Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 21/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πολύ θετική η ημέρα και αισιόδοξη για όλα τα ζώδια! Καταπληκτικό το βρίσκω, αλλά ξέρω τι κρύβεται από πίσω. Φυσικά θα σας το κρατήσω για έκπληξη γιατί
μου αρέσουν και τα ξαφνικά..

Ο καθένας από εμάς, θα βρει το χρόνο για να ασχοληθεί με τον εαυτό του. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ερωτικό το ζήτημα ή επαγγελματικό. Μπορεί να είναι και κάτι πολύ απλό και καθημερινό επίσης. Το θέμα είναι πως θα ακούσουμε εκείνη την εσωτερική τη φωνή, θα κάνουμε εκείνο τον ωραίο το διάλογο και θα μπορέσουμε να επιλέξουμε το καλύτερο για εμάς.

Ανοίξτε τα μάτια σας, τα αυτιά σας, οι ευκαιρίες σήμερα βολτάρουν κάπως επιδεικτικά και ακούστε τη καρδιά σας πάνω από όλα..

φιλάκια..



Κριός
Γλυκά μου αν έχετε ζητήσει τίποτα δανεικά από τους δικούς σας τους ανθρώπους, σήμερα θα λάβετε την απάντηση και θα είναι θετική! Δε ξέρω τι όρους θα σας θέσουν, πάντως θα γίνει το δικό σας, αυτό έχει σημασία σε πρώτη φάση. Μπορεί ακόμα να σας δώσουν και ένα αμάξι, ή ένα σπίτι, κάτι για να κάνετε μια αρχή, λίγο πιο εύκολη! Νομίζω κάποιος προσπαθεί να αποφύγει τους φόρους.. Το νου σας!

Ταύρος
Θετική η ημέρα σας κυρίως στο θέμα των σχέσεων. Θα μπορέσετε να κάνετε ένα πιο νορμάλ διάλογο, θα καταφέρουν να σας πλησιάσουν πιο άνετα και γενικά θα είστε και πιο συμπαθής στους άλλους. Έτσι εκμεταλλευτείτε τη καλή τη διάθεση των άλλων, για να φτιάξει η δική σας αρχικά και να ξενοιάσετε και από τα βάσανά σας. Έστω για λίγο..

Δίδυμος
Μέρα παράξενη, όμορφη και ρομαντική. Θα σας πιάσει μια μούρλια να καθαρίσετε το σπίτι σας, το γραφείο σας, γενικά το χώρο που κινείστε. Βασικά με αυτό τον τρόπο θα ξεδώσετε από τη μια και από την άλλη θα μπορέσετε να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας, μπας και βρείτε λύσεις σε θεματάκια που σας απασχολούν. Όταν θα αρχίσετε να φαντάζεστε διάφορα τότε κρύο ντουζ..!!

Καρκίνος
Ότι έχετε κατά νου να το κάνετε! Η ημέρα είναι δική σας κατά κάποιο τρόπο, πολύ θετική και αισιόδοξη! Μπορείτε να οργανώσετε τις διακοπές σας και να βρείτε τη καλύτερη τη προσφορά. Μπορεί να βάλετε ένα νέο στόχο στη δουλειά και να τον πετύχετε! Τώρα τα ερωτικά σας είναι ως συνήθως πολύπλοκα. Αλλά ακόμα και εκεί διεκδικήστε για να κερδίσετε. Στο χέρι σας είναι..

Λέων
Μια χαρά είστε κατά βάθος να αφήσετε τα θεατρινίστικα τα λιονταρίσια σας. Να γίνετε πιο πρακτικοί και αντικειμενικοί και να αφήσετε τα φανταστικά τα όνειρα. Αν το ψάξετε λίγο καλύτερα και πιο ψύχραιμα, θα βρεθεί η λύση και ίσως να είναι και η καλύτερη. Κάθε εμπόδιο για καλό είναι το σύνθημα, για αυτό αφήστε τη κλάψα και ξεκινήστε την έρευνα. Αν θέλετε να πάτε διακοπές!

