελές καλημέρες…!!!


Κριός
Ακούστε και τα νέα της ημέρας! Κάποιο άτομο από το χώρο που εργάζεστε σας γουστάρει τρελά και θα σας το δείξει κιόλας! Θα σας φλερτάρει έντονα μπορεί και σήμερα να σας πάρει τηλέφωνο με τη πρόφαση κάποιας εκκρεμότητας. Μην είστε τόσο αθώοι, τις Κυριακές αράζουμε, συνεπώς αν συμβεί κάτι τέτοιο, για παίξτε εκεί λιγάκι, μπας και σας αποκαλύψει τις προθέσεις τους..

Ταύρος
Τα άστρα σας θέλουν κοινωνικούς, επικοινωνιακούς και χαρωπούς! Καιρός να συγχωρέσετε μερικές ψυχές, να κάνετε εκείνο το let go, να αγαπήσετε ξανά και γενικώς να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους σας. Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τους πάρετε ένα τηλέφωνο, για να στείλετε ένα γλυκό μήνυμα, για να κάνετε εκεί τα μαγικά σας. Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, αλλά σίγουρα αναφέρομαι στις αμοιβαίες τις σχέσεις και όχι στις μονόπλευρες! Μη τρελαθούμε κιόλας!

Δίδυμος
Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να χαλαρώσετε, να χαμογελάσετε και να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας. Ναι τα άστρα σας θέλουν καλόβουλους, ανεκτικούς και ανάλαφρους. Ευκαιρία να τους ξαφνιάσετε με τις καλοσύνες σας, δε ξέρετε ποτέ, μπορεί να έρθει και ένα δωράκι από το πουθενά. Φερθείτε όμορφα για να εντυπωσιάσετε συγχρόνως, έτσι για να μείνουν μερικοί με το στόμα ανοιχτό!

Καρκίνος
Είστε από τα τυχερά τα ζώδια των ημερών, κατά βάθος, για αυτό δε θέλω να γκρινιάζετε. Ήδη έχετε ξεκινήσει τις μίνι διακοπές, χαλαρώνετε πιο συχνά, έχετε χρόνο και για το σύντροφό σας, περνάτε όμορφα. Μη χάνετε την ευκαιρία για ταξιδάκια έστω για λίγες ώρες, ή κάπου κοντά, γιατί έτσι ανανεώνεστε, χαλαρώνετε και φεύγουν και εκείνες οι ανασφάλειες που έχετε και οι ψευδαισθήσεις! Να περάσετε ωραία!

Λέων
Τα άστρα λένε να βγείτε έξω στην αγορά και να ψωνίσετε ότι χρειάζεστε! Συγκλονίζομαι, αλλά μήπως κρύβει κάποια παγίδα το θέμα αυτό; Θα σας έλεγα καλύτερα, να πάτε μια βόλτα, να φάτε έξω, να χαλαρώσετε παρέα με τα φιλαράκια σας, ή το σύντροφό σας και να αφήσετε τα έξοδα, ιδιαίτερα αν είναι περιττά! Αν από την άλλη καταφέρετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας, τολμήστε το αλλά να αγοράσετε μόνο ότι σας είναι απαραίτητο! Μη ξεφύγετε!

Παρθένος
Από σήμερα να ξέρετε θα νιώσετε διαφορετικά. Δηλαδή η Αφροδίτη θα κάνει τα μαγικά της και ξαφνικά θα εμφανισθεί ο έρωτας, εκεί μπροστά σας. Φλερτ, ματιές, νέες γνωριμίες, πολύ παιχνίδι, παρασύρεστε και μεταμορφώνεστε. Γίνεστε πιο ανάλαφροι, άλλωστε καλοκαιράκι είναι, ποιος θα το προσέξει; Άντε να δούμε, να χαρείτε και εσείς λιγουλάκι, γιατί τόση πίκρα στη δουλειά, κάτι καλό πρέπει να σας συμβεί τουλάχιστον ερωτικά!

