Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 30/11/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από τις πιο απρόβλεπτες εβδομάδες
της ζωής μου, ο Ουρανός πραγματικά έχει πιάσει τους Ταύρους από τα κέρατα και το test drive, πολύ δυνατό!






Πιστεύω πως όλα είναι θέμα ενέργειας! Η καλή ενέργεια, φέρνει όμορφα πράγματα στη ζωή μας, η κακή φέρνει αναποδιές και εμπόδια! Παλεύω με τα θηρία πολλά χρόνια τώρα και έχω καταλήξει στο κάνε το καλό και ρίξε το στο γιαλό! Νιώθω πως το σύμπαν με βομβαρδίζει, με ζορίζει, θέλει να ξεσπάσω, να φτάσω στα όριά μου, να τα ξεπεράσω, μα κάπου πρέπει να καταλήξω, σε έναν προορισμό, να ανακαλύψω το λιμάνι μου και τούτη τη στιγμή, βρίσκομαι μεσοπέλαγα και βολοδέρνω με τα κύματα και πραγματικά δε ξέρω – δε ξέρω!
Αφήνομαι στα χέρια του απρόβλεπτου Ουρανού και του υποχθόνιου του Ποσειδώνα και ότι προκύψει.. I don’t care!

Το φινάλε του Νοέμβρη αστρολογικά είναι μες στις γλύκες και τα σορόπια! Ναι, αφού μας έστειλε αδιάβαστους με τις εκπλήξεις του, σήμερα μας στέλνει φιλάκια.. Ας υποθέσουμε πως το Σάββατο που μας έχει ξημερώσει κάτι ώρες τώρα, είναι ιδανικό, για αγάπες, λουλούδια και μεγάλους Έρωτες! 

χαχα.. ας γελάσω!

τρελά φιλάκια..


Κριός
Ιδανική ημέρα για να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας και να ζητήσετε και ένα «συγγνώμη»! Αν καταφέρατε να φτάσετε μέχρι το τέλος του Νοέμβρη δίχως «παράπλευρες απώλειες» τότε όλα μια χαρά. Πιο εύκολος ο στόχος που έχετε για σήμερα. Αν όμως ζήσατε ένα μικρό δράμα, τότε εσείς θα χρειαστεί να κάνετε το πρώτο βήμα, να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας, μπας και σωθεί τίποτα! Ένα σουαρέ με τα φιλαράκια σας, δε θα ήταν άσχημη ιδέα, αφού όσο να’ναι Σάββατο σήμερα, πέφτουν οι τόνοι, επιστρέφουν τα χαμόγελα!

Ταύρος
Ζόρικο το φινάλε του Νοέμβρη, αν και Σάββατο σήμερα, το μενού έχει τρέξιμο, αφού οι υποχρεώσεις σας αμέτρητες και με χρονοδιάγραμμα παρακαλώ πολύ! Ένας συνδυασμός αχτύπητος, τύπου από τη μια τα οικογενειακά σας, από την άλλη τα προσωπικά σας, μπαίνουν σφήνα και τα επαγγελματικά σας, χίλια κομμάτια θα γίνετε να το προσμένετε το κουλό! Μέσα σε όλον αυτόν τον κακό το χαμό, διάφορες σκέψεις που κάνετε, επιμένουν να σας βασανίζουν, το σύμπαν φωνάζει .. καιρός να ξεφορτωθείτε «τα άχρηστα» της ζωής σας!

Δίδυμος
Είναι από εκείνες τις μέρες, που φτιάχνετε βαλιτσάκι και δρόμο! Και συντροφικότητα υπάρχει στο μενού, αρκεί εσείς να το θέλετε αυτό. Είναι ρομαντική η ημέρα από όλες τις απόψεις, ο Ποσειδώνας σας κάνει γλύκες για αυτό, ένα ταξιδάκι, κάπου εδώ τριγύρω, έτσι για την ανανέωση, με αγκαλίτσες και φιλάκια είναι μια καλή ιδέα για το ΣΚ αυτό! Εννοείται για τους άτακτους της παρέας, έχει νυχτοπερπατήματα απόψε, ζαβολιές και μυστικά και πολύ φλερτ.. Κάπου εκεί που κυκλοφορείτε, μια ευκαιρία ίσως παρουσιαστεί, στα ξαφνικά!

