Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Τι να αποφύγει το κάθε Ζώδιο τις ημέρες του Ιούλη 2015, by F’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου.. Ένα μυστήριο καλοκαιρινό μεσημέρι, αφού όλα έχουν αλλάξει, οι συνήθειές μας, οι απόψεις μας, οι επιθυμίες μας, ακόμα και τα όνειρά μας..

Αστρολογικά ο μήνας όπως σας είπα θα μας παίξει διάφορα παιχνίδια, ακόμα και
η Νέα Σελήνη που έρχεται, θα είναι συναισθηματικά χαοτική. Εντωμεταξύ να ξέρετε, πως ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, κάνουν απίστευτα party εκεί ψηλά και αυτό φυσικά έχει ως συνέπεια, τις ξαφνικές τις αλλαγές, τα απρόβλεπτα τα γεγονότα και φυσικά συμπεριφορές παράλογες και άκρως υπερβολικές.
Νομίζω ο συνδυασμός αυτός σημαίνει, το τέλος και την αρχή.. Ως εκεί το αντιλαμβάνομαι..

Τα Ζώδια που βασανίζονται πολύ, είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι! Λυπάμαι, αλλά μια ο Άρης στο Καρκίνο, μια τα φιλαράκια του ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, σας έχουν πρήξει!

Όσο για εμάς τους λοιπούς.. μη μιλήσω για τη πανσέληνο στον Υδροχόο στις 31! Ας το κρατήσω έκπληξη για το τέλος..

Για αυτό, λέω να σας αποκαλύψω τι πρέπει να αποφύγει ο καθένας σας τις ημέρες αυτές.


Κριός
Καλό είναι να μη μιλάτε πολύ τις ημέρες αυτές, γιατί μπορεί να δεχθείτε κάποια επίθεση. Μπορεί κάποιοι να έχετε ακόμα δυνατή και γερή θέση, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, αλλά τίποτα μη θεωρήσετε δεδομένο. Να είστε συνεργάσιμοι και με τη καλή κουβέντα στο στόμα. Αποφύγετε τα έξοδα, θα το μετανιώσετε αργότερα. Καλύτερα να φάτε μια ή ακόμα και δυο τρεις σοκολάτες. Ο ψυχικός σας κόσμος θα είναι ευαίσθητος πολύ, αποφύγετε τα δράματα και τα κλάματα. Ειδικά, αν δε το νιώθετε..

Ταύρος
Ας είναι οι κουβέντες σας μετρημένες. Αποφύγετε δηλαδή να πείτε τη γνώμη σας για διάφορα, ιδιαίτερα αν είναι να βλάψουν κάποιον. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, που σημαίνει ξεχάστε τα μπάνια και τις παραλίες και δώστε όλο σας το είναι για να ανταπεξέλθετε σε οτιδήποτε σας ζητήσουν! Να απέχετε από τα κουτσομπολιά, κρατήστε ουδέτερη στάση, γιατί μπορεί να εκτεθείτε από το πουθενά.

Δίδυμος
Φωνάζουν τα άστρα να σταματήσετε πριν είναι αργά! Απίστευτο αυτό.. Αποφύγετε να μπλέξετε τους φίλους σας στα ερωτικά σας. Θα σας βγάλουν το μάτι, μια και έξω! Καλό είναι να προσγειωθείτε λίγο στη πραγματικότητα και αυτή τη φορά απλά να ακολουθήσετε τα σημάδια. Δηλαδή να συμβιβαστείτε. Θα το καταφέρετε αυτό; Εννοείται πως θα πρέπει να αποφύγετε τα πικρόχολα τα σχόλια και να είστε υπερβολικοί, με το ταίρι σας!


Καρκίνος
Θα τα βάλετε πάλι με το σύντροφό σας και θα πέσετε στα πατώματα από τη ζήλια. Έτσι, άνευ λόγου και αιτίας. Μπορεί ο δυναμισμός του, μπορεί η αποφασιστικότητά του, μπορεί το οτιδήποτε που θαυμάζετε πάνω του, ξαφνικά να είναι η αιτία να σας γυρίσει το μάτι. Αποφύγετε να εκδηλωθείτε, γιατί θα τα κάνετε μαντάρα, έτσι ξαφνικά. Μη κοιτάζετε μόνο τον εαυτό σας μέρες που είναι, ενδιαφερθείτε και λίγο για τους άλλους.. Αφού το ξέρετε πως το αστρολογικό, φταίει για όλα.. Ψυχραιμία..

Λέων
Κάποιοι θα σας βάλουν στο μάτι στη δουλειά και θα προκαλέσουν έτσι για να δείξετε τη κακή πλευρά του εαυτού σας. Καλά θα κάνετε να τους αποφύγετε και να μη τους δώσετε καμία σημασία. Από την άλλη όμως, μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο και συνεργαστείτε για το καλύτερο το αποτέλεσμα. Να έχετε κατά νου πως όποιος βιάζετε σκοντάφτει, για αυτό αργά-αργά τα βήματά σας και με το χαμόγελο ως τα αυτιά! Μη λέτε πολλές κουβέντες!

