Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Πανσέληνος στον Αιγόκερω 02/07/2015, είστε έτοιμοι να δούμε το φεγγάρι;;; by F’Ariel!

Αχ ξωτικά μου βράδιασε ξανά και είμαστε λίγο πριν το φεγγάρι γεμίσει εκεί ψηλά και κάνει τα μαγικά του.. Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, θα πάθετε ένα τραύμα, να εκεί μέσα στη ψυχή και το νου και θα
συμπεριφερθείτε με ένα τρόπο που δε σας εκφράζει καθόλου! Αγνώριστοι πολύ! Το σύμπαν για ακόμα μια φορά σας έβαλε στο μάτι και εμείς μαζί σας θα κάνουμε ένα party.. τρελό θα έλεγα..

Εντάσεις στη δουλειά, στις προσωπικές τις σχέσεις, λόγια πολλά και η ψυχολογία στο μείον άπειρο.. Να το πούμε και ισπανικά.. ;;; Nada.. Τι να λέμε, μια πανσέληνος, με παράξενους συνδυασμούς πλανητικούς, χαοτική η κατάσταση και θολούρα, πολύ θολούρα..

Το παράξενο της υπόθεσης; Πως όλα τα ζώδια θα έχουμε ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο! Λέτε να μας ψεκάσουν;;

Ψυχραιμία ξωτικά μου.. ψυχραιμία..


Κριός
Κριαράκια μου βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα, μπορώ να πω, αφού η πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 2/7, σας επηρεάζει άμεσα. Προβλήματα στη δουλειά, εντάσεις στο σπίτι, θα είστε έτοιμοι να εκραγείτε κανονικά. Θα κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα και ότι προσπάθεια και αν κάνετε, δε θα πιάνει τόπο.. Μέχρι και τις 3/7 θα βασανίζεσαι, ψυχραιμία, γιατί έρχονται πολύ καλύτερες ημέρες για εσάς!

Ταύρος
Έντονο στρες τα χαρακτηριστικά των ημερών, μια βουτιά στα σκοτάδια, είναι σίγουρη. Θα είστε ανήσυχοι πολύ, μια ανασφάλεια θα τη νιώσετε και άγχος, πολύ άγχος. Μια συναισθηματική φόρτιση θα υπάρξει και μπορεί να κάνετε και λάθη, απροσεξίες, λίγο μαντάρα! Μη μιλάτε πολύ τις ημέρες αυτές.. Μέχρι και τις 3/7 μέσα στη γκρίνια και τη γρουσουζιά.. Μετά στρώνει το πράγμα..

Δίδυμος
Παράξενα μας τα λέει η πανσέληνος αυτή! Νομίζω διαλύεται το σύμπαν σας, δηλαδή, ότι θεωρούσατε ως σήμερα δεδομένο. Αν έχετε επενδύσει σε μια σχέση, συναισθηματικά, ή οικονομικά, σε οποιοδήποτε επίπεδο, θα τα χωρίσετε τα τσανάκια σας, με το πιο απλό τον τρόπο. Αυτό θα σας απογοητεύσει κάπως, αλλά από την άλλη θα νιώσετε μια γαλήνη.. Μυστήρια τα άστρα σωστά;;;

Καρκίνος
Τις ημέρες αυτές δηλαδή μέχρι και τις 3/7, θα είστε αγνώριστοι, μαχητικοί, δραστήριοι και δε θα έχετε καθόλου καλή συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σας, στους συναδέλφους σας, στους φίλους σας. Μέσα στη γκρίνια, αφού η πανσέληνος αυτή, σας χτυπάει κατευθείαν μέσα στο νευρικό σας το σύστημα! Βασικά θα γίνετε αυταρχικοί και μπόσικοι και θα το πείτε το “ my way or the highway..”

Λέων
Αινιγματικές οι ημέρες σας πολύ. Στη δουλειά κυρίως, θα σας κάνουν το ένα test drive, μετά το άλλο! Για τόσο πολύ. Εσείς θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και να πιάνετε πουλιά στον αέρα, δίχως να γκρινιάζετε. Θα το καταφέρετε αυτό; Άλλωστε από τις 3/7 και μετά κάθε μέρα θα είναι καλύτερη από την άλλη. Φροντίστε να είστε τυπικοί και συνεπής για να μην εκτεθείτε ανεπανόρθωτα και άνευ λόγου και αιτίας.

