Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια του Σαββάτου 04/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα, ένα ωραίο δροσερό πρωινό και θα το μεταμορφώσω σε μαγικό, γιατί έτσι θέλω! Βρήκα τη λύση, σε αυτή την ίωση που παίζει τις ημέρες αυτές, απλά
έκλεισα τη τηλεόραση!
Πόσο ήρεμη είμαι και πόσο όμορφα νιώθω.. Προτιμώ να διαβάζω τα νέα, παρά να ακούω το μακρύ και το κοντό του κάθε βλαμμένου!


Προτιμώ να ακούω όλη την ημέρα μουσική και να ξεφεύγω εγκεφαλικά, παρά να στρεσάρομαι για το ποιος λέει αλήθεια ή ψέματα! Επιστροφή στα νεανικά μου τα χρόνια..

Κάποτε ήθελα να πάω στη Γκόα. Εκεί να χωθώ στους φοίνικες, να φοράω τα παρεό μου τα πολύχρωμα και να χορεύω.. Μεγαλώνοντας άλλαξα γνώμη, έγινα πιο κυριλέ ξωτικό, όμως η χίπισσα που κρύβω μέσα μου ποτέ δε θα πεθάνει.. Εχθές θυμήθηκα το όνειρο αυτό, μου άρεσε ξανά και ξέρετε εκεί δε θέλει λεφτά πολλά, εκεί η ζωή είναι απλή.. Και ο μήνας έχει 9!

Όμως ως Ελληνίδα, θα κάτσω φρόνιμα, θα μείνω εδώ να το παλέψω και ναι αυτή ίσως να είναι και η τελευταία μάχη που θα δώσω.. Αν χάσω.. μόνο τότε θα αποφασίσω να χαθώ στο μαγικό κόσμο της Ινδίας..

Ή το απέραντο ελληνικό γαλάζιο ή οι μυστήριες οσμές από τα μπαχάρια..

..είμαι πάνω στο χαλί.. εκείνο που πετάει και κάνω βόλτες… μμμμ τι ωραία που είναι.. ..τα όνειρα δε κοστίζουν, σωστά;;;

Καλή συνέχεια σε όλους!


Κριός
Τα πράγματα σήμερα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Δηλαδή, θα πρέπει με προσοχή να ακούσετε το συνομιλητή σας και να βγάλετε το σωστό το πόρισμα. Αν κάτι κολλήσει κάπου, τότε βρείτε μια εναλλακτική λύση. Μη σταματήσετε τα πάντα και αρχίσετε τα παιχνίδια σας.. Το έχετε, για αυτό σας το λέω. Φέρτε τούμπα τη κατάσταση και υπερ σας!

Ταύρος
Ανεξάρτητα του τι συμβαίνει, εσείς θα πάτε κανονικά για ψώνια, με μέτρο πάντα και θα αγοράσετε όμως και κάτι για τον εαυτό σας, έτσι για να φτιάξετε το κέφι σας. Είστε ήρεμοι και χαμογελαστοί και δεν αφήνετε να σας παρασύρει ο κακός χαμός που γίνεται γύρω σας. Κοιμηθείτε, ξεκουραστείτε, ασχοληθείτε με το σώμα σας, ότι είναι να γίνει, θα γίνει..

Δίδυμος
Φοβερή η ημέρα σας. Σήμερα θα σας καλέσουν να πάτε παντού. Δε θα ξέρετε σε ποιον να πείτε ναι και σε ποιον όχι και θα κανονίσετε να βρεθείτε με αρκετούς γνωστούς και φίλους. Μέσα στη τρελή τη χαρά, το νου σας να ντυθείτε άνετα και όχι να τα πετάξετε όλα έξω. Έχω μάτι και βλέπω.. χα χα ! Ας είναι μια ξένοιαστη μέρα για εσάς, άλλωστε την αξίζετε!

Καρκίνος
Κατά κάποιο τρόπο είστε πολύ αισιόδοξοι και δε σας πτοεί τίποτα! Σκέφτεστε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα και πώς να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Είδατε τι κάνει ο Άρης;; Καμία σχέση! Σας έχει μεταμορφώσει κανονικά! Φροντίστε ότι λέτε, να είναι εμπιστευτικά και στους σωστούς τους ανθρώπους, γιατί οι μέρες βγάζουν μάτια..!!!