Παρθένος
Πολύ δυναμικούς σας βρίσκω πρωί-πρωί, το πήρατε απόφαση σήμερα θα τακτοποιήσετε τα πάντα! Δε θα αφήσετε καμία εκκρεμότητα για αύριο και όχι μόνο! Βλέπω να αλλάζετε ακόμα και ντεκόρ στο σπίτι, ή στο γραφείο, πάντως σας πιάνει εκεί η μούρλια σας και αν δε γίνουν όλα έτσι όπως θέλετε εσείς, δε θα σταματήσετε με τίποτα! Άντε καλή δύναμη και αφήστε σημείωμα.. do not disturb!

Ζυγός
Να και οι πειρασμοί σήμερα, οι επαγγελματικοί. Κάποιος θα σας προτείνει μια νέα θέση, μια δουλειά, που θα σας ενθουσιάσει πάρα πολύ! Από λεφτά όχι δε θα είναι όσα έχετε συνηθίσει, αλλά θα είστε πιο ήρεμοι και πιο σίγουροι για ένα καλύτερο αύριο. Όσοι το αποζητούσατε, να το έρχεται σε πιάτο από εκείνα.. τα μεγάλα.. ας το πούμε γκουρμετιά.. Κάποιοι όμως μπορεί να μπείτε και σε δίλημμα μεγάλο!

Σκορπιός
Και επειδή είστε και δαιμόνιοι άνθρωποι εσείς, έχετε και ανοιχτές πολλές υποθέσεις και μέτωπα, σήμερα κάτι θα κλείσει και θα χαρείτε πάρα πολύ! Δηλαδή θα βρεθεί μια λύση, οριστική και θα βγείτε κερδισμένοι από όλο αυτό. Μπορεί να αφορά ένα κληρονομικό ζήτημα, μπορεί ένα νομικό, πάντως κάτι λαμβάνετε.. και σας αρέσει! Τα πτώματα να μετρήσουμε.. που πατήσατε! Χα χα ..

Τοξότης
Τι σας συμβαίνει; Γιατί είστε τόσο αναστατωμένοι; Πού πήγατε και μπλέξατε ξανά; Αχ αυτοί οι έρωτες θα σας φάνε, το ξέρετε αυτό; Χαοτική η ημέρα σας, αφού τη μια θα θέλετε το ένα, τη μια το άλλο και θα μπερδέψετε και πολύ κόσμο! Βασικά παλεύετε με το σωστό και το λάθος και ξέρετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε. Για αυτό με ψυχραιμία αντιμετωπίστε τη πραγματικότητα… Μερικές φορές πονάει!

Αιγόκερως
Σήμερα θα σας πιάσει το δικηγορίστικο και θα μιλάτε όλη την ημέρα για διάφορα πράγματα. Το σίγουρο είναι πως θα είστε δίκαιοι και αυστηροί και αυτό εσάς θα σας αρέσει πολύ, αλλά όχι τόσο και στους άλλους! Θετική ημέρα για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, αφού θα καταφέρετε να προσεγγίσετε ένα άτομο που καιρό τώρα ψάχνετε. Για να δούμε τα άστρα θα κάνουν τα μαγικά τους τούτη τη φορά.. ;;;

Υδροχόος
Μόνο τα επαγγελματικά σας, είναι αυτά που σας απασχολούν και τίποτα άλλο. Βέβαια, μόλις κάνετε να κλείσετε για λίγο τους διακόπτες, τσουπ και τα προσωπικά σας, κάνουν ένα σινιάλο τύπου.. υπάρχουμε και εμείς! Ότι σας βασανίζει, καλά κάνει, ας το πούμε και έτσι. Αντιμετωπίστε το με τόλμη και θα βγει κάτι πολύ καλό από αυτό. Πολύ θετική η ημέρα σας σε όλα τα επίπεδα αρκεί και εσείς να κουνήσετε λίγο το δαχτυλάκι σας..

Ιχθύες
Τι έχετε πάθει εσείς;;; Η φαντασία σας έχει ξεφύγει εντελώς! Θέλετε να μάθετε νέα πράγματα, να ψαχτείτε κάπου διαφορετικά και δε φοβάστε τίποτα. Μου θυμίζετε λίγο το Κολόμβο ή θέλετε το Τζακ Σπάροου;;; Και πειρατές, αφού είστε ατρόμητοι και περιπετειώδης. Τα άστρα λένε go for it, για αυτό και κάνω πίσω! Ότι λέει η ψυχούλα σας να το κάνετε.. Δε ξέρετε ποτέ..

magicfariel@gmail.com