Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών 07/07 – 13/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε η λατρεμένη μου ημέρα και αγωνιώ για το τέλος της. Θέλω τόσο πολύ να
ξεκουραστώ, να ηρεμήσω, να αράξω σε μια παραλία, που πραγματικά απορώ τι θα μου προκύψει στο ενδιάμεσο.. Ενέργεια, χαμόγελα, ψυχραιμία, τέλος!

Για αυτό σας αφήνω με τις αστρολοπροβλέψεις των ημερών.. και σας εύχομαι ένα καλό ΣΚ!

φιλάκια..


Κριός
Παράξενες πολύ οι ημέρες σου, των άκρων θα έλεγα! Καθόλου καλή ημέρα στις 7, αντιδράς σπασμωδικά στο κάθε τι. Από τις 9 ως και τις 11 είσαι πιο χαρωπή και δεκτική, με τους δικούς σου τους ανθρώπους. Έφτασαν οι ημέρες να πεις ένα συγγνώμη. Οι κουβέντες σου ας είναι ξεκάθαρες. Κάτι πονηρό έχεις μέσα στο μυαλό σου και στις 12 και 13 ενώ είσαι έτοιμη, κάποιος σε σταματά. Κάθε εμπόδιο για καλό.

Ταύρος
Από τις 7 ως και τις 11 θα είσαι μια χαρά. Κατά ένα περίεργο τρόπο, είσαι ήρεμη, χαμογελαστή και σβήνεις φωτιές. Συζητάς με άλλον αέρα, δείχνεις κατανόηση, βοηθάς όπου χρειάζεται. Φρόντισε στις 11 να κάνεις αυτό που εσύ θες και όχι οι άλλοι. Στις 12 σε πιάνουν οι ανασφάλειές σου, αλλά όλα στο μυαλό σου είναι. Έρχονται εντάσεις στις 13, καλύτερα να μην αντιδράσεις όπως συνηθίζεις. Κάνε πίσω..

Δίδυμος
Τα κάνεις όλα μπάχαλο! Εκεί που ήσουν το καλό το κορίτσι, το υπάκουο, επαναστατείς στις 7 και θες να γίνει το δικό σου. Τα λεφτά είναι το θέμα που σε απασχολεί, η εύρεση μιας νέας εργασίας και ίσως κάποιος να μη το εγκρίνει αυτό. Από τις 9 ως και τις 11, θα κάνεις αυτό που εσύ θες, θα σε πιάσει και ο εγωισμός σου και να θα είσαι πολύ καλή σε αυτό. Όμως στις 12, κάνεις πισωγυρίσματα, αλλά στις 13 πεισμώνεις ακόμα πιο πολύ!

Καρκίνος
Ιδιαίτερα χαρωπή, δυναμική και αποφασισμένη από τις 7 ως και τις 11, αφού μπορεί να προκύψει ένα απρόοπτο ταξίδι που θα σε ανανεώσει αρκετά. Κάνεις αυτό που εσύ επιθυμείς για τον εαυτό σου, είσαι όμως αρκετά συναισθηματική και βλέπεις τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Βέβαια χαλάει πολύ το κλίμα ως και τις 13. Σε προκαλούν, ρίχνουν λάδι στη φωτιά και εσύ πόσο να κάνεις το πυροσβέστη πια;

Λέων
Μέχρι και τις 12 θα είσαι μέσα στη μύρλα! Είναι αστρολογικό το θέμα, αλλά δώσε σημασία στα σημάδια. Στις 7 να πας στο γιατρό. Κράτα το στόμα σου κλειστό κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Μεγάλος ο ανταγωνισμός, πολύ το άγχος, φρόντισε να παίξεις σωστά το ρόλο σου. Μη φαντάζεσαι διάφορα, είναι επειδή δε νιώθεις καλά. Στις 12 και 13 κοίταξε να είσαι με ανθρώπους που αγαπάς και περνάς όμορφα.

Παρθένος
Σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείς αυτές τις ημέρες. Φρόντισε να το κάνεις αυτό. Μέχρι και τις 10 μπορείς να αποδράσεις, να πας κάπου πιο ήρεμα, να σκεφτείς τι θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Από τις 11 ως και τις 13, μπορεί να κάνεις συζητήσεις για μια νέα δουλειά, όμως θα χρειαστεί να βάλεις το χέρι στη τσέπη. Θα σου έλεγα, να μην αποφασίσεις ακόμα, που τα πράγματα είναι τόσο ρευστά. Όσο δελεαστική και αν είναι η πρόταση.