Καρκίνος
Είναι από τα πιο ερωτικά Σάββατα του μήνα, οπότε έχετε αποστολή πολύ ιδιαίτερη! Καλά θα κάνετε οι δεσμευμένοι να θυμηθείτε λίγο τα παλιά, να αλλάξετε ύφος και στυλ, έτσι για να σας έρθουν όμορφες αναμνήσεις στο μυαλό και να φτιάξετε νέες ακόμα πιο όμορφες! Πόσο γλυκά να σας το πω;;; Αυτό είναι το καλό το σενάριο της ημέρας! Υπάρχει και ένα άλλο πιο μυστήριο, τύπου να συναντήσετε ένα πρόσωπο στα ξαφνικά και να σας έρθει ο έρωτας μπαμ και κάτω!!! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αν όμως όχι;;; omg!

Λέων
Λοιπόν ή που θα το παίξετε μπαμπούλες και θα τους βάλετε όλους τιμωρία στο ένα πόδι, ή που θα μεταμορφωθείτε σε Καζανόβα φάση! Μπορεί και τα δυο, γιατί η ένταση πάντα φέρνει το πάθος.. ανάλογα βέβαια και τη περίσταση! Ιδανική ημέρα λοιπόν, για να αντιμετωπίσετε οικογενειακά ζητήματα, να πείτε τη τελευταία λέξη εσείς και ο κάθε κατεργάρης στο πάγκο του! Και επειδή σας φλερτάρουν καιρό τώρα διάφορες υπάρξεις, ουπς αποκάλυψα το μυστικό σας, έχει φτιάξει πολύ η διάθεσή σας και ξέρετε τι εννοώ;;;

Παρθένος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που ο Έρωτας μπορεί να σας βρει οπουδήποτε και να χάσετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, στα πολύ ξαφνικά! Ωραία ημέρα για ένα ταξιδάκι κάπου εδώ κοντά, παρέα με τα φιλαράκια σας, έτσι για να ανανεωθείτε και να νιώσετε λίγο ωραία! Παντού βέβαια μπορεί να συμβεί το μοιραίο! Οι πιο εργασιομανείς, παίρνετε και τη δουλειά παρέα, γιατί τι είναι ένα mail και μια μελέτη και μια συζήτηση, στη μέση του πουθενά;;; Αδιόρθωτοι και ασυμμάζευτοι, όμως το πικ νικ σας, θα το κάνετε, όπως και να έχει!

Ζυγός
Να βάλετε τα σατέν τα σεντόνια, τα αρώματά σας, τα σούπερ σέξι σας, γιατί το σύμπαν σας θέλει όλη την ημέρα να ερωτοτροπείτε με τον σύντροφό σας! Υπερβολές, ναι γιατί όχι;;; Ανεξάρτητα από τις υποχρεώσεις σας, φροντίστε να φτιάξετε όμορφη ατμόσφαιρα, να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στο ταίρι σας, έτσι για το συναίσθημα! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, έχετε τον ασυμμάζευτο, βρίσκεστε στα πιο απίθανα μέρη, με παρέες πολύ μυστήριες και αρκετοί τη κάνετε τη ζαβολιά σας. Φλέγεστε χρυσά μου, φλέγεστε..!!!