Παρθένος
Εσάς δε σας αγγίζει καθόλου το φεγγάρι αυτό! Αντιθέτως σας κάνει ερωτικούς, φλογερούς και περιπετειώδης! Καιρός ήταν να νιώσετε και εσείς κάπως έτσι και να βγει το αγρίμι από μέσα σας. Βέβαια, μπορεί να έχει καλές εξελίξεις, μπορεί όμως και κακές! Πάντως βάζετε στο μάτι το ταίρι σας ή κάποιο άτομο και ξεφεύγετε εντελώς!

Ζυγός
Γλυκά μου κλείνεστε στο σπίτι και δε μιλάτε σε άνθρωπο! Μέχρι και τις 3/7 τουλάχιστον! Σας πιάνουν εκεί τα ψυχολογικά σας, γίνεστε υπέρ ευαίσθητοι και η φαντασία σας καλπάζει μια σε ωραία μέρη, μια σε άσχημα. Μια ανησυχία θα τη νιώσετε είτε επαγγελματική, είτε ερωτική. Πάντως θα περάσει η μπόρα και έρχεται ένα καταπληκτικό ΣΚ για εσάς! Υπομονή..

Σκορπιός
Θα εκραγείτε τις ημέρες αυτές. Θα κάνετε το μπουμ και πραγματικά όποιον πάρει ο χάρος. Το θέμα όμως αυτή τη φορά είναι πως έχετε στόχο, ξέρετε πού και πώς να χτυπήσετε για να πονέσουν και οι άλλοι, όπως και εσείς.. Δε ξέρω τι θα βγάλετε από μέσα σας ή από πότε βαστάει ο πόνος, αλλά τα κάνετε όλα μπάχαλο! Τους πιάνετε στον ύπνο.. πω πω πω..!@

Τοξότης
Λίγο στο κόσμο σας τις ημέρες αυτές, θα θυμηθείτε να κάνετε τα πράγματα που τόσο καιρό είχατε αφήσει στην άκρη επειδή δεν είχατε χρόνο και ξαφνικά ενώ μπορεί να έχετε λεφτά, να μη καταφέρετε να κάνετε εκείνες τις συναλλαγές.. Τρώτε μεγάλη πίκρα από αυτό, αλλά δε πειράζει, καιρός να συνηθίστε σε πιο χαλαρές καταστάσεις.. Με πιάνετε, σωστά;

Αιγόκερως
Όλο το κακό γίνεται στο ζώδιό σας. Σας βλέπω με ένα μαστίγιο στο χέρι, μια στον εαυτό σας να δίνετε και μια στους άλλους! Ότι έχετε κατά νου, πηγαίνει στράφι και τρελαίνεστε κανονικά. Βαθιές ανάσες και καμιά σοκολάτα δε βλάπτει πού και πού γιατί από νεύρα θα είστε φουλ! Τσακώνεστε με όλο τον κόσμο αλλά μην ανησυχείτε, θα έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο..

Υδροχόος
Γλυκά μου κρατήστε το στόμα σας κλειστό και μη λέτε τις απόψεις σας από εδώ και εκεί. Δεν είναι όλοι σα και εσάς και φυσικά να το ξέρετε οι ημέρες αυτές θα είναι άκρως επικίνδυνες. Οι εχθροί σας, σας έχουν βάλει στο μάτι, ψάχνουν την αφορμή και εσείς τους τη προσφέρετε απλόχερα. Είστε από τους τυχερούς της παρέας, αλλά δε χρειάζεται οι άλλοι να το ξέρουν..

Ιχθύες
Αλλάζετε φίλους και παρέες, διώχνετε το σκάρτο από τη ζωή σας. Πιάνετε σκούπα και φαράσι κανονικά και δε το μετανιώνετε ούτε για μια στιγμή. Ούτε τύψεις, ούτε ενοχές, απλά κρατάτε ότι αξίζει δίπλα σας. Λίγο στις 3/7 θα πάθετε μια παράκρουση, αλλά το ξεπερνάτε και αυτό, μαζί με όλα τα άλλα.. Θα έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, απολαύστε το.. Το λένε τα άστρα..

magicfariel@gmail.com