Παρθένος
Είστε από εκείνους, που αν αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο, θα γκρινιάζετε όλη την ημέρα. Να το αποφύγετε αυτό, γιατί προκαλείτε αρνητική ενέργεια και σε εσάς και στους άλλους. Τα θέλετε όλα δικά σας και θα σας έλεγα να μη το δείξετε αυτό στους άλλους, γιατί θα παρεξηγηθείτε μέρες που είναι. Έχετε ανάγκη από έρωτα, από γλυκόλογα και αν είτε ελεύθεροι και ωραίοι, ίσως να κάνετε το μοιραίο το λάθος. Αποφύγετε το σεξ με ένα καλό σας φίλο ή ακόμα και με έναν πρώην! Πού πάτε να μπλέξετε ξανά;;;

Ζυγός
Η αστρολογική φουρτούνα επηρεάζει και εσάς, θα το έχετε καταλάβει πιστεύω.. Μέρες ύποπτες και πονηρές, θα σας έλεγα να κρατήσετε τα μυστικά σας καλά φυλαγμένα και να μην υπόσχεστε τίποτα και σε κανέναν. Μη λέτε σε όλους ναι για να σας αφήσουν στην ησυχία σας, γιατί ξαφνικά θα σας ζητούν και εσείς αλλού για αλλού. Μη τσακώνεστε με τον κόσμο, δείξτε κατανόηση και στη τελική απομακρυνθείτε. Η αναποφασιστικότητά σας θα πρωταγωνιστήσει ξανά και αυτή θα σας δημιουργήσει το μεγαλύτερο το πρόβλημα.. Το νου σας!

Σκορπιός
Θα σας το πω μια και έξω! Να αποφύγετε να γίνετε κακά παιδιά! Ξέρω πως σας αρέσει το σκοτάδι και οι μέρες αυτές με τον Ουρανό και το Πλούτωνα εκεί ψιλά, σας συναρπάζουν ψυχολογικά και ξαφνικά θέλετε να κάνετε όλες τις λαμογιές σας. Δε ξέρω κατά πόσο θα συγκρατηθείτε, αλλά να αποφύγετε τα ψέματα, τις παρανομίες, τις ριψοκίνδυνες δοσοληψίες και γενικά μακριά από οτιδήποτε μπορεί να σας εκθέσει αργότερα. Μαζευτείτε όσο είναι νωρίς!

Τοξότης
Εσείς πρέπει να έχετε μπλέξει με κακές παρέες και να σας παρασέρνουν. Δε γίνεται αλλιώς. Κάποιες αποφάσεις σας θα είναι η αιτία να σας επιτεθούν οι δικοί σας οι άνθρωποι, λεκτικά πάντα και κάθε μέρα να ακούτε σπόντες και τα σχετικά. Μη δώσετε καμία σημασία σε τέτοιες αφορμές.. Ακόμα και στον έρωτα, ενώ κάτι καλό συμβαίνει τώρα στη ζωή σας, πάλι πήγατε και κάνατε τη χειρότερη την επιλογή. Μήπως τελικά σας τραβάει το ζαβό; Αποφύγετε να μπλέξετε με ανθρώπους που δε γνωρίζετε και φυσικά μην ανοίγεστε από εδώ και εκεί..

Αιγόκερως
Φροντίστε να είστε προσγειωμένοι και μετρημένοι στη συμπεριφορά σας, στα λόγια σας και γενικά κοιτάξτε να προστατέψετε τον εαυτό σας από τα χειρότερα. Να είστε μεν επικοινωνιακοί αλλά με ουσία. Μη ξεφεύγετε εν ολίγοις. Από την άλλη στα ερωτικά σας μπορεί να προκύψουν νέες γνωριμίες, ή παλιές ακόμα, πειρασμοί δηλαδή που θα πρέπει να τους αποφύγετε οπωσδήποτε! Αλλιώς με το που θα καθαρίσει το τοπίο, θα υποστείτε τις συνέπειες. Δυστυχώς βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα! Για όλο το μήνα! Να κάνετε το αντίθετο από αυτό που θέλετε, μπας και σώσετε τίποτα!

Υδροχόος
Πριν αποχωρήσει ο έρωτας, πρέπει να σας χτύπησε με τα βέλη του, γιατί είστε από τα μοναδικά τα ζώδια που έχετε ρίξει σχεδόν όλο σας το βάρος εκεί. Μπορεί απλά να ασχολείστε και με το σύντροφό σας.. Εκεί το αστρολογικό το σύννεφο, θα σας κάνει άτακτα παιδιά και θα θελήσετε τις περιπέτειες. Αν είστε ελεύθεροι, σας το εύχομαι ολόψυχα, αν όχι, συγκρατηθείτε, θα τιμωρηθείτε! Μη ξεχνάτε και το Κρόνο που είναι στο Σκορπιό! Όλο το σκοτάδι πέφτει πάνω σας και νομίζω θα βρείτε την ευκαιρία να παίξετε μπάλα, δίχως να φανείτε.. Αποφύγετε τα νέα επαγγελματικά βήματα και τις σπατάλες!

Ιχθύες
Μπορεί να έχετε μελετήσει το κάθε σας βήμα, μπορεί να ξέρετε πώς θα αντιμετωπίσετε τα θέματά σας, αλλά πάνω από όλα θα πρέπει να έχετε καλή συμπεριφορά. Το ξέρω πως η άμυνά σας, μπορεί να είναι ένα πικρόχολο σχόλιο, όμως δε θα σας άρεσε και εσάς το ίδιο να σας κάνανε.. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό, μην εκτίθεστε με τις απόψεις σας, όποιες και αν είναι αυτές. Μέρες πονηρές, που θα πρέπει να κοιτάξετε τα συμφέροντά σας! Συμβιβαστείτε σε όλα, όμως όχι σε οικονομικό επίπεδο! Αποφύγετε να παρασυρθείτε από συναισθηματισμούς.. παρόλα αυτά..

magicfariel@gmail.com