Σκορπιός
Τυχερό το φινάλε του Νοέμβρη από όλες τις απόψεις, αρκεί εσείς να ψάχνεστε εκεί που πρέπει και τη κατάλληλη τη στιγμή! Το δικό σας θα γίνει όπως και να έχει, όμως δίχως έξαλλες συμπεριφορές και πικρόχολα λόγια! Υπάρχουν τόσο όμορφες προτάσεις, με νόημα και λογική, που πληγώνουν ακόμα περισσότερο. Ενώ το μυαλό σας είναι στο χρήμα και στις δουλειές σας, όλο και κάποιο πρόσωπο σας γυροφέρνει, σας φλερτάρει, σας διεκδικεί και σας αποσπά τη προσοχή.. Να το κοιτάξετε αυτό.. γιατί οι επαναλαμβανόμενες σκέψεις για το ίδιο πρόσωπο.. μαρτυρά.. τον Έρωτα! 

Τοξότης
Λογικά αρκετοί από εσάς εκεί έξω, είδατε πέντε φράγκα παραπάνω στις τσέπες σας και αυτό είναι αρκετό για να χαμογελάτε σήμερα, από ικανοποίηση! Ευτυχώς που έχετε διάθεση να τα κρατήσετε, γιατί καιρό τώρα προσπαθείτε να κάνετε ένα κομπόδεμα! Είναι μέρα μυστήρια επίσης, δηλαδή θα ασχοληθείτε με τις δουλειές σας, με τον πιο αόρατο και διακριτικό τρόπο! Θέλετε να δείτε ποιος έχει το μεράκι και ποιος όχι! Κάντε πίσω για λίγο, ιδανική μέρα για ξεκούραση, για relax στο σπίτι! Μήπως να κλείσετε και το κινητό;;;

Αιγόκερως
Χρυσά μου παιδιά, σήμερα θα μαλλιάσει η γλώσσα σας! Προκειμένου να βρείτε την ησυχία σας και να μη σας κάνουν περίεργες ερωτήσεις, άκρως ενοχλητικές, θα το πιάσετε από το Α και θα φτάσετε στο Ω με το πιο γλυκό τρόπο! Αν δε κατανοήσουν τις προθέσεις σας, τότε εννοείται πως θα βγείτε από τα ρούχα σας και μετά δε ξέρω, μπορεί να εκτροχιαστεί η κατάσταση! Αν όμως βρείτε ανταπόκριση από το μέτωπο, τότε κάντε πίσω και απολαύστε το θέατρο του παραλόγου! Απορώ η Αφροδίτη θέλει έρωτες ή το πεδίο μάχιμο;;;

Υδροχόος
Βασανίζεστε το ξέρω! Τις προηγούμενες ημέρες, αρκετές από τις σχέσεις σας έπαθαν έναν κλονισμό, οπότε προσπαθείτε να βρείτε τρόπους να τις φτιάξετε! Μερικές φορές καλό είναι να πηγαίνετε εσείς προς το μέρος τους, γιατί συνήθως τα δικά σας τα καμώματα φταίνε για τις παρεξηγήσεις που προκύπτουν! Όσοι προτιμήσετε τον εγωισμό σας, με γεια σας και χαρά σας! Όσοι τον ξεπεράσετε, να προσμένετε ευχάριστες εκπλήξεις όλων των ειδών! Ωραία ημέρα για να δείτε τα φιλαράκια σας και όχι μόνο! Εσείς κάνετε κουμάντο!

Ιχθύες
Είναι από εκείνες τις μέρες που τρέχετε στα κομμωτήρια, στα μαγαζιά, έχετε ανάγκη να αλλάξετε την εμφάνισή σας και για το ψυχολογικό, αλλά και επειδή σας αρέσει να εντυπωσιάζετε το κοινό σας! Εννοείται πως όλο και κάποιο μαναράκι κρύβεται από πίσω, ο έρωτας προκαλεί πολλές τρέλες, όμως να ξέρετε πως αλλού κοιτάζετε και από αλλού σας έρχεται και θα γελάσουμε πάλι με τη περίπτωση τη δική σας! Παιχνιδιάρικη η μέρα σας, μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη! Βόλτες, συναντήσεις, σουαρέ.. από όλα τα καλά έχει ο μπαξές!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay