Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 08/07/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λοιπόν σήμερα θα σας πω μια ιστοριούλα.. έχουμε καιρό να το κάνουμε και αυτό.. Εχθές μια απρόοπτη επίσκεψη, με αναστάτωσε πολύ.. Ένας κύριος
μεσήλικας μπορώ να πω, Ταύρος στο ζώδιο, διάνοια με στάμπα, μορφή σκέτη.. άνοιξε που λέτε τη ψυχή του.. Ανατρίχιασα ολόκληρη. Μου είπε τι σημαίνει Κάρμα, με τη δική του την ιστορία! Μου επιβεβαίωσε κάποιες ανησυχίες μου, αφού συνεχώς αναρωτιέμαι αν είμαι τρελή και αν έχω ψευδαισθήσεις..

Που λέτε, λίγο πριν παντρευτεί, συνάντησε μια παιδική του φίλη, όλως τυχαίως και την ερωτεύθηκε παράφορα! Αμοιβαίο αυτό, αλλά λάθος στιγμή.. Μπήκε στις σκέψεις τύπου να προχωρήσει το γάμο που ετοίμαζε, ή να κάνει πίσω; Παντρεύτηκε, έκανε το σωστό. Γιατί μια σπίθα δεν είναι προφανώς αρκετή για να καταστρέψεις μια σχέση που έχεις επενδύσει τόσα χρόνια..

Πέρασε ο καιρός, ο καθένας τράβηξε το δρόμο του και κάποια στιγμή, σε μια συνάντηση, βρέθηκαν ξανά! Τρελάθηκαν ο ένας με τον άλλον. Αρρώστησαν. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Το κάρμα τους έφερε μαζί, γιατί έπρεπε να συναντηθούν, να το ζήσουν, να ξεσπάσει η μπόρα, γιατί;;; Άγνωστο το γιατί.. Και κάπως έτσι ξεκίνησε μια παράλληλη σχέση.. Και η μια και η άλλη..

Μέχρι που φυσικά μαθεύτηκαν τα νέα, γιατί τίποτα δε μένει κρυφό στη ζωή αυτή και έτσι ο κύριος, με τα λίγα και τα πολλά χώρισε και τις δυο!!!! Φοβερός;;;;;;;

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και αφού βασανίστηκε, αφού το μελέτησε πολύ το πράγμα, αφού ψάχτηκε με τη πάρτη του, αποφάσισε.. Ήθελε να μοιραστεί το υπόλοιπο της ζωής του, με το κεραυνοβόλο τον έρωτα! Με το πάθος του. Με τη τρέλα του. Με τη γυναίκα που του έκαιγε τα σωθικά. Και ναι τη παντρεύτηκε, είναι τώρα μαζί και ζουν υπέροχα! Είναι και πιστός.. αυτό πού το πάτε;;;;

Και κάπως έτσι θέλω να πω, πως ο έρωτας, ο κεραυνοβόλος, όταν σκάει μύτη, έχει τους σκοπούς του! Δε κοιτάζει ποιος είσαι, τι έχεις, αν βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, τι σκοπεύεις να κάνεις.. Απλά σε κυριεύει, σε πολιορκεί, σε φουντώνει, σε ξυπνάει, γιατί το πάθος, η χημεία, οι σπίθες στα μάτια, είναι όλα τα σημάδια του.. Δε μπορείς να τα αποφύγεις..

Συνεπώς.. κάνε κάτι για αυτό..

Καλή συνέχεια σε όλους..


Κριός
Αρκετά τα σύννεφα με τη δουλειά, ας πάνε και λίγο στα προσωπικά σας. Θέματα άλυτα εμφανίζονται ξανά, που θα σας στεναχωρήσουν κάπως ή ακόμα καλύτερα θα σας στρεσάρουν. Το παρελθόν ξανά χτυπά, ή ένας παλιός έρωτας ή ακόμα και μια απιστία.. Πάντως θα βασανιστείτε εγκεφαλικά σήμερα!

Ταύρος
Σήμερα γλυκά μου θα παίξετε σήματα Μορς! Θα σας στέλνουν κρυφά μηνύματα και εσείς θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα για να τα αντιληφτείτε και να πιάσετε το υπονοούμενο. Πάντως ευχάριστα μυστήρια η ημέρα σας, θα μάθετε κάτι που θα σας γοητέψει πολύ και ίσως και να ηρεμήσει και λίγο η ψυχούλα σας..

Δίδυμος
Να και μια ωραία ημέρα για εσάς. Θα σηκωθείτε από το κρεβάτι με μια όρεξη να μαζέψετε τα λεφτά που σας οφείλουν. Κάτι θα κάνετε γιατί η τσέπη σας θα γεμίσει μέχρι το βραδάκι και θα νιώσετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Πάντως αν σκοπεύατε να ζητήσετε από κάποιον δανεικά, να το κάνετε και αυτό.. Θετικά τα σημάδια, έτσι λένε τα άστρα..

Καρκίνος
Χαμογελαστοί και λαμπεροί, όπως πάντα.. Μόνο που θα είστε και ιδιαίτερα συναισθηματικοί, πολύ ευαίσθητοι και καλό είναι να μην αποφασίσετε ακόμα να κάνετε κάτι, αν δεν είστε απολύτως σίγουροι. Αφήστε τις μεγάλες τις αποφάσεις για μια άλλη μέρα, γιατί μπορεί να δεχθείτε κάτι σήμερα, που αύριο να το απορρίψετε..

Λέων
Τι σκοπεύετε να κάνετε σήμερα; Κάποια λαμογιά υποθέτω, αφού μυστήρια μας τα λένε τα άστρα για εσάς. Κάτι κανονίζετε στα κρυφά, κάπου να πάτε, ή μια νέα δουλειά και είστε μέσα στη τρελή τη χαρά. Μόνο μη σας ξεφύγει κάτι, έτσι πάνω στον αυθορμητισμό σας και τα κάνετε όλα μπάχαλο! Επίσης κρατήστε και μικρό καλάθι..

Παρθένος
Είναι όλοι δίπλα σας! Ξαφνικά ακόμα και οι εχθροί σας, θα σας πλησιάσουν και θα σας χαμογελάσουν αληθινά όμως. Εντάξει αυτό δε σημαίνει κάτι, ας είστε μαζεμένοι και καχύποπτοι γιατί δε γίνεται μια έτσι και μια γιουβέτσι. Κάποιο λάκκο έχει η φάβα! Όλα μαζί σας τα είπα.. τι άλλο θέλετε.. Απλά απολαύστε την ημέρα σας.. όμορφα!

Ζυγός
Βασανίζεστε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Πάλι από την αρχή, τα πάντα όλα και αυτό ναι είναι ψυχοφθόρο αλλά δε μπορείτε να κάνετε και αλλιώς. Θα πρέπει να επιμείνετε στο σκοπό σας και όση γκρίνια και αν υπάρχει τριγύρω, να ξέρετε δεν είστε και οι μόνοι.. Εσείς που θα το παλέψετε θα ανταμειφτείτε στο τέλος. Υπομονή!

Σκορπιός
Εσείς είστε στο στοιχείο σας και στα καλύτερά σας. Ότι κάνετε σήμερα, αφορά κάτι καλό που θα έρθει στο μέλλον. Αρπάζετε τις ευκαιρίες, αρκετοί από εσάς, πιάνετε πουλιά στον αέρα και ξέρετε ακριβώς πώς και πού να κινηθείτε. Σας λέω δραστηριοποιηθείτε στον επαγγελματικό τομέα κυρίως εσείς που ψάχνετε για μια δουλειά.. Κάτι καλό έρχεται..

Τοξότης
Μέρα φοβερά ερωτική και ρομαντική συγχρόνως για εσάς. Θα βρείτε το χρόνο για να αφοσιωθείτε στο σύντροφό σας, είτε σεξουαλικά, είτε φλερτάροντάς τον ξανά από την αρχή. Μπορεί να μιλάτε ώρες στο τηλέφωνο, συμβαίνουν και αυτά, πάντως σα μικρά παιδιά ενήλικα πάντα.. σας βλέπω να κάνετε.. Απολαύστε το και αύριο βλέπουμε..

Αιγόκερως
Ναι χαμογελάστε επιτέλους και ηρεμίστε λιγάκι στη ζωή σας. Σε λίγο θα βγάλετε φωτιές και θα καείτε από μόνοι σας! Έρχεστε πιο κοντά στο ταίρι σας, το αγαπάτε περισσότερο, είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε και ως δια μαγείας, έχετε μια πολύ θετική ενέργεια. Ακόμα και στα επαγγελματικά σας επιτέλους νιώθετε πως ανήκετε κάπου.. Prive πάντα..

Υδροχόος
Έχετε πάρει φωτιά κυρίως για επαγγελματικούς λόγους. Κανείς δε ξέρει τίποτα και όλοι το γνωρίζουν! Πάντως τσίτα τα γκάζια, τρέξιμο πολύ, κούραση, αλλά νιώθετε μια χαρά, γιατί μέρες που είναι, αρκετοί δε νιώθουν. Ανοίγουν οι δουλειές χρυσά μου, φροντίσατε για αυτό, αλλά καλά κάνετε και κρατάτε χαμηλό προφίλ.. Να μπορούσατε να γίνετε και αόρατοι.. ωραία θα ήταν..

Ιχθύες
Φοβερή η ημέρα σας, σήμερα θα είστε με τους ανθρώπους σας όλη την ημέρα, με αυτούς που αγαπάτε και εκτιμάτε πολύ και κάπως έτσι, μέσα στην αισιοδοξία και την ελπίδα, θα τραγουδάτε τραγούδια κλέφτικα και ο Θεός βοηθός.. Μπορεί να ανησυχείτε τρελά, όμως προς το παρόν το αντιμετωπίζετε ψύχραιμα και με ωραίο τρόπο.. Μπράβο σας!

magicfariel@gmail.com