Λέων
Κάτι έχετε μέσα στο μυαλό σας, αλλά χρειάζεστε τη βοήθεια κάποιου. Να τη ζητήσετε γιατί μόνο έτσι θα γίνει η δουλειά σας, πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Μη ντρέπεστε, άλλωστε τις ημέρες αυτές φαίνονται οι πραγματικοί οι φίλοι και οι καλοί οι συνεργάτες. Θετική μέρα από όλες τις απόψεις. Προχωρήστε δυναμικά και παίξτε τίμια!

Παρθένος
Σήμερα ίσως να σας πάρει κάποιο άτομο από τη δουλειά σας τηλέφωνο και να σας προτείνει κάτι νέο. Μπορεί να είναι στο ίδιο το αντικείμενο, μπορεί όμως σε κάτι παρόμοιο και ξεχωριστό. Να τη δεχθείτε αυτή τη πρόταση και γενικά να είστε συζητήσιμοι και όλοι αυτιά. Κάποιοι προχωρούν και κερδίζουν και κάποιοι μένουν πίσω.. Εσείς τι θα κάνετε για αυτό;

Ζυγός
Να περιμένετε να έρθουν οι φίλοι σας και να σας πάρουν με το ζόρι από το σπίτι για να φύγετε κάπου μακριά για λίγες ημέρες ή μόνο για το ΣΚ! Να το κάνετε δίχως καμία δεύτερη σκέψη, γιατί θα ανανεωθείτε, θα ξενοιάσετε και θα χαμογελάσετε ξανά. Φάγατε πολύ πίκρα τις προηγούμενες ημέρες και το σύμπαν θέλει να σας ανταμείψει για αυτό..

Σκορπιός
Εσείς σε τέτοιες κρίσιμες εποχές, συνήθως ψάχνεστε επαγγελματικά γιατί οι ευκαιρίες ίσως να είναι και περισσότερες. Όσοι έχετε το χρήμα φυσικά. Και οι λοιποί όμως μη το βάζετε κάτω. Υπάρχει κάτι εκεί έξω για εσάς και σήμερα είναι μια ωραία ημέρα για να κάνετε κάποιο τηλεφώνημα. Πάντως ή λεφτά θα λάβετε, ή μια νέα επαγγελματική πρόταση..

Τοξότης
Και θα χτυπήσει το τηλέφωνο και ξαφνικά εκεί που θα βαριέστε τη ζωή σας, εκεί θα πάρετε φωτιά και θα αρχίσετε τις ετοιμασίες. Ή φεύγετε για ΣΚ, κάτι το απρογραμμάτιστο εντελώς, ή οι βόλτες και τα σούρτα φέρτα θα σας φάνε όλη μέρα. Πάντως μια πρόταση που θα σας κάνουν να μην την απορρίψετε γιατί θα περάσετε πολύ ωραία.

Αιγόκερως
Υπερβολικοί όπως πάντα. Μέρα πολύ όμορφη για εσάς, θα μπορέσετε να κάνετε εκεί μερικές συζητήσεις και όλα είναι υπερ σας. Αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να αρχίσετε να απαιτείτε διάφορα. Δηλαδή, ναι μεν τα συμφέροντά σας πάνω από όλα, αλλά ας είστε και λίγο προσγειωμένοι στη πραγματικότητα. Λάου-λάου και όλα θα συμβούν..

Υδροχόος
Λοιπόν γλυκά μου εσείς ως συνήθως βρίσκεστε πολύ μπροστά από τη σημερινή τη κατάσταση. Νομίζω πως γνωρίζετε κιόλας τι θα γίνει.. Κάτι μαγικό θα σας συμβεί σήμερα, θα πιάσετε αγκαζέ ένα άτομο που έχει ακριβώς τα ίδια όνειρα με εσάς και θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε κάτι εντελώς διαφορετικό από τα συνηθισμένα.. Για να δούμε..

Ιχθύες
Όλη την ημέρα θα ρητορεύετε! Χαμογελαστοί, όμορφοι, μέσα στη θετική την ενέργεια, αγνώριστοι. Μπα καμουφλάζ είναι όλο αυτό.. Η ψυχούλα σας μόνο ξέρει την αλήθεια.. Βέβαια, καλά κάνετε και το πολεμάτε έτσι, γιατί θα θέσετε επιχειρήματα σωστά στο τραπέζι και γιατί θα σας θαυμάσουν στη πορεία.. Απολαύστε την ημέρα σας..

magicfariel@gmail.com