Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 27/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι να σας πω πρωί-πρωί; Δεν υπάρχει χειρότερο βασανιστήριο από το να θες να
είσαι κάπου και να μην είσαι! Να ξέρεις πως όλοι είναι εκεί και εσύ βρίσκεσαι στο καναπέ και κοιμάσαι από μελαγχολία.. Να χαίρεσαι με τις χαρές των άλλων και να λυπάσαι γιατί να μη μπορείς να τις μοιραστείς μαζί τους.. Πόσο μου τρώει το σωθικά το γεγονός, πόσο.. 

Δευτέρα, ήρθε πάλι η δαιμονισμένη αυτή ημέρα. Ακόμα γραφείο, ακόμα εκεί στη τρέλα, αλλά πού θα πάει.. Θα φτάσουν και οι δικές μου οι στιγμές που θα κλείσω τους διακόπτες..

Πού θα πάει.. ;;;

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Δε νομίζω να περάσατε και πολύ ωραία το ΣΚ αυτό! Σήμερα θα ξεφύγετε από εκείνα τα βλέμματα όμως μαζί με αυτά, δε θα δώσετε τη σημασία που πρέπει σε ένα συγκεκριμένο θέμα και μπορεί να σας μαλώσουν. Το μυαλό στη θέση του πάνω από όλα!

Ταύρος
Στη τσίτα είστε και δεν έχετε και πολλά κέφια. Βασικά ετοιμοπόλεμους σας βρίσκω, είστε έτοιμοι να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο. Πάλι όλα μέσα στο μυαλό σας είναι, για αυτό να είστε ψύχραιμοι και λογικοί. Τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν..

Δίδυμος
Ο σύντροφός σας περιμένει κάποιες απαντήσεις από εσάς και εσείς κάνετε τη πάπια. Σήμερα θα σας στριμώξει και θα ακούσετε εκεί μια ψαλμωδία, να το πούμε και έτσι και ναι θα χαλάσει το κέφι σας, γιατί πού τώρα να ψάχνετε για εκείνες τις απαντήσεις.. ;;;

Καρκίνος
Είστε πολύ μπερδεμένοι και κακοδιάθετοι. Το μυαλό σας το βασανίζετε με πολλές σκέψεις που κάποιες σας κάνουν κακό. Ρίξτε το στη καθαριότητα, φτιάξετε εκεί το σπίτι σας, το γραφείο σας, θα εκτονωθείτε έτσι και μπορεί να βρείτε και λύσεις από το πουθενά!

Λέων
Από κέφια τι να πω, σας τα πάτησε το τρένο. Σήμερα είτε εκνευριστείτε, είτε όχι, θα είστε κάπως ζαμαν φου γιατί απλά οι διακόπτες σιγά-σιγά κλείνουν και οι διακοπές είναι το μόνο που αποζητάτε! Αφήστε τους άλλους να σφάζονται μπροστά σας, εσείς άλλωστε τα έχετε πει τόσες φορές..

Παρθένος
Πάλι ρίχνετε ευθύνες επάνω σας, για το ένα και το άλλο. Ναι φταίτε δε θα σας πω το αντίθετο, αλλά όσο και οι άλλοι! Το ότι έχετε ένα παράξενο και πολύ διαφορετικό χαρακτήρα δε σημαίνει πως είστε κάπου λάθος! Για να συνέλθετε.. Και αν τους αρέσετε..

Ζυγός
Έχετε πολύ άγχος. Δε φεύγει με τίποτα. Μια τα ερωτικά σας που νομίζω τα έχετε κάνει σαλάτα και μια τα επαγγελματικά σας, πάει ένα κουρέλι και είναι μόνο Δευτέρα. Θα σας έλεγα να εξαφανιστείτε, να κοιμηθείτε και να φτιάξετε λίγο το μυαλό σας!

Σκορπιός
Δύσκολη μέρα για εσάς, γιατί οι δυνάμεις σας πάει τελείωσαν, δεν έχετε καμία όρεξη για δουλειά και γενικώς θέλετε να αράξετε! Και εσείς και εμείς, αλλά να που έχει τρέξιμο γιατί ξεκινάει μια νέα εβδομάδα. Ξεκλέψτε χρόνο για περισσότερο ύπνο. Τον χρειάζεστε!

Τοξότης
Σας ξημέρωσε μια καταπληκτική ημέρα! Θα έχετε κέφι τρελό και ω ναι τις πήρατε τις αποφάσεις σας, θα τη κάνετε τη τρέλα και ότι προκύψει! Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, πάντως είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας.. Για να δούμε..

Αιγόκερως
Σήμερα θα πέσουν πολλά θέματα στο τραπέζι και θα αγχωθείτε αρκετά. Δε χρειάζεται να ξεφύγετε εντελώς, αντιθέτως πάρτε βαθιές ανάσες, σκεφτείτε λίγο, πείτε τα με τον εαυτό σας και σιγά-σιγά, από κάπου θα ξεκινήσετε και κάπου θα τελειώσετε. Ψυχραιμία..

Υδροχόος
Δε ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκεστε, πάντως σήμερα το στόμα σας θα στάζει φαρμάκι. Μέσα στη γκρίνια, θα τα βάλετε με τους πάντες. Κάτι σας φταίει. Κάτι σας λείπει. Μήπως να τα πείτε πρώτα με τον εαυτό σας και μετά να ξεκινήσετε να χώνετε γκάζια;;;

Ιχθύες
Το μυαλό σας τρέχει έχει φτάσει εκεί που κανείς δε μπορεί να σας δει. Θέλετε αλλαγές, έχετε τρελαθεί όμως γιατί όλα αυτά τα όνειρα δε μπορούν να γίνουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Υπομονή και ψυχραιμία.. Φεύγουν τα κακά τα σύννεφα..

magicfariel@gmail.com