Ζυγός
Από τις 7 ως και τις 9 θα έχεις επαγγελματικά βάσανα. Θα πρέπει να πεις τη γνώμη σου, δίχως όμως να ρίξεις λάδι στη φωτιά. Έχεις κάνει τις επιλογές σου και είναι οι πιο σωστές. Μην έχεις καμία αμφιβολία για αυτό. Ζόρικες οι ημέρες ως και τις 11 αφού σε ενοχλούν για το κάθε τι. Εκνευρισμός και τίποτα άλλο. Ενώ στις 12 χαλαρώνεις και μπαίνεις σε διάθεση καλοκαιρινή, στις 13 κάτι γίνεται στη δουλειά και αναστατώνεσαι ξανά.

Σκορπιός
Τα άστρα εκεί πάνω σε κάνουν πολύ ερωτική, φτιάχνει η διάθεσή σου και μέχρι και τις 11 ζεις το όνειρο. Ρομαντικές στιγμές, γεμάτες από πάθος. Πρόσεχε λίγο τι λες και το πώς, γιατί δεν έχουν όλοι την αντίληψη τη δική σου. Προτίμησε το διαφορετικό, βάλετε λίγη περιπέτεια στη ζωή σου, το έχεις ανάγκη καιρό τώρα. Στις 12 σου θυμίζουν ένα πρόσωπο και αναστατώνεσαι. Και στις 13 μπορεί και να το συναντήσεις. Πώς σου φαίνεται αυτό;

Τοξότης
Η αλήθεια είναι πως θα είσαι λίγο στο κόσμο σου τις ημέρες αυτές. Από τη μια θα είσαι μέσα στη τρελή τη χαρά και από την άλλη θα γκρινιάζεις γιατί δεν είναι και οι άλλοι. Όλα αυτά ως και τις 12. Σου λείπουν χρήματα και βρίσκεις τρόπο να τα πάρεις. Να είσαι προσεκτική στα έξοδα γιατί δε ξέρεις τι μέρες έρχονται. Μπορεί να βρεις και μια εναλλακτική λύση, να βγάλεις μερικά χρήματα, αρκεί να δουλέψεις παραπάνω..

Αιγόκερως
Δε θα ησυχάσεις ποτέ. Νευρική θα είσαι όλες τις ημέρες αυτές και σε υπερένταση. Προσπάθησε ως και τις 10 να είσαι συνεργάσιμη και να έχεις καλούς τρόπους. Μην αντιδράς, όπως και οι άλλοι. Αυτό που επιθυμείς πολύ μπορεί να συμβεί στις 11, μη το γρουσουζεύεις. Φρόντισε στις 12 να ξεκουραστείς, οι δουλειές του σπιτιού μπορούν να γίνουν και μια άλλη μέρα. Προσοχή στα νεύρα στις 13!

Υδροχόος
Το μυαλό σου είναι μόνο στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Μια ιδέα, μια κίνηση, που αγωνιάτε, το έχετε έτοιμο το θέμα και όλο εμπόδια. Ηρέμησε είναι για καλό. Μέχρι και τις 12 θα ασχολείσαι με πολλά πράγματα, θα ζητήσεις περισσότερα, θα βοηθήσεις ακόμα και ένα δικό σου πρόσωπο που θα το έχει μεγάλη ανάγκη. Ως δια μαγείας, είσαι καλό κορίτσι. Στις 13 δώσε βάση στις λεπτομέρειες και μη βιάζεσαι!

Ιχθύες Είσαι συναισθηματικά φορτισμένη και έτοιμη να εκραγείς. Καλύτερα να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο για να δουν και οι άλλοι το πώς νιώθεις. Μέχρι και τις 10, επικοινωνείς με τους φίλους σου, τους γνωστούς σου, ανταλλάσεις απόψεις και έχεις μια αισιοδοξία. Από τις 11 ως και τις 13, θα αναγκαστείς να πάρεις το ρόλο του κακού, αφού μια υποχρέωση που έχεις, δε μπορείς να την αποφύγεις με τίποτα! Ψυχραιμία.

magicfariel@gmail.com