Ζυγός
Να και οι παράνομοι οι δεσμοί! Κάπως έτσι θα παίξετε μπάλα, αφού κάτι αλλάζει μέσα σας, μπορεί να ξυπνάει το κακό το παιδί! Φυσικά θα κάνετε και μερικές νέες γνωριμίες, θα ξεσηκωθείτε και θα κολαστείτε κανονικά. Μπορεί σήμερα να μην ολοκληρωθεί το έργο, όμως μπορεί να δείτε τα σημάδια. Κάθε καλοκαίρι σας συμβαίνει αυτό. Τη κάνετε τη λαμογιά σας, έτσι για την ανανέωση. Και μετά;;;

Σκορπιός
Να ντυθείτε ωραία, να βγείτε έξω, να πάτε να δείτε τους φίλους σας! Σε καμία περίπτωση μη μείνετε μέσα στο σπίτι, γιατί εκεί μπορεί να προκύψει μια νέα γνωριμία, ένα φλερτ, κάποια ψυχή τέλος πάντων που θα σας αναστατώσει γλυκά και αντί να γυρίσετε μόνοι στο σπίτι, μπορεί να είστε παρείτσα. Πείτε ναι στις προσκλήσεις των φίλων και εξαφανιστείτε. Η ημέρα κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις!

Τοξότης
Μέρα καλή για να κάνετε εκείνο το επαγγελματικό το ραντεβού αλλά σε κάποιο ταβερνάκι, κάπου πιο ανάλαφρα, έτσι για να γνωριστείτε και καλύτερα. Οι τυπικότητες είναι για τις καθημερινές για αυτό να πάτε και να εντυπωσιάσετε με τον εαυτό σας μόνο. Γίνεστε αγαπητοί, σας αποζητούν στη παρέα τους και σήμερα μπορεί να διχαστείτε τύπου πού να πρωτο πάτε! Κάντε τη καλύτερη την επιλογή και αράξτε εκεί!

Αιγόκερως
Ταξιδέψτε, φύγετε μακριά, μη μένετε πίσω! Ακόμα και στο χωριό να πάτε, να ξενοιάσετε, να θυμηθείτε λίγο τα παλιά, γιατί και εκείνες οι στιγμές ήταν πολύτιμες! Καιρός για διακοπές, για χαλάρωση, για να κλείσετε τους διακόπτες και να εξαφανιστείτε. Θα είναι με την οικογένεια παρέα; Μόνο με το σύντροφό σας; Ή μόνοι και έρημοι; Όλα παίζουν με τη περίπτωσή σας, πάντως να κάνετε αυτό που λέει η καρδιά σας και μόνο!

Υδροχόος
Το μυαλό σας είναι όλο στις δουλειές και στα λεφτά! Σα να κόλλησε η βελόνα ένα πράγμα. Σήμερα βέβαια φροντίστε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, γιατί αρκετά τρέχετε σα τους παλαβούς από εδώ και εκεί. Πάντως θα τη βρείτε την άκρη εσείς, δαιμόνια μυαλά και θα κλείσετε τις συμφωνίες που θέλετε και θα τα βγάλετε τα έξοδά σας. Να πάτε να σας κάνουν ένα μασάζ! Ξέρετε εσείς…

Ιχθύες
Όχι σήμερα που χαλαρώνουν οι άλλοι, να τρελαθείτε εσείς! Είπαμε σας συμπαθούμε τρελά, αλλά όχι και τόσο.. χα χα! Ψυχασθενείς εσείς, κάπως έτσι και εμείς.. Μη τα θέλετε όλα δικά σας, κάντε και τα χατίρια των άλλων, γιατί έτσι είναι οι καλές οι αμοιβαίες οι σχέσεις. Αγαπήστε με τους ανθρώπους σας και στη τελική τους έχετε εκπαιδεύσει τόσο καλά, που σίγουρα αυτά που θα ζητήσουν θα αρέσουν και σε εσάς.. συγχρόνως!

magicfariel@gmail.com